Restavracija Element

  • Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana
  • 5.7 km
  • €€
  • Odprto

O nas

Čeprav ima restavracija Element Kavalove gene – ostaja zvesta vonjem in okusom kuhinje s pridihom Toskane, Mediterana in Provanse – je njen menu pravcato kulinarično presečišče med vzhodom in zahodom. Tu lahko začnete svoj dan s hranljivim zajtrkom, ga nadaljujete z vitaminsko malico, zabelite s polnovrednim kosilom in zaključite z okusno večerjo, dan pa razpotegnete pozno v noč. Stilsko navdahnjena je svoj domicil našla v poslovni hiši Domus Aurea (spodnje Črnuče).

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Restavracija Element Čeprav ima restavracija Element Kavalove gene – ostaja zvesta vonjem in okusom kuhinje s pridihom Toskane, Mediterana in Provanse – je njen menu pravcato kulinarično presečišče med vzhodom in zahodom. Tu lahko začnete svoj dan s hranljivim zajtrkom, ga nadaljujete z vitaminsko malico, zabelite s polnovrednim kosilom in zaključite z okusno večerjo, dan pa razpotegnete pozno v noč. Stilsko navdahnjena je svoj domicil našla v poslovni hiši Domus Aurea (spodnje Črnuče). /upload/restaurant/restavracija-element-ljubljana.jpg
Šlandrova ulica 4b 1231 Ljubljana
2 +386 41 387 910 Restavracija Element

Skupna ocena: 4,2

(Skupna ocena je seštevek 192 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 tedni

1

V petek sem bila na malici. Neprofesionalen odnos. Meni je dobil le prijatelj jaz pa ne?! Prav pred njega ga je dal natakar, niti ne v sredino. Na stavek, da bi rada naročila solato, sem v smehu dobila odgovor:"A malo mešano?" Zakaj že? A ker izgledam mlajša kot sem in sem bila v roza oblekici in z dvema kitkama? A potem se pa lahko v high class restavraciji ljudje obnašajo, kot da sm smrklja iz gimnazije, da še jedilnika ne rabim, ker bo starejši prijatelj naročil zame? Katastrofa!!! In še... Ljudje, ki so prišli za nama, so bili postreženi prej. Ko so naju vprašali, če je bilo dobro, pravim jaz, da ja, prijatelj pa je rekel, da mu je bilo premalo. Natakar je odgovoril, če bo mogoče potem še kako tortico ... Res je zvenelo, kot da mu je nerodno zaradi male porcije in da mu bodo dali kos torte... NOT, za dve malici, deci vina in kos torte, ki ga v osnovi sploh nisva želela sva dala 30eur.

| pred 6 meseci

4

V okviru Tedna kuhinj smo si privoščili malce razvajanja. Izvirno, okusno in prijetno. Vredno obiska kadarkoli.

| pred 2 mesecema

4

Okusno. Dobra dnevna izbira.

| pred enim tednom

5

Izjemno dobra solata!

| pred 11 meseci

3

Bila na tednu restavracij. Najprej pozitivno. Moja glavna mesna jed in sladica sta bili okusni. Pozdrav kuhinje je bil tudi v redu. Ambient je kar všečen. Vse ostalo pa razočaranje. Odzivnost osebja ni najhitrejša. Na sladico sva čakala vsaj 20 minut. Če ne bi tega omenil bi po mojem še enkrat toliko (drugače je osebje prijazno). Predjed in jed z doplačilom sta bili brez posebnega okusa in sta razočarali. Glavna ribja jed je bila hladna in povprečna. Ni bilo nekega presežka in waw efekta.

Več mnenj