X

Namesti aplikacijo za

Namesti

7 Burger Kamnik

  • Ljubljanska 45, parkirišče poleg Hoferja, 1241 Kamnik
  • 75.1 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

7 Burger ima stalno ponudbo:

- 7 Burger, hišna klasika

- 666 Burger, pekoča različica

- Hawai Burger, burger malo drugače

- BBQ Burger, za tiste ki imajo radi sladko

- Vegi Burger, s seitanom

- 7 Steak Burger, hišna specialiteta

- Monster Burger, dvoji burger, za lačne

- Overdose Burger, trojni burger za požeruhe


- Krompirček

- Čebulni obročki


- Pivo pivovarn: Adam Ravbar, Pelicon, Maister, Mali Grad, Menin'c, Perun, Hopsbrew, 

Bevog, dimljeno pivo Schlenkerla, itd.


O nas

V naši ponudbi najdete prave burgerje, ki so po definiciji "sezamova bombica z mletim govejim mesom z raznoraznimi dodatki". Posebnost vsakega burgerja je dodelanost do zadnje podrobnosti. Tako je količina in vrstni red posamezne sestavine z razlogom točno določena, kar daje vsakemu ugrizu v burger celo eksplozijo okusov, ki se združijo v popolno celoto.

Vso meso je 100% slovenska govedina, ki jo pečemo na keramičnih "kamado" žarih na oglje, kar daje mesu posebno sočnost in aromo.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Parkirni za tovornjake
Ponudba za vegetarijance
7 Burger Kamnik V naši ponudbi najdete prave burgerje, ki so po definiciji "sezamova bombica z mletim govejim mesom z raznoraznimi dodatki". Posebnost vsakega burgerja je dodelanost do zadnje podrobnosti. Tako je količina in vrstni red posamezne sestavine z razlogom točno določena, kar daje vsakemu ugrizu v burger celo eksplozijo okusov, ki se združijo v popolno celoto.

Vso meso je 100% slovenska govedina, ki jo pečemo na keramičnih "kamado" žarih na oglje, kar daje mesu posebno sočnost in aromo.
/upload/restaurant/7-burger-kamnik-kamnik.jpg
Ljubljanska 45, parkirišče poleg Hoferja 1241 Kamnik
2 +386 70 720 120 7 Burger Kamnik

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 798 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

2

Nekoc sem prisel zaradi burgerja, sedaj samo če sem lačen. Lp Seveda lahko, včasih sem bil pri vas 3-4 na teden sedaj sem mogoce 1 na mesec... Namrec od kar ste spremenili nacin pečenja burgerja mi nikakor ni ukusen(sicer medium tako kot se zagre, da ne bo pomote) Vcasih je imel burger življenje sedaj se mi zdi vse tako industrijsko(nevem) Vcasih je bila kaksna manjsa napaka pri burgerju ampak nikoli nisem sitnaril ,ker sem vedel da bo naslednjič odličen... Sedaj bo pri meni najvecja vaša specialiteta ko jih boste pekli v jajcu... Brez zamere samo moje mnenje.

| v zadnjem tednu

2

Žal ste se poslabšali. Kaj ste se poslabšali? Kljub nevem kakšni novi tehnologiji peke ,ki jo tako hvalite je bilo meso v sredini mrzlo. Žal to ni več isti burger kot je bil v začetku. Imam občutek da ob povečanju obiska ob določenih urah ko je največ gostov hrana leti ven samo da je hitro stranka postrežena ne glede na kakovost. To lahko potrdim z dejstvom da si nekoč na burger čakal dalj časa z pol manjšim obiskom. Sedaj kljub večjemu obisku hrano dobiš skoraj takoj.Torej ali je meso pečeno že pred naročilom ali pa gre prehitro ven samo da so stranke postrežene. Lp

| pred 2 tedni

5

Vedno prijazno osebje, fajn vzdušje, najboljši burgerji. Všeč mi velika izbira piva. Top specialitete, se vedno splača probat. Hvala :)

| pred 3 meseci

1

Groza, dobil sem monster Burger in moral sem čakati 35 min, ko je bila restavracija skoraj prazna. meso je bil malo zažgan a dovolj da ima okus po zažganem. hotel sem meso nadomestiti a sem dobil premalo pečenega. ubistvu sredina je bila še nagnusno mrzla ko sem uprašal za MEDIUM WELL ne pa za RARE. jezen sem odšel nazaj 20 KM domov. čeprav je bila omaka ZELO ZELO DOBRA je to najslabši Burger. Razumem. Hvala za opravičilo, a bi rad vedel kdaj ste sploh zamenjali grile in odpustili šefa, da razložim mentorjom ki ta teden pride v vaš fast food. sam predlagam da mi razložite celo zgodovino vašega fast fooda a samo izboljšatve.LP se vidimo

| pred 3 tedni

1

Naročil sem monster Burger s slanino in sem ga dobil v štirih minutah, dišal je dobro in zgledal je super. Ko sem pa ugriznil sem pa čutil kako je bilo meso dobesedno mrzlo in videlo se je da je meso dobesedno surovo.

Več mnenj