Restavracija Güjžina

  • Mestni trg 19, 1000 Ljubljana
  • 200 m
  • €€
  • Odprto
Evidenca delovnega časa Evidenca delovnega časa

O nas

Prva prekmurska gostilnica v Ljubljani.

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Ponudba za vegetarijance
WI-FI
Restavracija Güjžina Prva prekmurska gostilnica v Ljubljani. /upload/restaurant/restavracija-g-jzina-ljubljana.jpg
Mestni trg 19 1000 Ljubljana
2 +386 83 806 446 Restavracija Güjžina

Skupna ocena: 4,1

(Skupna ocena je seštevek 626 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

5

Odlična ponudba veganskih jedi, prezentacija hrane na krožnikih je prava umetnina in vse jedi so užitek za brbončice, celo telo in dušo. Priporočam vsem, ki si želijo dobro, zdravo, okusno, lepo pripravljeno hrano... vse od juhe do sladice je enkratno.

| pred enim tednom

1

Ze dolga leta smo bili gosti Prekmurske kuhinje in bili zelo zadovoljni. Hrana je bila ena o najboljsih v Ljubljani. Tudi mi smo sami Prekmurci. Danes tukaj ni vec tista dobra prekmurska kuhinja🙈 vegetarska kuhinja ni vec priporocljiva. To vse brez veze. Res je skoda da vec ni za tiste dobre Prekmurske kuhinje. Soja in Tofu izdelki niso bili nikoli prekmurski! Pogresamo slovensko kuhinjo. Zalujemo!! Schon lange Jahre waren wir Gäste in Gujzina Restaurant und ware immer sehr zufrieden. Das essen war einer von den besten in Ljubljana. Heute bei der Veganen Küche mit Soja und Tofu kann ich niemanden mehr empfehlen. Echt schade um die gute Küche nach Prekmurski Art. Wir bedauern sehr!

| pred 4 tedni

4

Sem ljubljančanka , pa nikoli nisem obiskala vaše gostilne. Včeraj se odločiva in vsedeva. Neizmerno prijazen mladenič nama ponudi menije po minuti dveh ugotoviva, da so vegeterijansko/ veganski. Mož je želel, da odideva, tako kot še kar nekaj gostov, ki so se ustavili. Vseeno sva naročila domače njoke z bučnim pestom in paradižnikovo solato. Hrana je bila top ( malo premalo soli ). Ni mi bilo žal da sva ostala. + hrana odlična, super postrežba - vsaj nekaj prekmurskih mesnih jedi bi moralo biti na meniju, cene so previsoke Škoda, da boste izgubili toliko gostov.

| pred enim mesecem

5

Zelo dobro.

| pred 8 meseci

3

Dobra postrežba, solidna hrana. Zelo moteče ker se hodi iz enega v drug prostor in se vhodna vrata vedno odpirajo.

Več mnenj
Evidenca delovnega časa