X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna Repnik

  • Vrhpolje 186, 1241 Kamnik
  • 73.7 km
  • €€
  • Zaprto

O nas

Z gostinstvom se je prvi začel ukvarjati Maks Repnik, ki je gostilno odprl leta 1964. Tedaj so domače jedi stregli predvsem furmanom in sicer bolj poredkim potnikom. Tradicionalne recepte in domačnost smo ohranili prav iz tistih časov in jim pridali sodoben priokus.
Pri nas boste občutili tisto pravo domačnost, saj vam bomo poleg klasičnih jedi in tistih, ki so pripravljene na tradicionalen način, ponudili še izbrane lokalne jedi pod znamko Okusi Kamnika.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna Repnik Z gostinstvom se je prvi začel ukvarjati Maks Repnik, ki je gostilno odprl leta 1964. Tedaj so domače jedi stregli predvsem furmanom in sicer bolj poredkim potnikom. Tradicionalne recepte in domačnost smo ohranili prav iz tistih časov in jim pridali sodoben priokus.
Pri nas boste občutili tisto pravo domačnost, saj vam bomo poleg klasičnih jedi in tistih, ki so pripravljene na tradicionalen način, ponudili še izbrane lokalne jedi pod znamko Okusi Kamnika.
/upload/restaurant/gostilna-repnik-kamnik.jpg
Vrhpolje 186 1241 Kamnik
2 +386 1 839 12 93 Gostilna Repnik

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 339 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

4

Zelo kulinarično,v prijetnem okolju,s sveže pripravljenimi jedmi urejena gostilna!O prijaznem strežnem osebju ne bom izgubljal besed,saj je to osnova vsakega gostinskega lokala.Zelo profesionalno!Lokal je zelo primerem za velike pogostitve(ohceti) Prav ta velika dvorana deluje zelo energijsko pozitivno.Ena zvezdica manj gre na račun majhne ponudbe morske hrane. A to je že moj izbran okus!Lokal ZELO PRIPOROČAM!!!

| pred enim mesecem

4

Nekoč je bila to najboljša gostilna daleč na okoli. Lastnica je delala noč in dan, da je ustvarila odlično ime. Sedaj sicer še pomaga, gostilno pa je prevzel sin. Prišle so tudi nove navade in drug način dela. Meni osebno ni všeč zdrobljena torta, ampak to so neki novi trendi. Vzemi ali pusti. To naj bi bila sedaj gostilna visokega razreda. Moti me pa, da čakaš za račun - pol ure.

| pred enim mesecem

5

Danes bili na kosilu in bilo odlično👍 Teletina 12 ur počasi kuhana na 50 stopinj&popečena na žaru, zelenjava na žaru, plus štruklji in pražen krompir 1️⃣0️⃣ka 🔝 ravno tako postrežba in ambient. Priporočamo in še pridemo 💯 posto 😋

| v zadnjem tednu

5

Greh je priti v Kamnik in ne okusiti Repnikove krače, samostanske kremšnite ali pa sladoleda z bučnim oljem...

| pred 2 tedni

4

Škoda da se ne odločijo prenoviti notranjega dela restavracije, saj je to njihova velika črna pika. Hrana je sicer omamna!

Več mnenj