Etna picerija-italijanska kuhinja

  • UL.MARIJE HVALIČEVE 6, 1000 LJUBLJANA
  • 4.9 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

Krepke stalnice

1. svinjski zrezek po dunajsko s pomfrijem  

2. mesna lazanja iz krušne peči 

3. ocvrti sir s tatarsko omako in pomfrijem  

4. pica etna, kmečka, hrenovka, carbonara  

Fit stalnice 

1. piščančji zrezek in zelenjava z žara, riž 

2. ajdovi rezanci po genovsko

3. solatni krožnik s piščancem in jogurtovim prelivom 

Ob naročilu malice:

- dnevna juha 

- solata iz solatnega bara 

- sladica 



O nas

Kuhinja nudi pestro izbiro jedi katere navdih je poudarek na domači slovenski hrani, ki pa jo prepleta italijanska kulinarika. Znani smo po dobri morski hrani. Lignji, ribe, morska plošča, morska pica so le del ponudbe, ki jo naši gostje obožujejo. Pravijo, da sta hrana in življenje lepša, če se ju lotimo po italijansko. Zato so sveže testenine, kvalitetno meso in suhomesnati izdelki, pice in sladice, vina in kava ponudba našega vsakdana.

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Parkirni za tovornjake
Ponudba brez glutena
Ponudba za vegetarijance
Študentski boni
Tedenska kosila
WI-FI
Etna picerija-italijanska kuhinja Kuhinja nudi pestro izbiro jedi katere navdih je poudarek na domači slovenski hrani, ki pa jo prepleta italijanska kulinarika. Znani smo po dobri morski hrani. Lignji, ribe, morska plošča, morska pica so le del ponudbe, ki jo naši gostje obožujejo. Pravijo, da sta hrana in življenje lepša, če se ju lotimo po italijansko. Zato so sveže testenine, kvalitetno meso in suhomesnati izdelki, pice in sladice, vina in kava ponudba našega vsakdana.

/upload/restaurant/restaurantde0455e0182234e.png
UL.MARIJE HVALIČEVE 6 1000 LJUBLJANA
2 +386 51 248 405 Etna picerija-italijanska kuhinja

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 718 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

4

Kar se pice tiče, nikoli razočaran. Pa jih je malo, v Lj, ki jih nisem preiskusil. Seveda se pozna včasih zamenjana roka, zadnje čase Vezuv gate trga...

| pred 2 mesecema

1

Še zdaleč ni več kot je bilo, pizze za svoj denar podpovprečne, razen 1 natakarice vsi nezainteresirani. Sem pred korono hodil pp 3x na teden sedaj me ne vidite več. ŠKODA

| pred 2 mesecema

1

Kot vedno odlicno, ampak 4€ za pol litra radenske? Halo? Vino je bilo cenejse.

| pred enim letom

1

zelo slaba postrezba imas obcutek, da si nezazeljena stranka pa to ne kadr je guzva ampak kadarkoli prides...z izjemo 2h so usi natakarji nesposobni zal, ne znajo se dvakrat obrnt kaj sele da kaj za stranko naredi...hrana se je zelo poslabsala, zadnic smo dobili pokvarjeno pico in je bila pokvarjena saj so tudi natakarji to potrdili in jo potem dali zastonj to vse pove, karbonaro smo dobili brez slanine?!! lahko bi se nastevala vendar iskreno se mi ne da...jst in moja druzba definitivno vec ne obiscemo etne pa smo bili skoraj stalne stranke. Kaj me je pa najbol razjezilo nazadje, na vrtu so bile 4 mize polne notri pa 2...2 delata bila je sicer izmena tako da so bili spociti in smo cakali na racun 1h. .brez a vam se kaj prinesemo saj smo zeleli narociti se sladice..ampak zal prosili natakarja da nas postreze pa ne bomo no in nakar ob placilu samo omenim, da bi lahko malo izboljsali postrezbo in zacne v mene natakarica pihati??!! in se kregati z mano pa kako je to? kot stranka imam pravico povedati svoje mnenje!! in nisem bila nesramna ali zaljiva da bi dobila tak odnos. tako upam da ste sedaj zadovoljni z razlago!

| pred 2 mesecema

5

Božanske pizze, testenine, super kosila in solatni bife, TOP!!!

Več mnenj