X

Namesti aplikacijo za

Namesti

7 Burger Kamnik

  • Ljubljanska 45, parkirišče poleg Hoferja, 1241 Kamnik
  • 75.1 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

7 Burger ima stalno ponudbo:

- 7 Burger, hišna klasika

- 666 Burger, pekoča različica

- Hawai Burger, burger malo drugače

- BBQ Burger, za tiste ki imajo radi sladko

- Vegi Burger, s seitanom

- 7 Steak Burger, hišna specialiteta

- Monster Burger, dvoji burger, za lačne

- Overdose Burger, trojni burger za požeruhe


- Krompirček

- Čebulni obročki


- Pivo pivovarn: Adam Ravbar, Pelicon, Maister, Mali Grad, Menin'c, Perun, Hopsbrew, 

Bevog, dimljeno pivo Schlenkerla, itd.


O nas

V naši ponudbi najdete prave burgerje, ki so po definiciji "sezamova bombica z mletim govejim mesom z raznoraznimi dodatki". Posebnost vsakega burgerja je dodelanost do zadnje podrobnosti. Tako je količina in vrstni red posamezne sestavine z razlogom točno določena, kar daje vsakemu ugrizu v burger celo eksplozijo okusov, ki se združijo v popolno celoto.

Vso meso je 100% slovenska govedina, ki jo pečemo na keramičnih "kamado" žarih na oglje, kar daje mesu posebno sočnost in aromo.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Parkirni za tovornjake
Ponudba za vegetarijance
7 Burger Kamnik V naši ponudbi najdete prave burgerje, ki so po definiciji "sezamova bombica z mletim govejim mesom z raznoraznimi dodatki". Posebnost vsakega burgerja je dodelanost do zadnje podrobnosti. Tako je količina in vrstni red posamezne sestavine z razlogom točno določena, kar daje vsakemu ugrizu v burger celo eksplozijo okusov, ki se združijo v popolno celoto.

Vso meso je 100% slovenska govedina, ki jo pečemo na keramičnih "kamado" žarih na oglje, kar daje mesu posebno sočnost in aromo.
/upload/restaurant/7-burger-kamnik-kamnik.jpg
Ljubljanska 45, parkirišče poleg Hoferja 1241 Kamnik
2 +386 70 720 120 7 Burger Kamnik

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 919 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

1

Hodil vsak cetrtek po stiri Burgerje za malico Kvaliteta pada iz tedna v teden. Prejsnji teden so bili burgerji hladni meso sivo in zanic. Skratka ogabno. Napisal sem pritozbo na SMS katero se ni noben odzval. Od sedaj naprej ne bom vec hodil

| pred 6 meseci

5

Z eno besedo top! Ponudba piv odlična, burgerji perfektni, edino kar pogrešam je šniclburger, ki ga letos v času oktoberfesta ni bilo. Best burgers in town 😊😉

| pred 11 meseci

1

Groza, dobil sem monster Burger in moral sem čakati 35 min, ko je bila restavracija skoraj prazna. meso je bil malo zažgan a dovolj da ima okus po zažganem. hotel sem meso nadomestiti a sem dobil premalo pečenega. ubistvu sredina je bila še nagnusno mrzla ko sem uprašal za MEDIUM WELL ne pa za RARE. jezen sem odšel nazaj 20 KM domov. čeprav je bila omaka ZELO ZELO DOBRA je to najslabši Burger. Razumem. Hvala za opravičilo, a bi rad vedel kdaj ste sploh zamenjali grile in odpustili šefa, da razložim mentorjom ki ta teden pride v vaš fast food. sam predlagam da mi razložite celo zgodovino vašega fast fooda a samo izboljšatve.LP se vidimo

| pred 2 mesecema

1

Katastrofa od burgerja. Mrzla, nepopečena bombetka, meso kot žaganje, chhedar sir iz hladilnika, omaka slana... Komentar predan osebju, odziv in njihov komentar pa sploh ni za komentirat.

| pred 7 meseci

2

Nekoc sem prisel zaradi burgerja, sedaj samo če sem lačen. Lp Seveda lahko, včasih sem bil pri vas 3-4 na teden sedaj sem mogoce 1 na mesec... Namrec od kar ste spremenili nacin pečenja burgerja mi nikakor ni ukusen(sicer medium tako kot se zagre, da ne bo pomote) Vcasih je imel burger življenje sedaj se mi zdi vse tako industrijsko(nevem) Vcasih je bila kaksna manjsa napaka pri burgerju ampak nikoli nisem sitnaril ,ker sem vedel da bo naslednjič odličen... Sedaj bo pri meni najvecja vaša specialiteta ko jih boste pekli v jajcu... Brez zamere samo moje mnenje.

Več mnenj