Restavracija Klub 300

  • Regentova cesta 35, 1000 Ljubljana
  • 4.4 km
  • Odprto

Aktualna ponudba

Ni dnevne ponudbe? Sporoči ponudniku, da želiš njegovo aktualno ponudbo na Malcajt.com.

O nas

Mmm ... Restavracija Kluba 300 vas z edinstveno kombinacijo slovenske tradicije in najboljšega iz toskanske kuhinje nikoli ne bo pustila ravnodušnih. Naš kuharski mojster vas bo prepričal z domiselnimi jedmi, ki temeljijo na domačem, a so hkrati v koraku z najnovejšimi kulinaričnimi trendi. Skrivnost do uspeha? Sezonske sestavine, ki temeljijo na lokalnih in ekoloških pridelkih. Čaka vas čista čarovnija, obljubimo.

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Restavracija Klub 300 Mmm ... Restavracija Kluba 300 vas z edinstveno kombinacijo slovenske tradicije in najboljšega iz toskanske kuhinje nikoli ne bo pustila ravnodušnih. Naš kuharski mojster vas bo prepričal z domiselnimi jedmi, ki temeljijo na domačem, a so hkrati v koraku z najnovejšimi kulinaričnimi trendi. Skrivnost do uspeha? Sezonske sestavine, ki temeljijo na lokalnih in ekoloških pridelkih. Čaka vas čista čarovnija, obljubimo. /upload/restaurant/restaurantc751ba95dcb77d7.jpg
Regentova cesta 35 1000 Ljubljana
+386 1 510 25 61 Restavracija Klub 300

Skupna ocena: 4,1

(Skupna ocena je seštevek 1126 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

1

Bilo je grozno! Naša proga se je nenehoma ustavljala in nekajkrat ni posiljala zog. Kljub nenehnemu ustvljanju proge, ki je trajalo najmanj 15 min se je cas nase proge odsteval. Hrana je prispela z velikim zamikom. Namizni nogomet ni deloval pravilno saj so bile med žogicami smet. Pikado nam je požr 1€. To je bila moja izkusnja.

| pred 5 meseci

4

Lepo. Sicer z nekaj prekinitvami zaradi zatikanja, vendar smo za to dobili dodatnih 5 minut igre.

| pred 2 mesecema

4

Mesto, kjer je polno zabave. Prostor, kjer lahko praznujete rojstni dan ali pa se le dobite s prijatelji in se zabavate. Priporočam

| pred enim letom

2

Bowling je zabavna zadeva, ki pa ni več tako zabavna, če se ves čas nekaj zatika, čas, ki je namenjen za igro, pa neusmiljeno teče dalje. Zaposleni sicer prijazni, kar vsaj nekoliko popravi vtis. Čevlji za igranje "kličejo po prenovi voznega parka". Morda ne bi bila slaba ideja ponudba nogavic za enkratno uporabo. Tudi sanitarije so zgodba zase in dajejo vtis, kot da so obstale v času nekaj let nazaj. Če se zanemarja vzdrževanje, se to (sploh pri sanitarijah) kar hitro opazi. Vsekakor klub ni več mesto, kamor bi peljal prijatelje iz tujine (domači bi morda še razumeli).

| pred 3 tedni

2

Moja ocena velja samo za restavracijo, hrano, uslugo, ambient.

Več mnenj