X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Pizzeria in špageterija Al Capone

  • Šmartinska cesta 152g, 1000 Ljubljana
  • 74.8 km
  • Zaprto

Aktualna ponudba

Ni dnevne ponudbe? Sporoči ponudniku, da želiš njegovo aktualno ponudbo na Malcajt.com.

O nas

Vzpon po tekočih stopnicah v zgornje nadstropje nakupovalnega centra Citypark je pospremljen s slastnimi vonjavami po pizzi in mediteranskih dobrotah, ki vam nemudoma vzbudijo željo po eni najbolj popularnih jedi. Sredi aleje restavracij vas prijeten ambient pizzerije in špageterije Al Capone zlahka zvabi, da si odpočijete od »napornega« nakupovanja.
Za tiste, ki si želite na hitro pojesti nekaj dobrega, je Al capone odlična izbira.

Nudimo

Študentski boni
Pizzeria in špageterija Al Capone Vzpon po tekočih stopnicah v zgornje nadstropje nakupovalnega centra Citypark je pospremljen s slastnimi vonjavami po pizzi in mediteranskih dobrotah, ki vam nemudoma vzbudijo željo po eni najbolj popularnih jedi. Sredi aleje restavracij vas prijeten ambient pizzerije in špageterije Al Capone zlahka zvabi, da si odpočijete od »napornega« nakupovanja.
Za tiste, ki si želite na hitro pojesti nekaj dobrega, je Al capone odlična izbira.
/upload/restaurant/pizzeria-in-spageterija-al-capone-ljubljana.jpg
Šmartinska cesta 152g 1000 Ljubljana
+386 1 54 10 061 Pizzeria in špageterija Al Capone

Skupna ocena: 2,4

(Skupna ocena je seštevek 129 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim tednom

1

Pica je slaba, prste imas cist crne, za tri kaplce kecapa zaracunajo 1€. Edino osebje je prijazno.

| pred 3 meseci

1

2 poskusa pri njih, oba-krat katastrofa. Pice na eni strani surove, na drugi zazgane, v skolkah od morske pice polno peska... Testenine v smetanovi omaki na pol surove... Nikoli vec, hvala lepa.

| pred 3 meseci

3

Povprečna picerija. Če si že v cityparku šel po nakupih in si si zaželel pice, je za pojest. Vendar brez nekega presežka. Postrezba tam tam. Ni videti nekega interesa ustreči stranki. Boljše it čez cesto na čevapčiče v hali A.

| pred 11 meseci

1

Žal razočaranje. Solata Al Capone s solato kateri robovi so že rjavi in celo mušiče se najdejo notri, tako da te mine apetit. Opravičilo pa 'Vroče je'. Tudi pica nič posebnega, skratka moj edini in zadnji obisk.

| pred enim letom

1

Slabo. Na studentski bon v dnevni ponudbi nimajo vseh napisanih jedi iz jedilnika. Naročim bučke s sirom, še prej vprašam natakarja, če je še kaj drugega zraven. Reče, da mora preverit in se seveda z odgovorom ne vrne. Prinesejo krožnik s celo bučko razrezano in namočeno v maščobo od sira. In to je to. Razočaranje! In seveda nas strežejo trije natakarji.

Več mnenj