Gostilnica Stara trta

  • Kavčičeva ulica 8, 1000 Ljubljana
  • 1.9 km
  • Zaprto

O nas

Smo specializirana gostilnica z jedmi izpod peke. Pčemo ispod pke večje kose rib, kozlička, oddojka, hobotnice, jagenjčka, kruh , sladice in vse drugo kar vam duša poželi:-)
Primerno za vse vrste praznovanja: rojstni dnevi, valete, obletnice, poslovna kosila itd. Vabljeni na pokrito teraso v senci 100letnih trt

Nudimo

Invalidski dostop
Malice
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Parkirni za tovornjake
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Študentski boni
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilnica Stara trta Smo specializirana gostilnica z jedmi izpod peke. Pčemo ispod pke večje kose rib, kozlička, oddojka, hobotnice, jagenjčka, kruh , sladice in vse drugo kar vam duša poželi:-)
Primerno za vse vrste praznovanja: rojstni dnevi, valete, obletnice, poslovna kosila itd. Vabljeni na pokrito teraso v senci 100letnih trt
/upload/restaurant/gostilnica-stara-trta-ljubljana.jpg
Kavčičeva ulica 8 1000 Ljubljana
+386 51 700 952 Gostilnica Stara trta

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 39 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 tedni

1

Ocvrt piščanec pod nivojem. Pivo sredi najhujše vročine toplo. 2 mizi ljudi. Sanitarije umazane in smrdeče. Postrežba v redu. Cene povprečne. Ocena: ni vredno obiska.

| pred 3 meseci

5

Najlepši vrt v Ljubljani, to morate videti. Hrana odlična. Chef Peter najboljši, kuha z ljubeznijo.... Odlično

| pred enim letom

5

Odlična hrana za ljubitelje morskih in istrskih dobrot. Na koncu smo se odločili se za sladice in nam ni bilo žal. Prijeten lokal, prijazna postrežba. In tudi malvazija je bila odlična.

| pred enim letom

5

Eden najlepših vrtov v Ljubljani. Hrana 5*, postrežba 5*, domača pijača tudi. 5*.

| pred enim letom

1

Popolen nateg, ni čudno, da ima skoraj prazno. S skupino 10ih smo prišli na kosilo in natakar je ponudil, da nam naredijo plošče, nato pa so nam zaračunali porcijsko in resnično pretirano. Tudi sokove so zaračunali po deci. Kar pa me res razjezi, je to, da so nam naračunali zraven še sok, ki ga nismo spili. Hrana ni ne vem kaj, ambient no ja (na terasi je kar luštno), vendar te res probajo olupit za denar, dobiš za 200€ boljše drugje. Uglavnem ne hodit. Reply: Priložen račun pove vse. Kaj ste mislili, da nas boste opetnajstili, pa bomo tiho?

Več mnenj