X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Chuty's, heart of Asia

  • Slovenska cesta 19, 1000 Ljubljana
  • 78.1 km
  • €€
  • Zaprto

Aktualna ponudba

Ni dnevne ponudbe? Sporoči ponudniku, da želiš njegovo aktualno ponudbo na Malcajt.com.

O nas

Naša zgodba se je začela sredi poletja leta 2013, v samem centru mesta Ljubljane, kjer smo pripravljali avtetične tajske jedi, z lastnimi omakami. Na srečo nam je prostor postal premajhen za izražanje vseh naših kuharskih idej, zato smo bili primorani poiskati in ustvariti večji in razkošnejši prostor. Tako smo konec julija 2015 prevzeli gostinski lokal na Slovenski cesti 19, kjer nas lahko tudi obiščete, ter se prepustite našim ustvarjalnim in pristnim azijskim okusom.

Nudimo

Kreditne kartice
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Chuty's, heart of Asia Naša zgodba se je začela sredi poletja leta 2013, v samem centru mesta Ljubljane, kjer smo pripravljali avtetične tajske jedi, z lastnimi omakami. Na srečo nam je prostor postal premajhen za izražanje vseh naših kuharskih idej, zato smo bili primorani poiskati in ustvariti večji in razkošnejši prostor. Tako smo konec julija 2015 prevzeli gostinski lokal na Slovenski cesti 19, kjer nas lahko tudi obiščete, ter se prepustite našim ustvarjalnim in pristnim azijskim okusom. /upload/restaurant/chuty-s-heart-of-asia-ljubljana.jpg
Slovenska cesta 19 1000 Ljubljana
2 +386 70 401 351 Chuty's, heart of Asia

Skupna ocena: 4,3

(Skupna ocena je seštevek 188 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim tednom

2

Hrana je odlicna vendar ne razumem zakaj zapirajo ze 1 uro prej ker poslovni cas imajo do 21:00 zraven pa ni nobenega pojasnila za to. Z sluzbo koncam ob 20:00 tako da ko pripsem je ze zaprto ceprav rabim samo 10 min iz sluzbe do chuttysa. To se dogaja ze 3 tedne zaporedoma. Prosim da popravite poslovni cas in ne zavajate kupcev, ki bi vas radi podprli. Hvala za razumevanje.

| pred enim tednom

5

NAJBOLJŠI pad thai daleč naokoli! Fajn osebje, luškan dizajn lokala, odlične sestavine:D Kaj češ bolš'ga!:)

| pred 2 tedni

5

Hrana je bila prav dobra, ambient prijeten, izbiri pa je dejansko pogojevalo dejstvo, da so bile druge gostilne v nedeljo zaprte.

| pred enim mesecem

1

Mamu vam! spremenil ste širino rezancov, jed je cela tekoča k da pijm sokič! Enota BTC GROZAAA !!!! Moral sem vse zabrisati v smeti ! Spremenite nazaj! NUJNO !

| v zadnjem tednu

3

Dobra hrana, V europarku previsoke cene za tako male porcije

Več mnenj