X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Altrokè

  • Stari trg 19, 1000 Ljubljana
  • 77.7 km
  • €€€
  • Zaprto

O nas

Restavracija z istrskim pridihom. Lokalno ponudba pridelovalcev in kmetij iz Istre.
Meso boškarina, tortelini none Lidije, domač bakala, suhe mesnine (lardo, klobase, salame, pršut) in še veliko drugega. Od Jadranskega tuna do avtohtonega istrskega goveda.

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Altrokè Restavracija z istrskim pridihom. Lokalno ponudba pridelovalcev in kmetij iz Istre.
Meso boškarina, tortelini none Lidije, domač bakala, suhe mesnine (lardo, klobase, salame, pršut) in še veliko drugega. Od Jadranskega tuna do avtohtonega istrskega goveda.
/upload/restaurant/altrok--ljubljana.jpg
Stari trg 19 1000 Ljubljana
3 +386 820 55282 Altrokè

Skupna ocena: 4,1

(Skupna ocena je seštevek 385 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 meseci

5

Ujeli smo teden restavracij, bilo nas je 7, poskusili smo vse 3 menije in vsi smo bili res zadovoljni. Na glasovanju za top jed so zmagali rizota s sparglji in grahom, jagnjecja zarebrnica in brownie. Super postrezba, prijeten ambient. In se nas kuzek je bil postrezen. Se pridemo.

| pred 3 meseci

5

Butična istrska restavracija, v starem delu Ljubljane, s super ambientom. Mogoče manjka še kakšna istrska podrobnost pri gradnji, vendar je razumljivo, da je gradnja prirejena Ljubljanskemu načinu. Meni je dokaj in dovoljbširok, glede na butično ponudbo. Vsekakor priporočam obisk.

| pred 6 meseci

1

Mi natakar obrazlozi, da placanega pogrinjka, za katerega pise, da je zraven kruh- ne dobi vsak gost. Se posebej poudari, da ne dobijo vsi kruha in da ga ne dajejo zraven juhe. To je 2dcl povprecne goveje juhe za 5€ in 8,5€ za juho z dvema malima repkoma od skampa. Goveje meso v solati je bilo polno žil in mascobe, torej ostanki porezanih robov ostalih zrezkov, kar v visjih restavracijah pristane v juhi. Tudi pri sosednjih mizah so zavracali hrano. Kaj je torej odlocba? Restavracija za turiste, ki ne vedo kam in pristanejo v restavraciji na podlagi ambienta. STAY AWAY!

| pred 3 meseci

1

Osebje pridni,prijazni,a premal znanja o hrani. Hrana brez zgodbe,žal nisem bila zadovoljna.

| pred 3 meseci

5

Za teden restavracij sta se kvaliteta in cena odlicno ujeli, za 19 eur sem dobila vec kot sem pricakovala. Priporocam...

Več mnenj