Bistro Monstera

  • Gosposka ulica 9, 1000 Ljubljana
  • 300 m
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

V Monsteri sveže sezonske sestavine kraljujejo v hitrih in okusnih bistrojskih kosilih.
Vsak teden pripravimo nov meni, na katerem sta po dve predjedi, dve glavni jedi in dve sladici. Na voljo sta tako mesna kot brezmesna različica kosila.

Ob koncu tedna odpremo vrata tudi ob večerih in si privoščimo pravo ustvarjalno kuharsko svobodo.
V 7-hodnem degustacijskem meniju skupaj z gosti raziskujemo nova kulinarična obzorja.

Odlično hrano v bistroju spremljajo z ekološkimi vini bogata vinska ponudba, avtorsko zvarjeno pivo iz mariborske mikropivovarne Lila Misa, odlični domači sirupi in 100% sokovi ter čista ljubljanska voda iz pipe v gazirani in negazirani različici

.

O nas

Bistvo bistroja Monstera je ponudba odlične hrane, pripravljene s sestavinami, ki so najboljše kakovosti, prihajajo iz poznanih in zaupanja vrednih virov ter so najboljše v dani sezoni. V Monsteri se prepletajo niti inovativne avtorske kuhinje, kjer se dan začne z dobrim zajtrkom, sezonske sestavine zaživijo v bistrojskih kosilih, ob koncu tedna pa novi okusi najdejo izraz v degustacijskih večerjah.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
WI-FI
Bistro Monstera Bistvo bistroja Monstera je ponudba odlične hrane, pripravljene s sestavinami, ki so najboljše kakovosti, prihajajo iz poznanih in zaupanja vrednih virov ter so najboljše v dani sezoni. V Monsteri se prepletajo niti inovativne avtorske kuhinje, kjer se dan začne z dobrim zajtrkom, sezonske sestavine zaživijo v bistrojskih kosilih, ob koncu tedna pa novi okusi najdejo izraz v degustacijskih večerjah. /upload/restaurant/bistro-monstera-ljubljana.jpg
Gosposka ulica 9 1000 Ljubljana
2 +386 40 431 123 Bistro Monstera

Skupna ocena: 4,8

(Skupna ocena je seštevek 503 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim tednom

3

Sicer ok. Ampak pričakovala sem več, torej pod pričakovanji. Večerjo bi opisala kot vožnjo z avtobusom, tajming. Start točno ob določeni uri, potem hitro jesti, zadnji hod je končna postaja. Ni sproščeno, preveč je fokusa na tajmingu in se mudi. Razmerje ugled, hrana, ambent, cena, je slabo.

| pred 3 tedni

5

Okusno, prijazno in vse najboljše.

| pred 2 mesecema

5

Enostavno, prijazno, sproščeno, zelo okusno. Jedi odlične, okusi se ujemajo. Splača se.

| pred 2 tedni

5

Zelo okusno. Priporocam 7 hodno varjanto. Pridemo še kdaj.

| pred 3 meseci

5

Odlična restvracija z zanimivimi jedmi ter prijaznim osebjem. Priporočam rezervacijo, saj je restvracija lahko za čas kosila ter večerje kar polno zasedena.

Več mnenj