Gostilna Gorjanc

  • Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana
  • 6.1 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

Samo nekaj minut iz centra ljubljane, ob robu gozda in travnikov, vam v gostilni gorjanc izjemne gurmanske užitke pričara gostoljubno osebje, prijeten ambient in kulinarične specialitete s tradicijo. v hitrem utripu vsakdanjega življenja, vas tu za spremembo čaka prostor, kjer se čas ustavi. objame vas udobje domačnosti in harmonije, ki poboža in zadovolji vse čute po dobrem in slastnem. mogočna gostilna, lepo ohranjena in obnovljena, že na zunaj kaže svojih častitljivih 200 let. vabljeni na zgodnje ali pozno kosilo, večerjo, na kozarček s prijatelji, košček okusne sladice, poslovno kosilo ali praznovanje v večji, zaključeni družbi.

O nas

Samo nekaj minut iz centra Ljubljane, ob robu gozda in travnikov, vam v Gostilni Gorjanc izjemne gurmanske užitke pričara gostoljubno osebje, prijeten ambient in kulinarične specialitete s tradicijo. V hitrem utripu vsakdanjega življenja, vas tu za spremembo čaka prostor, kjer se čas ustavi. Objame vas udobje domačnosti in harmonije, ki poboža in zadovolji vse čute po dobrem in slastnem.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
Gostilna Gorjanc Samo nekaj minut iz centra Ljubljane, ob robu gozda in travnikov, vam v Gostilni Gorjanc izjemne gurmanske užitke pričara gostoljubno osebje, prijeten ambient in kulinarične specialitete s tradicijo. V hitrem utripu vsakdanjega življenja, vas tu za spremembo čaka prostor, kjer se čas ustavi. Objame vas udobje domačnosti in harmonije, ki poboža in zadovolji vse čute po dobrem in slastnem. /upload/restaurant/gostilna-gorjanc-ljubljana.jpg
Tržaška cesta 330 1000 Ljubljana
2 +386 1 423 11 11 Gostilna Gorjanc

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 267 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 meseci

5

Res dober namig s strani Googla. Gostila S tradicijo, kjer ekipa ve, kaj je odlična postrežba in hrana! Odlično pripravljene "klasične" jedi in nekaj posebnosti na meniju. Nedeljsko kosilo je bilo v užitek!

| pred 2 tedni

5

Prijeten domac ambient in odlicna hrana ,zlasti jesprenj.

| pred enim mesecem

5

prijazni, dobra hrana

Več mnenj