X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna Košir

  • Tacenska 142, 1211 Tacen pri Ljubljani
  • 82.4 km
  • €€
  • Odprto

Aktualna ponudba

Ni dnevne ponudbe? Sporoči ponudniku, da želiš njegovo aktualno ponudbo na Malcajt.com.

Ponudba

Stalna tedenska ponudba
Gobova, goveja ali cvetačna juha
1. piščančji file z mladim sirom na rukoli, solata
2. svinjski zrezek z gobami, ocvrti njoki,solata
3. zelenjavni krožnik na žaru, solata
4. fit meni: hrustljava solata s piščancem

O nas

Gostilna Košir ob samem vznožju Šmarne Gore ima častitljivo tradicijo. Že desetletja privablja posameznike, družine, zaključene skupine, ki jo obiskujejo za okrepčilo, počitek, razvedrilo, druženje. Poznana je po dobri domači hrani, dobri postrežbi in celodnevni dostopnosti vse dni v tednu.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Gostilna Košir Gostilna Košir ob samem vznožju Šmarne Gore ima častitljivo tradicijo. Že desetletja privablja posameznike, družine, zaključene skupine, ki jo obiskujejo za okrepčilo, počitek, razvedrilo, druženje. Poznana je po dobri domači hrani, dobri postrežbi in celodnevni dostopnosti vse dni v tednu. /upload/restaurant/gostilna-kosir-tacen-pri-ljubljani.jpg
Tacenska 142 1211 Tacen pri Ljubljani
2 +386 1 511 62 68 Gostilna Košir

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 1041 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

2

Dve zvezdici zaradi neprijaznosti natakarice (razumem, je guzva, vendar če vidiš novega gosta mu rečeš dober dan, izvolite ne pa, ja, povejte, morate povedat kaj bi radi..? Pa nestrpno mahat z rokami, pa metat stvari na mizo.. Hrana noben presežek, velike porcije vendar meso neenakomerno pečeno (pečenka) in preslano. Predebelo narezano. Brokoli rumen, prekuhan, korenje prekuhan. Kis, ki je v odprtih flaškah, čudnega okusa, bučno olje sumljivega okusa. Goveja juha nič posebnega, jabolčni strudl zanič, tak kot ga imajo skoraj povsod (umeten in verjetno od enega dobavitelja). Všeč mi je bila velikost porcij, ste po moje edini ki date DVE kepici krompirja (pa Nikol mi ne bo jasno zakaj se v gostilnah daje manj krompirja in več mesa??), tako da pohvala glede tega, pohvala tudi za ambient in pa sprejemljive cene.

| v zadnjem tednu

5

Odlična gostilna z zelo dobro hrano. Priporočam pohanga piščanca ali biftek. Malo manj sem bil navdušen nad goveji mi lički, ki so bila zelo gumijasta. Je zelo obiskana gostilna zato je problem z parkiranjem. Osebje je izjemno prijazno ter zelo ustrežljivo. Poleti imajo ogromen letni vrt obkrožen z kostanji. Priporočam obisk. Ne bo vam žal.

| pred enim mesecem

4

Priporočam vsem, ki bi radi pojedli kaj dobrega v miru. Da se rezervirati manjsi prostor za cca 8 oseb Odlicno.

| pred enim mesecem

5

TO GOSTILNO SEM OBISKAL ZE VECKRAT IN JO IMAM NAMEM SE VELIKOKRAT CE BO SRECA TO DOPUSCALA SEM IZREDNO ZADOVOLJEN .POSTREZBA HRANA IN CENE SO SPREJEMLJIVE .PECNIK

| pred 2 tedni

5

Prijazno osebje, hitra postrežba, okusna hrana in prijeten ambient!

Več mnenj