Paviljon - pivnica s konceptom, restavracija in kavarna

  • Dunajska cesta 18, Gospodarsko razstavišče, 1000 Ljubljana
  • 1.2 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

Ponujamo pestro izbiro pijač, prigrizkov in okusnih jedi.

O nas

Paviljon je namenjen vsem ljubiteljem hmeljevega napitka (domača in tuja piva točijo na belgijski način) in rujne kapljice, seveda pa ne manjka kulinaričnih dobrot Kavalovih kuharskih mojstrov. Restavracija s skrbno izbrano kulinarično ponudbo in picerijo nudi dnevno sveža kosila in pregrešne sladice iz domače slaščičarne Lolita. Nahaja se v kletnih prostorih, ki spominjajo na vinsko klet, na površju pa vas pričaka sodobna kavarna in lounge bar. Gosti imajo na voljo brezplačen parkirni prostor.

Nudimo

Invalidski dostop
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Študentski boni
Tedenska kosila
Paviljon - pivnica s konceptom, restavracija in kavarna Paviljon je namenjen vsem ljubiteljem hmeljevega napitka (domača in tuja piva točijo na belgijski način) in rujne kapljice, seveda pa ne manjka kulinaričnih dobrot Kavalovih kuharskih mojstrov. Restavracija s skrbno izbrano kulinarično ponudbo in picerijo nudi dnevno sveža kosila in pregrešne sladice iz domače slaščičarne Lolita. Nahaja se v kletnih prostorih, ki spominjajo na vinsko klet, na površju pa vas pričaka sodobna kavarna in lounge bar. Gosti imajo na voljo brezplačen parkirni prostor. /upload/restaurant/paviljon-pivnica-s-konceptom-restavracija-in-kavarna-ljubljana.jpg
Dunajska cesta 18, Gospodarsko razstavišče 1000 Ljubljana
2 +386 51 261 118 Paviljon - pivnica s konceptom, restavracija in kavarna

Skupna ocena: 4,2

(Skupna ocena je seštevek 151 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 5 meseci

5

Najboljsi in zelo solidne cene, hrana vrhunska.

| pred 2 letoma

4

Hrana zelo dobra, postrežba malo šepa. Nasploh pa smo bili zadovoljni.

| pred 5 meseci

5

Osebju z lahkoto damo 10/10.

| pred 2 letoma

1

Nihce nas sploh ni postregel zunaj, so pa ocitno stregli zunaj, ker so bili na mizah nepospravlheni kozarci in steklenice. Po cca 20 min smo zapustili prizorisce.

| pred 6 leti

1

Solata s tuno, presenteljivo malo solate in veliko tune, okus malo čuden, hiter prisilen obisk na stranišču. Očitno so porabili nekaj stare zaloge.

Več mnenj
Imate svojo spletno stran? Malice in kosila lahko enostavno prikažemo tudi tam. Pišite nam na mail: