X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna Košir

  • Tacenska 142, 1211 Tacen pri Ljubljani
  • 82.4 km
  • €€
  • Odprto

Aktualna ponudba

Ni dnevne ponudbe? Sporoči ponudniku, da želiš njegovo aktualno ponudbo na Malcajt.com.

Ponudba

Stalna tedenska ponudba
Gobova, goveja ali cvetačna juha
1. piščančji file z mladim sirom na rukoli, solata
2. svinjski zrezek z gobami, ocvrti njoki,solata
3. zelenjavni krožnik na žaru, solata
4. fit meni: hrustljava solata s piščancem

O nas

Gostilna Košir ob samem vznožju Šmarne Gore ima častitljivo tradicijo. Že desetletja privablja posameznike, družine, zaključene skupine, ki jo obiskujejo za okrepčilo, počitek, razvedrilo, druženje. Poznana je po dobri domači hrani, dobri postrežbi in celodnevni dostopnosti vse dni v tednu.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Gostilna Košir Gostilna Košir ob samem vznožju Šmarne Gore ima častitljivo tradicijo. Že desetletja privablja posameznike, družine, zaključene skupine, ki jo obiskujejo za okrepčilo, počitek, razvedrilo, druženje. Poznana je po dobri domači hrani, dobri postrežbi in celodnevni dostopnosti vse dni v tednu. /upload/restaurant/gostilna-kosir-tacen-pri-ljubljani.jpg
Tacenska 142 1211 Tacen pri Ljubljani
2 +386 1 511 62 68 Gostilna Košir

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 1186 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim tednom

2

Kljub gneči smo bili hitro postreženi, a jedi so bile pomanjkljive. Ocvrt piščanec je bil narocen brez kože, postrezen s kožo, file brancina naj bi imel omako z rozmarinom oz nekaj podobnega, a ni bilo sledu o začimbi, roast beef pa je bil postrzen samo s 3 ocvrtki, kruha niso prinesli. Sladica je bila na račun hiše, a delovala je kot ostanki, ki so jih pokrili z ogromno kolicino smetane. Skratka, ne priporočam več.

| v zadnjem tednu

5

Odlična hrana in postrežba. Še pridemo.

| pred 4 meseci

2

Dve zvezdici zaradi neprijaznosti natakarice (razumem, je guzva, vendar če vidiš novega gosta mu rečeš dober dan, izvolite ne pa, ja, povejte, morate povedat kaj bi radi..? Pa nestrpno mahat z rokami, pa metat stvari na mizo.. Hrana noben presežek, velike porcije vendar meso neenakomerno pečeno (pečenka) in preslano. Predebelo narezano. Brokoli rumen, prekuhan, korenje prekuhan. Kis, ki je v odprtih flaškah, čudnega okusa, bučno olje sumljivega okusa. Goveja juha nič posebnega, jabolčni strudl zanič, tak kot ga imajo skoraj povsod (umeten in verjetno od enega dobavitelja). Všeč mi je bila velikost porcij, ste po moje edini ki date DVE kepici krompirja (pa Nikol mi ne bo jasno zakaj se v gostilnah daje manj krompirja in več mesa??), tako da pohvala glede tega, pohvala tudi za ambient in pa sprejemljive cene.

| pred 2 tedni

5

Dobra hrana, hitr postrežba. Priporočam!

| pred enim mesecem

5

Če hočeš jesti piščanca, potem je to nedvomno pravi naslov, pa še pivo paše

Več mnenj