Pizzeria Šestinka

  • Miklošičeva cesta 22, 1000 Ljubljana
  • 400 m
  • Zaprto

Ponudba

Naš lokal se od ostalih klasičnih tipov pizzerij razlikuje po tem, da ne sprejemamo naročil gostov pri mizah in jih tudi ne strežemo. Gostje si pizzo izberejo pri šanku, ki je tudi postrežni pult z blagajno, kjer svoje naročilo plačajo in si ga sami postrežejo v katerem koli delu lokala namenjenemu za sedenje. Smo samopostrežni lokal. Pizze, ki jih lokal ponuja, so vnaprej ali sproti pripravljene in postavljene na ogled v izložbenem delu šanka. Posebna naročila, ki se nanašajo na sestavine nadeva za pizze sprejemamo samo v primerih kadar stranke naročijo večje število kosov oziroma celo pizzo. Pri takih naročilih pazimo da je čim bolj skladna z našimi ceniki in sestavinami, ki so na njih navedene.

O nas

Pizzeria Šestinka je "fast food" pizzeria v centru Ljubljane na Miklošičevi ulici 22, kjer prodajamo pizze po kosih in sicer izrezane iz pizz premera petdesetih centimetrov na šest enakomernih delov.

Nudimo

Malice
Odprto ob vikendih
Študentski boni
Pizzeria Šestinka Pizzeria Šestinka je "fast food" pizzeria v centru Ljubljane na Miklošičevi ulici 22, kjer prodajamo pizze po kosih in sicer izrezane iz pizz premera petdesetih centimetrov na šest enakomernih delov. /upload/restaurant/pizzeria-sestinka-ljubljana.png
Miklošičeva cesta 22 1000 Ljubljana
1 +386 1 23 01 987 Pizzeria Šestinka

Skupna ocena: 4,3

(Skupna ocena je seštevek 311 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 mesecema

5

Ja saj vsi vemo, da je to najboljša pizza na kos v Ljubljani. Personaln je neverjetno prijazen in se za denar, ki ga pustiš tam neverjetno dobro in lepo potrudijo.

| pred 7 meseci

5

Slastni in raznoliki popoldanski obroki! Priporočam

| pred enim mesecem

5

Najboljše Pizze v Ljubljani, tudi na kos.

| pred 5 meseci

5

Za študente zelo dobro, ker je veliko dodatkov in doplačilo ni potrebno :)

| pred 5 meseci

5

Zelo populano med študenti in z dobrim razlogom. Pica na bone zastonj in zelo dobra. Boljše kot marsi kje drugje. Se priporočam za kakšen dodaten kos pice ;)

Več mnenj