X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Pizzeria in špageterija Al Capone

  • Šmartinska cesta 152g, 1000 Ljubljana
  • 7211.6 km
  • Zaprto

Aktualna ponudba

Ni dnevne ponudbe? Sporoči ponudniku, da želiš njegovo aktualno ponudbo na Malcajt.com.

O nas

Vzpon po tekočih stopnicah v zgornje nadstropje nakupovalnega centra Citypark je pospremljen s slastnimi vonjavami po pizzi in mediteranskih dobrotah, ki vam nemudoma vzbudijo željo po eni najbolj popularnih jedi. Sredi aleje restavracij vas prijeten ambient pizzerije in špageterije Al Capone zlahka zvabi, da si odpočijete od »napornega« nakupovanja.
Za tiste, ki si želite na hitro pojesti nekaj dobrega, je Al capone odlična izbira.

Nudimo

Študentski boni
Pizzeria in špageterija Al Capone Vzpon po tekočih stopnicah v zgornje nadstropje nakupovalnega centra Citypark je pospremljen s slastnimi vonjavami po pizzi in mediteranskih dobrotah, ki vam nemudoma vzbudijo željo po eni najbolj popularnih jedi. Sredi aleje restavracij vas prijeten ambient pizzerije in špageterije Al Capone zlahka zvabi, da si odpočijete od »napornega« nakupovanja.
Za tiste, ki si želite na hitro pojesti nekaj dobrega, je Al capone odlična izbira.
/upload/restaurant/pizzeria-in-spageterija-al-capone-ljubljana.jpg
Šmartinska cesta 152g 1000 Ljubljana
+386 1 54 10 061 Pizzeria in špageterija Al Capone

Skupna ocena: 2,4

(Skupna ocena je seštevek 127 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

1

2 poskusa pri njih, oba-krat katastrofa. Pice na eni strani surove, na drugi zazgane, v skolkah od morske pice polno peska... Testenine v smetanovi omaki na pol surove... Nikoli vec, hvala lepa.

| pred 2 tedni

3

Povprečna picerija. Če si že v cityparku šel po nakupih in si si zaželel pice, je za pojest. Vendar brez nekega presežka. Postrezba tam tam. Ni videti nekega interesa ustreči stranki. Boljše it čez cesto na čevapčiče v hali A.

| pred 3 meseci

1

Mi je zal da nisem prej preverila oceno lokala. Narocila solato z morskimi sadezi in dobila trdo ocvrte na zelo dolgocasni in nezacinjeni solati. Ne priporocam

| pred 4 meseci

1

Porazna hrana. Slabše pice še nisem okusil. 2 gobici ,dve artičoki in dva kosa šunke. Tudi postrežba jim konkretno peša. Se vidi da jim je vseeno za kvaliteto in delajo samo na maso. Definitivno se z družino ne vrnem več.

| pred 3 meseci

1

Slaba postrežba, hrana je mrzla, caka se pol ure, da ti prinesejo jedilnik.

Več mnenj