Brunch

  • Ameriška cesta 25, 1000 Ljubljana
  • 3.4 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

Vzemi me s seboj! brunch to-go

Mr. schnitzel kentucky fry
250g piščančjega paniranega zrezka, cole-saw solata, krompirjevi krhlji, bbq omaka.

grilled & marinated roastbeef plate

brunch wrap pišče ali wrap vege

taquitosi mesni (piščančji)

sticky fingers (piščančji)

O nas

BRUNCH je trendovska, ultimativna izkušnja prehranjevanja in druženja. Je celostni koncept, ki prek celega dne razvaja brbončice in skrbi za dobro počutje v prijetni atmosferi.

Nudimo

Catering
Dostava na dom
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
Za s sabo
Brunch BRUNCH je trendovska, ultimativna izkušnja prehranjevanja in druženja. Je celostni koncept, ki prek celega dne razvaja brbončice in skrbi za dobro počutje v prijetni atmosferi.
/upload/restaurant/brunch-ljubljana.png
Ameriška cesta 25 1000 Ljubljana
2 +386 40 205 050 Brunch

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 358 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Zelo dobra hrana, prijazno osebje. Ameriški zajtrk (velik bel krožnik) stane okoli 6,5 €, palačinke s kokosom pa okoli 5,5 €. Imajo tudi xxl kave (3 €). Količina zajtrka je velika, zato sem težko spila še xxl kavo poleg (moja napaka).

| pred enim letom

5

Zelo prijetna in prijazna postrežba, urejena mala terasa, hrana je bila zelo okusna in cene so zmerne, dobro razmerje med kakovostjo in ceno.

| pred enim letom

4

Na nivoju lokal, hrana, predvsem pa osebje. Priporočam, da za čas dopoldanske malice, niste gost lokala(abonenti spremenijo lokal v tovarniško menzo).

| pred enim letom

3

Hrana je kar dobra, ampak s postrežbo je večkrat problem. Marsikaj kar ponujajo na meniju ni mogoče dobiti. Menijev ni dovolj. Samo 1 za 4 osebe! Prijaznost osebja, bi bila lahko boljša, tako bi bilo tudi lažje spregledati druge pomanjkljivosti.

| pred enim letom

4

Bil v času kosila, ko je težko dobiti prosto mizo, rezervacijo držijo samo 10 minut, pač v stilu fast food obedovalnice, sicer pa ni samopostrežna restavracija. Navkljub vsemu si dovolj hitro postrežen. Meni ustrezno dolg, všeč mi je precej pestra izbira ustekleničenega in točenega piva (različnih pivovarjev). Hamburger, ki sem ga naročil (The godfather burger), je bil prepečen, ker po času peke nihče ni povprašal, drugače po okusu dober. Palec gor za ameriške palačinke, ki jih strežejo v času zajtrka (do 10.45) in po 14 uri. Cene zadovoljive, vendar hitro lahko dosežeš 20€ po osebi, imajo pa tudi dnevna kosila. V opisu dodajajo tudi možnost najema celotnega lokala za zasebni dogodek.

Več mnenj