X

Namesti aplikacijo za

Namesti

7 Burger Kamnik

  • Ljubljanska 45, parkirišče poleg Hoferja, 1241 Kamnik
  • 75.1 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

7 Burger ima stalno ponudbo:

- 7 Burger, hišna klasika

- 666 Burger, pekoča različica

- Hawai Burger, burger malo drugače

- BBQ Burger, za tiste ki imajo radi sladko

- Vegi Burger, s seitanom

- 7 Steak Burger, hišna specialiteta

- Monster Burger, dvoji burger, za lačne

- Overdose Burger, trojni burger za požeruhe


- Krompirček

- Čebulni obročki


- Pivo pivovarn: Adam Ravbar, Pelicon, Maister, Mali Grad, Menin'c, Perun, Hopsbrew, 

Bevog, dimljeno pivo Schlenkerla, itd.


O nas

V naši ponudbi najdete prave burgerje, ki so po definiciji "sezamova bombica z mletim govejim mesom z raznoraznimi dodatki". Posebnost vsakega burgerja je dodelanost do zadnje podrobnosti. Tako je količina in vrstni red posamezne sestavine z razlogom točno določena, kar daje vsakemu ugrizu v burger celo eksplozijo okusov, ki se združijo v popolno celoto.

Vso meso je 100% slovenska govedina, ki jo pečemo na keramičnih "kamado" žarih na oglje, kar daje mesu posebno sočnost in aromo.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Parkirni za tovornjake
Ponudba za vegetarijance
7 Burger Kamnik V naši ponudbi najdete prave burgerje, ki so po definiciji "sezamova bombica z mletim govejim mesom z raznoraznimi dodatki". Posebnost vsakega burgerja je dodelanost do zadnje podrobnosti. Tako je količina in vrstni red posamezne sestavine z razlogom točno določena, kar daje vsakemu ugrizu v burger celo eksplozijo okusov, ki se združijo v popolno celoto.

Vso meso je 100% slovenska govedina, ki jo pečemo na keramičnih "kamado" žarih na oglje, kar daje mesu posebno sočnost in aromo.
/upload/restaurant/7-burger-kamnik-kamnik.jpg
Ljubljanska 45, parkirišče poleg Hoferja 1241 Kamnik
2 +386 70 720 120 7 Burger Kamnik

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 897 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 4 meseci

2

Nekoc sem prisel zaradi burgerja, sedaj samo če sem lačen. Lp Seveda lahko, včasih sem bil pri vas 3-4 na teden sedaj sem mogoce 1 na mesec... Namrec od kar ste spremenili nacin pečenja burgerja mi nikakor ni ukusen(sicer medium tako kot se zagre, da ne bo pomote) Vcasih je imel burger življenje sedaj se mi zdi vse tako industrijsko(nevem) Vcasih je bila kaksna manjsa napaka pri burgerju ampak nikoli nisem sitnaril ,ker sem vedel da bo naslednjič odličen... Sedaj bo pri meni najvecja vaša specialiteta ko jih boste pekli v jajcu... Brez zamere samo moje mnenje.

| pred 3 meseci

1

Danes okoli 20.00 sem si po treningu zaželela burger naročila sem burger samo z mesom in solato ter burger samo z mesom in sirom povdarila sm kaj naj bo notri bilo je za domov.Ko sem prišla iskat mi niso zapakirali morala sem ji znova povedati ko pa sm prišla domov sta bila oba burgerja z mesom in sirom morala pa bi biti v enem solata in meso.To se mi je zgodilo že 4. Zelo sem razočarana.

| pred 4 meseci

1

Na začetku so bili burgerji res zelo okusni, sedaj pa se ne spomnim, kdaj sem nazadnje jedel dober burger. Vedno je bil ali hladen ali je pa bilo meso kolikor se je dalo hitro pečeno in zelo neokusno oz. pusto (1. omenjena slaba izkušnja je bila na vaši obletnici in nekaj časa pred tem, 2. pa v času Kamfesta v Kamniku ). Prav tako bi (če bi se še kdaj vrnil) prinesel svojo omako, ker jo v burger date ravno toliko, da lahko rečete da je. Tudi po odgovorih lastnika strankam na Googlu lahko sklepam, čemu se je kvaliteta tako poslabšala - zasledil sem, da ste nekomu rekli da je omejen - to se mi zdi skrajno neprimerno in bi šefa lahko bilo sram. Naj prav tako dodam, da je to zgolj moje osebno mnenje, ki se popolnoma izključuje na hrano in je napisan v ostrem tonu predvsem zaradi moje razočaranosti, saj sem bil vaš reden gost že od samega začetka in vas do nedavnega obiskal kar velikrat.

| pred 4 meseci

1

Malice so bile odlične, saj sem si jih naredil sam in dokler so si jih ostali študenti lahko delali, saj po novih informacijah, si jih ne smejo več. Žal ne morem reči, da je bilo vredu plačilo, ki ste ga oglasevali za vec da bi pritegnili nove delavce (ki so primankovali zato ker ste jih odpuscali kot po tekocem traku in z zmisljenimi razlogi kot so popivanje, delanje zarot, nesposobnost), medtem ko smo zaposleni delali skoraj na minimalcu. Da ne omenim še raznih prošenj zlasti na burger festivalu naj izdajamo brez računa, zato da bo nek določen šef še več pospravil v svoj žep, se spomnete? Če se ne pa so zagotovo v spominu razne pogodbe, ki bi jih morali podpisovati da moramo strankam soliti pamet če želijo več omake, ker le tisti dodatni gram več lahko povzorči hudo izgubo mar ne? Da pa povem ocena je bila zgolj podana iz mojega subjektivnega mnjenja ker profesionalnosti ko sem odšel ni bilo. Zlasti ker kasneje še poslušam razne negativne komentarje, da sem izdajalec itd., ko sem nehal delati.

| pred enim tednom

5

Super burgerji. Primerljivo z hoodburger oz. Lars&Sven

Več mnenj