7 Burger Kamnik

  • Ljubljanska 45, parkirišče poleg Hoferja, 1241 Kamnik
  • 17.9 km
  • €€
  • Odprto
Izdelava spletnih strani Izdelava spletnih strani

Ponudba

7 Burger ima stalno ponudbo:

- 7 Burger, hišna klasika

- 666 Burger, pekoča različica

- Hawai Burger, burger malo drugače

- BBQ Burger, za tiste ki imajo radi sladko

- Vegi Burger, s seitanom

- 7 Steak Burger, hišna specialiteta

- Monster Burger, dvoji burger, za lačne

- Overdose Burger, trojni burger za požeruhe


- Krompirček

- Čebulni obročki


- Pivo pivovarn: Adam Ravbar, Pelicon, Maister, Mali Grad, Menin'c, Perun, Hopsbrew, 

Bevog, dimljeno pivo Schlenkerla, itd.


O nas

V naši ponudbi najdete prave burgerje, ki so po definiciji "sezamova bombica z mletim govejim mesom z raznoraznimi dodatki". Posebnost vsakega burgerja je dodelanost do zadnje podrobnosti. Tako je količina in vrstni red posamezne sestavine z razlogom točno določena, kar daje vsakemu ugrizu v burger celo eksplozijo okusov, ki se združijo v popolno celoto.

Vso meso je 100% slovenska govedina, ki jo pečemo na keramičnih "kamado" žarih na oglje, kar daje mesu posebno sočnost in aromo.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Parkirni za tovornjake
Ponudba za vegetarijance
7 Burger Kamnik V naši ponudbi najdete prave burgerje, ki so po definiciji "sezamova bombica z mletim govejim mesom z raznoraznimi dodatki". Posebnost vsakega burgerja je dodelanost do zadnje podrobnosti. Tako je količina in vrstni red posamezne sestavine z razlogom točno določena, kar daje vsakemu ugrizu v burger celo eksplozijo okusov, ki se združijo v popolno celoto.

Vso meso je 100% slovenska govedina, ki jo pečemo na keramičnih "kamado" žarih na oglje, kar daje mesu posebno sočnost in aromo.
/upload/restaurant/7-burger-kamnik-kamnik.jpg
Ljubljanska 45, parkirišče poleg Hoferja 1241 Kamnik
2 +386 70 720 120 7 Burger Kamnik

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 989 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 tedni

1

Nekoč najboljši burgerji, danes žal samo še bleda senca. Profesionalnega kuharja so zamenjali z oh in sploh dobrim žarom in kup študentom, cene pa zvišali. Burger je na sredini hladen in nima več tistega "smoked" okusa kot ga je imel nekoč. Eden od osebja si skoraj nikoli ne zna zapomnit preprostega naročila in vedno vse pomeša (razumem da se to zgodi, ampak ne 8 od 10 primerov).

| pred enim mesecem

5

Burgerji so res odlični, eni boljših. Tudi velikost in cena več kot korektna. Imajo tudi veliko izbiro piv. Zaposlena, ki je delala v soboto 1.8 pa katastrofa, neprijazna in neprofesionalna. S kolegom sva naročila dodatno srednje pekoče, ko sva vprašala ali je to 5/10 je zaposlena potrdila. Ko sva burgerje dobila, sva po 2 grižljajih iskala sapo, tako pekoči so bili. Ko sem šel vprašat je zaposlena mrtvo hladno odgovorila srednje pekoče je 8/10. Oba sva ljubitelja pekočega, ampak srednje pekoče nikakor ni 8/10, če že bi to moralo kje pisati ali pa bi morala to objasniti vsaj zaposlena.

| pred 2 tedni

1

Včasih najnajboljši burger in prijazno osebje je postal burger pod povprečjem z ne tako prijaznim osebjem. Najboljša hrustljava slanina pa se je spremenila v kos debele šunke. Zelo razočaran, saj je bil včasih 7Burger najboljši burger v Sloveniji. Včasih..

| pred 10 meseci

5

Z eno besedo top! Ponudba piv odlična, burgerji perfektni, edino kar pogrešam je šniclburger, ki ga letos v času oktoberfesta ni bilo. Best burgers in town 😊😉

| pred 3 tedni

1

Kvaliteta zmeraj slabša, meso surovo, naročimo brez omak dobimo z, osebje se vede nespošljivo. Razočarani smo.

Več mnenj
Evidenca delovnega časa