Italijanska restavracija in picerija Capriccio

  • Trubarjeva cesta 52 (vhod z Znamenjske ulice) , 1000 Ljubljana
  • 600 m
  • €€
  • Odprto

Ponudba

Pice:
Pica Marinara €6,00
Pica Prosciutto €8,50
Pica Trulli €12,00

Testenine:
Spaghetti Carbonara €9,00
Penne Al Pesto’ €9,00
Pappardelle speck – gorgonzola €10,00

Solate:
Insalatona Freschezza €9,00
Insalatona Finezza €10,00
Insalatona Meraviglia €12,00

O nas

Stefano Rado, lastnik Capriccia, se je ob prvem obisku zaljubil v zeleno prestolnico Slovenije in se odločil preseliti sem. A Italijan, ki ima v Padovi dve restavraciji, je v mestu pogrešal avtentično ‘ristopizzo’ z italijanskim mojstrom za peko pic, pizzaiolom. Vse ostalo je zgodovina.

Nudimo

Dostava na dom
Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Ponudba brez glutena
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
Italijanska restavracija in picerija Capriccio Stefano Rado, lastnik Capriccia, se je ob prvem obisku zaljubil v zeleno prestolnico Slovenije in se odločil preseliti sem. A Italijan, ki ima v Padovi dve restavraciji, je v mestu pogrešal avtentično ‘ristopizzo’ z italijanskim mojstrom za peko pic, pizzaiolom. Vse ostalo je zgodovina. /upload/restaurant/restaurante984296023b27a9.jpg
Trubarjeva cesta 52 (vhod z Znamenjske ulice) 1000 Ljubljana
2 +386 64 293 988 Italijanska restavracija in picerija Capriccio

Skupna ocena: 4,7

(Skupna ocena je seštevek 430 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Ena najboljših pizzerij v Ljubljani, okusno,prijaznost zaposlenih oziroma streznega osebja, čistoča lokala ter wc-ejev... Priporočam zelo. Upam da ne popustijo na sestavinah pri pizzah in ostalih jedeh.

| pred 11 meseci

4

Zunaj grozno ko vstopiš v pizzerio pa zelo lično. Pizze dobre.

| pred 5 meseci

5

Super ponudba in prijazno osebje. Lastnica se je osebno opravicila, ker je predjed prisla z zamudo - to so nam potem postregli in jo dali brezplacno. Veckrat preverijo, ce je vse OK. Super hrana, sladice, kava,... Vsakomur priporocam :)

| pred 5 meseci

5

Notranjost pizzerie ima velik potencial, ki pa (dekorativno) ni dovolj dobro izkoriščen. Sicer pa je to moja edina pripomba - vse ostalo je bilo na nivoju; dobra, prijazna in relativno hitra postrežba, dobra izbira pizz, katere so odlične, z kakovostnimi sestavinami. Cene za lokacijo in kakovost zelo primerne.

| pred 6 meseci

1

Narocili smo pice, ki so prisle cisto mrzlo. Pricakovala sem mnogo boljse, zelo sem razocarana. Testo zelo tanka, skorja zelo trda. Za tri pice sem dala 40€!!

Več mnenj