Gostilna Čubr

  • Križ 53, 1218 Komenda
  • 17.2 km
  • €€€
  • Odprto

Ponudba

- velika izbira dnevno svežih, doma pripravljenih sladic
- štruklji
- domač kruh: ajdov s suhim sadjem, koruzni z ocvirki, bel z makom, graham s čebulo
- pehtranova juha
- telečja krača
- mlado pečeno jagnje
- pestra ponudba jedi za vegetarijance, vegance,..
- vrhunska odprta in buteljčna vina
- možnost slow food (ribji,mesni,vegetarijanski,..)

O nas

Začetki naše gostilne segajo v davno leto 1754. Prvotni lastniki sicer niso bili naši predniki, a od takrat se je ohranilo ime Čubr. Smo družinsko podjetje, saj se je gostilniška dejavnost prenesla že na tretjo generacijo.
Naša ponudba se menja iz dneva v dan, zato naj vam ne bo nikoli odveč poklicati in povprašati s kakšnimi specialitetami vam tisti dan lahko postrežemo.

Nudimo

Dostava na dom
Možnost rezervacije
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Gostilna Čubr Začetki naše gostilne segajo v davno leto 1754. Prvotni lastniki sicer niso bili naši predniki, a od takrat se je ohranilo ime Čubr. Smo družinsko podjetje, saj se je gostilniška dejavnost prenesla že na tretjo generacijo.
Naša ponudba se menja iz dneva v dan, zato naj vam ne bo nikoli odveč poklicati in povprašati s kakšnimi specialitetami vam tisti dan lahko postrežemo.
/upload/restaurant/gostilna-cubr-komenda.jpg
Križ 53 1218 Komenda
3 +386 1 83 41 115 Gostilna Čubr

Skupna ocena: 4,7

(Skupna ocena je seštevek 264 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

3

Ne rečem , da nismo jedli za 4..vendar pa me je zelo zelo zmotilo ponujanje brez cenika, na mizi so se znasle avtomatsko vode in domači sok, ki ga nismo naročili in seveda dobro plačali. Od nekod so se na računu znašle priloge... Kar mal osladno ponujeno domači liker, ponavadiga gostilničar časti ..pa se je seveda tudi znašel na računu. Saj ne da kaj pričakujem zadtonj...vendar ob igri besed in se nam je zgodilo, da smo dobili stvari , ki jih nidmo nameravali naročit in še manj , da bi vedeli koliko kaj sploh stane...Zelo pretkano...svetujem previdnost in odločnost pri naročanju. NE prepuščajte se osebju!

| pred enim mesecem

5

Zelo lepo urejena gostilna, odlična hrana in prijazno osebje.

| pred enim letom

5

Gostilna Cubr je nasa najljubsa restavracija v Sloveniji.Tja se vedno znova vracamo.Najljubsi so nam degustacijski meniji, ki so cenovno zelo ugodni v primerjavi z drugimi restavracijami. Jedi so sveze, raznovrstne in pripravljene z veliko mere domisljije. +ugodne cene +odlicna hrana +ambient +cudovita terasa +prijazen personal -nic

| pred 3 tedni

5

Odlična postrežba, zelo okusna hrana, prijazno osebje. Top!!

Več mnenj