Restavracija 123 Delo

  • Dunajska cesta 5, 1000 Ljubljana
  • 900 m
  • Odprto

Ponudba

Stalna ponudba:

Ocvrti sir s prilogo, tatarska omaka
Na jed je potrebno počakati par minut, saj jo samo za vas pripravljamo sproti.
4.30 €

Dunajski zrezek s prilogo
Na jed je potrebno počakati par minut, saj jo samo za vas pripravljamo sproti.
4.95 €

Dodatna ponudba:

Člani študentskih ugodnosti imajo v naših restavracijah naslednje ugodnosti:

Pri prvem obisku študentsko kosilo BREZ DOPLAČILA
Vsako 5. študentsko kosilo v kateri koli Restavraciji 123 ali Slorest BREZ DOPLAČILA
Vsako 10 kosilo v kateri koli restavraciji (ki je partner Študentskih ugodnosti) BREZ DOPLAČILA
Med 16.7. in 15.8., ko ne morete uveljavljati subvencij, študentska KOSILA PO POLOVIČNI CENI

O nas

Kuharski mojstri vam vsak dan pripravijo kakovostne jedi, ki so primerne za vsak žep, okus in navado. Jedi so primerne za ljubitelje mesa, vegetarijance in ljubitelje jedi na žlico. Sezonsko izbrane surovine so temelj sezonsko obarvanih jedilnikov. Posamezna jed iz osnovne ponudbe se na jedilniku pojavi samo enkrat na vsakih pet tednov.
Restavracija se nahaja v poslovni stavbi Delo, "črna vdova"

Nudimo

Malice
Nedeljska kosila
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Študentski boni
Tedenska kosila
WI-FI
Restavracija 123 Delo Kuharski mojstri vam vsak dan pripravijo kakovostne jedi, ki so primerne za vsak žep, okus in navado. Jedi so primerne za ljubitelje mesa, vegetarijance in ljubitelje jedi na žlico. Sezonsko izbrane surovine so temelj sezonsko obarvanih jedilnikov. Posamezna jed iz osnovne ponudbe se na jedilniku pojavi samo enkrat na vsakih pet tednov.
Restavracija se nahaja v poslovni stavbi Delo, "črna vdova"
/upload/restaurant/restavracija-123-delo-ljubljana.jpg
Dunajska cesta 5 1000 Ljubljana
+386 51 373 684 Restavracija 123 Delo

Skupna ocena: 3,1

(Skupna ocena je seštevek 26 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim letom

3

Parking v okolici se hitro najde, majhna restavracija Oz. samopostrežna, z majhnim vrtom zunaj... ponudba malic, kosil, enolončnice, juh in solat. Poleg tudi kavarna. Vse skupaj starejšega datuma ampak čisto dobra kvaliteta. In poceni. Dober wi-fi, prijazno osebje.

| pred 8 meseci

1

Čisto ok hrana ampak nimajo sterirane tehnice za solato, ki je pri solatne baru na enako težo sklede, kot tisto, ki jo imajo pri blagajni, tako da mi je pokazalo, da sem šla čez tistih 200g, ki jih je dovoljeno imeti za študentske bone in sem mogla doplačati. Pa ne kot, da je zdaj tistih par centov problem ampak se mi je zdelo res neumno.

| pred enim letom

1

Slaba ponudba malic in čudne kombinacije kosil. Zraven kalamarov so mi servirali riž. Ker bi moral na prilogo ki paše zraven čakati še dodatnih 10 minut. Cenovno dokaj drago v pimeru da vzamete še solato ali juho. Predlagam da grste raje drugam. Vaš žep in želodec vam bosta hvaležna.

| pred enim letom

4

Na prvi pogled spominja na šolsko menzo, a ti zleze pod kožo. Osebje je prijazno, jih pa lastnik neprestano rotira med restavracijami. Hrana je klasika (meso, riba, krompir, vegi, na žlico). Kdor pričakuje vrhunsko kulinariko, bo tukaj zgrešil, za dnevno kosilo pa je v redu. Solato si sestaviš sam. Interier so nedavno malce polepšali, a ostaja pridih 1980-ih. Cene so primerne. Po 13. uri gneče ni več in boste zelo hitro postreženi. Večina gostov so pisarniški delavci iz okolice in študenti, ki tu lahko jedo na bone.

| pred enim letom

3

Malice so cenovno ugodne, hrana pa meni osebno ni preveč všeč. Je okusna in izbire je dovolj, ampak se mi zdi preveč začinjena in ob vsakodnevnem obisku, sem se jo hitro naveličala.

Več mnenj