X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Restavracija Element

  • Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana
  • 76.5 km
  • €€
  • Zaprto

O nas

Čeprav ima restavracija Element Kavalove gene – ostaja zvesta vonjem in okusom kuhinje s pridihom Toskane, Mediterana in Provanse – je njen menu pravcato kulinarično presečišče med vzhodom in zahodom. Tu lahko začnete svoj dan s hranljivim zajtrkom, ga nadaljujete z vitaminsko malico, zabelite s polnovrednim kosilom in zaključite z okusno večerjo, dan pa razpotegnete pozno v noč. Stilsko navdahnjena je svoj domicil našla v poslovni hiši Domus Aurea (spodnje Črnuče).

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Restavracija Element Čeprav ima restavracija Element Kavalove gene – ostaja zvesta vonjem in okusom kuhinje s pridihom Toskane, Mediterana in Provanse – je njen menu pravcato kulinarično presečišče med vzhodom in zahodom. Tu lahko začnete svoj dan s hranljivim zajtrkom, ga nadaljujete z vitaminsko malico, zabelite s polnovrednim kosilom in zaključite z okusno večerjo, dan pa razpotegnete pozno v noč. Stilsko navdahnjena je svoj domicil našla v poslovni hiši Domus Aurea (spodnje Črnuče). /upload/restaurant/restavracija-element-ljubljana.jpg
Šlandrova ulica 4b 1231 Ljubljana
2 +386 41 387 910 Restavracija Element

Skupna ocena: 4,3

(Skupna ocena je seštevek 183 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 meseci

4

V okviru Tedna kuhinj smo si privoščili malce razvajanja. Izvirno, okusno in prijetno. Vredno obiska kadarkoli.

| pred 8 meseci

3

Bila na tednu restavracij. Najprej pozitivno. Moja glavna mesna jed in sladica sta bili okusni. Pozdrav kuhinje je bil tudi v redu. Ambient je kar všečen. Vse ostalo pa razočaranje. Odzivnost osebja ni najhitrejša. Na sladico sva čakala vsaj 20 minut. Če ne bi tega omenil bi po mojem še enkrat toliko (drugače je osebje prijazno). Predjed in jed z doplačilom sta bili brez posebnega okusa in sta razočarali. Glavna ribja jed je bila hladna in povprečna. Ni bilo nekega presežka in waw efekta.

| pred 8 meseci

5

Umirjeno, prijetno, krasna postrežba in hrana.

| pred enim letom

5

Super večerja ob tednu restavracij. Osebje na nivoju.

| pred 8 meseci

5

Čudovita hrana, lep ambient in zelo prijazno osebje ☺️

Več mnenj