X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Brunch

  • Ameriška cesta 25, 1000 Ljubljana
  • 75.3 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

Vzemi me s seboj! brunch to-go

Mr. schnitzel kentucky fry 9,50 eur
250g piščančjega paniranega zrezka, cole-saw solata, krompirjevi krhlji, bbq omaka.

grilled & marinated roastbeef plate 14,00 eur

brunch wrap pišče ali wrap vege 6,50 eur

taquitosi mesni (piščančji) 7,00 eur

sticky fingers (piščančji) 7,00 eur

O nas

BRUNCH je trendovska, ultimativna izkušnja prehranjevanja in druženja. Je celostni koncept, ki prek celega dne razvaja brbončice in skrbi za dobro počutje v prijetni atmosferi.

Nudimo

Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
Brunch BRUNCH je trendovska, ultimativna izkušnja prehranjevanja in druženja. Je celostni koncept, ki prek celega dne razvaja brbončice in skrbi za dobro počutje v prijetni atmosferi.
/upload/restaurant/brunch-ljubljana.png
Ameriška cesta 25 1000 Ljubljana
2 +386 40 205 050 Brunch

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 340 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 11 meseci

4

Na nivoju lokal, hrana, predvsem pa osebje. Priporočam, da za čas dopoldanske malice, niste gost lokala(abonenti spremenijo lokal v tovarniško menzo).

| pred enim letom

3

Hrana je kar dobra, ampak s postrežbo je večkrat problem. Marsikaj kar ponujajo na meniju ni mogoče dobiti. Menijev ni dovolj. Samo 1 za 4 osebe! Prijaznost osebja, bi bila lahko boljša, tako bi bilo tudi lažje spregledati druge pomanjkljivosti.

| pred 11 meseci

5

Zelo prijetna in prijazna postrežba, urejena mala terasa, hrana je bila zelo okusna in cene so zmerne, dobro razmerje med kakovostjo in ceno.

| pred enim letom

4

Bil v času kosila, ko je težko dobiti prosto mizo, rezervacijo držijo samo 10 minut, pač v stilu fast food obedovalnice, sicer pa ni samopostrežna restavracija. Navkljub vsemu si dovolj hitro postrežen. Meni ustrezno dolg, všeč mi je precej pestra izbira ustekleničenega in točenega piva (različnih pivovarjev). Hamburger, ki sem ga naročil (The godfather burger), je bil prepečen, ker po času peke nihče ni povprašal, drugače po okusu dober. Palec gor za ameriške palačinke, ki jih strežejo v času zajtrka (do 10.45) in po 14 uri. Cene zadovoljive, vendar hitro lahko dosežeš 20€ po osebi, imajo pa tudi dnevna kosila. V opisu dodajajo tudi možnost najema celotnega lokala za zasebni dogodek.

| pred 3 meseci

5

Top :) poceni, hitra postrežba, prijazno osebje in okusna hrana.

Več mnenj