X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Ošterija pri Oljki

  • Šmartinska cesta 152g, 1000 Ljubljana
  • 74.8 km
  • Zaprto

Aktualna ponudba

Bučna kremna juha s praženimi bučnimi semeni in štajersko-prekmurskim bučnim oljem Kocbek7
3,20 €

Rižota z masleno bučo, primorskim radičem, kostanjem, lističi staranega sira3,7
8,40 €

Popečen mladi sir s tartufi v olju, mediteransko zelenjavo in tatarsko omako s tartufato1,3,7
14,80 €

Čokoladni soufle s pistacijevim sladoledom1,3,7
5,80 €

Ponudba

V Ošteriji pri Oljki vam bomo z veseljem postregli s krožnikom tipične domače briške jedi, kot je na primer toč iz klobas s pečencem, frtaljo z zelišči in pršutom ali domačo salamo v kisu.
Na prave gurmane pa čakajo dobrote iz domače pršutarne kot so suha salama, pršut, suhe klobase ob parmezanu in olivah ter kozarec dobrega vina iz domače vinske kleti.

O nas

Le kdo ne pozna Oštarije pri Oljki v ljubljanskem Cityparku? Kljub lokaciji v nakupovalnem središču je ta naša restavracija postala pravi sinonim za briško kuhinjo v Ljubljani. Podoba primorske domačnosti v arhitekturni zasnovi in prisrčnih malih drevescih oljk kar sama od sebe privablja mimoidoče, da prisedejo k eni od miz restavracije Ošterija pri oljki. V istem hipu vas nagovori prijazen, gostoljuben glas natakarja, ki vam da občutek, kot da ste zares prišli na vam domač kraj.

Nudimo

Odprto ob vikendih
Študentski boni
Ošterija pri Oljki Le kdo ne pozna Oštarije pri Oljki v ljubljanskem Cityparku? Kljub lokaciji v nakupovalnem središču je ta naša restavracija postala pravi sinonim za briško kuhinjo v Ljubljani. Podoba primorske domačnosti v arhitekturni zasnovi in prisrčnih malih drevescih oljk kar sama od sebe privablja mimoidoče, da prisedejo k eni od miz restavracije Ošterija pri oljki. V istem hipu vas nagovori prijazen, gostoljuben glas natakarja, ki vam da občutek, kot da ste zares prišli na vam domač kraj. /upload/restaurant/osterija-pri-oljki-ljubljana.jpg
Šmartinska cesta 152g 1000 Ljubljana
+386 1 54 10 063 Ošterija pri Oljki

Skupna ocena: 3,3

(Skupna ocena je seštevek 30 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 mesecema

4

Najboljša od gostiln v Cityparku in zelo prijazno osebje.

| pred enim letom

5

Odlična hrana in zelo prijazno osebje 😊😊😊

| pred 5 meseci

3

Marende (malice) so zadovoljive, zmerna izbira, saj osnova ostaja ves čas razmeroma enaka. Postrežba je OK. So prilagodljivi za skupine in spremembe dnevnih jedi. Za redne obiske priporočam člansko kartico za popust pri marendah. Ocena bazira predvsem na kvaliteti malic.

| pred 9 meseci

1

Zelo slabo. Narocili spagete po bolonsko, bili so surovi, vratovina je bila kot potplat, krompir je bil zelo neokusen. Mocno odsvetujem

| pred 4 meseci

3

Še kar.

Več mnenj