Hiša Jerin

  • Jurčkova cesta 101, 1000 Ljubljana
  • 3 km
  • €€
  • Odprto

Aktualna ponudba

Hrana ki jo pripravljamo je raznovrstna, s poudarkom na slovenski in mediteranski kuhinji.

Vabimo zaključene družbe do 50 ljudi na poslovna srečanja ob zajtrku, kosilu ali večerji. Oblikujemo menije po želji stranke.

Nudimo vsak dan svež domači kruh in dnevne sladice.

O nas

Vabimo vas, v prijetni ambient z Barjanskim navdihom!

Vsak dan za vas pripravimo sveže malice in kosila.

V popoldanskih in večernih urah pa vas vabimo, da poiskusite izbrane jedi naših kuharskih mojstrov, predvsem italijanske in slovenske kuhinje.
Za večje družbe ali posebne gurmanske želje, prosimo za predhodno rezervacijo.
Poleti strežemo v hladnem letnem vrtu.

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Za s sabo
Hiša Jerin Vabimo vas, v prijetni ambient z Barjanskim navdihom!

Vsak dan za vas pripravimo sveže malice in kosila.

V popoldanskih in večernih urah pa vas vabimo, da poiskusite izbrane jedi naših kuharskih mojstrov, predvsem italijanske in slovenske kuhinje.
Za večje družbe ali posebne gurmanske želje, prosimo za predhodno rezervacijo.
Poleti strežemo v hladnem letnem vrtu.
/upload/restaurant/gostilna-jerincek-ljubljana.jpg
Jurčkova cesta 101 1000 Ljubljana
2 +386 1 280 11 26 Hiša Jerin

Skupna ocena: 4,3

(Skupna ocena je seštevek 248 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 4 tedni

5

Super postrežba in zelo dobra hrana, vendar za fitneserja malo majhne procije... Pomaga če prijatelji niso pa ti dajo kakšen kos mesa :)

| pred enim letom

5

Odlična kosila in zelo prijazno osebje. Priporočam tudi njihove pogače, ki veljajo za hišno specialiteto. Restavracija je dostopna z invalidskim vozičkom.

| pred 5 leti

5

Čisto slučajno sem se peljala mimo, lačna pa smo se ustavili. Bili smo zelo pozitivno presenečeni nad prijaznostjo natakarice. Gostilna ni bila polna, kar nam je izgledalo čudno, zakaj ni več ljudi, pa so nam povedali, da je za čas kosila in malic bolj polno. Hrana je bila odlična, tudi šefica kuhinje nas je prišla pozdraviti. Res estetsko lepo dostavljena hrana in zelo okusna. Od takrat smo bili sigurno še najmanj 3x tle in z zagotovostjo lahko napišem, da je cenovno ugodno in predvsem zelo okusno.

| pred 7 meseci

2

Restavracije žal ne morem priporočit iz naslednjega razloga: kljub temu, da smo bili vsakodnevno na malici, smo ob rezervaciji malice doživeli veliko razočaranje. Malica katera je bila javno objavljena ( solata s piščancem) ni vsebovala piščanca ampak purana. To mi je seveda bilo ob rezervaciji povedano, saj so vedeli, da puranjega mesa ne uživamo, ampak kjub temu ob prošnji za zamenjavo niso želeli zamenjati piščanca za purana. Nagovarjali so me naj vzamem solato iz redne ponudbe, katera je enaka vendar s piščancem ampak dražja za cca 4eur. Razočaralo me je to, da kljub temu, da smo bili vsakodnevno pri njih na malici in puščali napitnino, tega niso bili pripravljeni spremeniti proti doplačilu, kljub temu, da so sami napisali ponudbo malic, na takšno napako sem naletel večkrat. Takšen odnos šefinje me je preveč razočaral, da bi lahko restavracijo priporočil naprej. Odnos mi je v restavracijah prav tako pomemben kakor hrana, na katero tukaj nisem imel pripomb.

| pred 2 letoma

5

Izjemno dobra Slovenska hrana, prijazno osebje. Greste lahko na malico ali kosilo. Zelo okusno, priporočam. Cene ok.

Več mnenj