X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilnica Vinka

  • Dunajska cesta 145, 1000 Ljubljana
  • 77.8 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

Različni domači zavitki, gibanice in torte so resnično nekaj posebnega, saj so se jih njihovi kuharji učili pripravljati pri najboljših. širok spekter jedi pa ni edini razlog, zaradi katerega je gostilnica vinka prava izbira. zjutraj vam bodo postregli s skodelico dišeče illy kave, v času kosila se lahko oglasite na malico iz dnevne ponudbe ali bogate ponudbe 'a la carte', večeri pa so namenjeni druženju ob dobri hrani in kapljici rujnega. pestri bodo zlasti večeri ob petkih in sobotah, ko bo prostor napolnila živa starogradska glasba in ustvarila prijeten ambient za druženje. gostilnica se nahaja na dostopni in urejeni lokaciji z zagotovljenim parkirnim mestom in je odlična izbira za vse, ki radi razvajajo svoje brbončice. vabljeni!

O nas

Na Dunajski cesti v Ljubljani je danes svoja vrata odprla gostilnica Vinka, v kateri gostoljubno gostinsko osebje v prijetnem in svetlem ambientu, ponuja sveže pripravljeno, kakovostno in okusno hrano po dostopnih cenah. Na njihovem meniju bo vsak našel nekaj zase, saj poleg raznovrstnih domačih slovenskih jedi, ponujajo tudi specialitete z žara, ki jih pripravlja kuharski šef s številnimi priznanji v peki na žaru, zelo ponosni pa so tudi na jedi, kot je odličen ocvrt piščanec in sladice.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilnica Vinka Na Dunajski cesti v Ljubljani je danes svoja vrata odprla gostilnica Vinka, v kateri gostoljubno gostinsko osebje v prijetnem in svetlem ambientu, ponuja sveže pripravljeno, kakovostno in okusno hrano po dostopnih cenah. Na njihovem meniju bo vsak našel nekaj zase, saj poleg raznovrstnih domačih slovenskih jedi, ponujajo tudi specialitete z žara, ki jih pripravlja kuharski šef s številnimi priznanji v peki na žaru, zelo ponosni pa so tudi na jedi, kot je odličen ocvrt piščanec in sladice. /upload/restaurant/gostilnica-vinka-ljubljana.jpg
Dunajska cesta 145 1000 Ljubljana
2 + 386 (0) 59 926 843 Gostilnica Vinka

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 468 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

3

Povprecen zar, ne slab ne odlicen, zelo dober prebranc, govorim za pleskavico in cevape, ostalo nisem poizkusil.

| pred enim mesecem

3

Prijazno osebje, hrana dobra, prt umazan, na meniju ni stravi, ki jih oglašujejo na spletni strani.

| pred enim mesecem

5

Profesionalno a kljub temu domače. Kakšna prenova menija ne ni škodila;)

| pred 2 mesecema

3

Namesto napovedane pol ure je bilo treba za zamenjavo baterije čakati debelo uro, sicer pa ni kaj dodati.

| pred 3 meseci

4

Hrana je bila v redu, tudi postrežba. Bila je tudi živa glasba.

Več mnenj