X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Restavracija Klub 300

  • Regentova cesta 35, 1000 Ljubljana
  • 81.1 km
  • Zaprto

Aktualna ponudba

Ni dnevne ponudbe? Sporoči ponudniku, da želiš njegovo aktualno ponudbo na Malcajt.com.

O nas

Mmm ... Restavracija Kluba 300 vas z edinstveno kombinacijo slovenske tradicije in najboljšega iz toskanske kuhinje nikoli ne bo pustila ravnodušnih. Naš kuharski mojster vas bo prepričal z domiselnimi jedmi, ki temeljijo na domačem, a so hkrati v koraku z najnovejšimi kulinaričnimi trendi. Skrivnost do uspeha? Sezonske sestavine, ki temeljijo na lokalnih in ekoloških pridelkih. Čaka vas čista čarovnija, obljubimo.

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Restavracija Klub 300 Mmm ... Restavracija Kluba 300 vas z edinstveno kombinacijo slovenske tradicije in najboljšega iz toskanske kuhinje nikoli ne bo pustila ravnodušnih. Naš kuharski mojster vas bo prepričal z domiselnimi jedmi, ki temeljijo na domačem, a so hkrati v koraku z najnovejšimi kulinaričnimi trendi. Skrivnost do uspeha? Sezonske sestavine, ki temeljijo na lokalnih in ekoloških pridelkih. Čaka vas čista čarovnija, obljubimo. /upload/restaurant/restaurantc751ba95dcb77d7.jpg
Regentova cesta 35 1000 Ljubljana
+386 1 510 25 61 Restavracija Klub 300

Skupna ocena: 4,1

(Skupna ocena je seštevek 1097 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 tedni

2

Čas je za temeljito obnovo. Še vhodna vrata so pokvarjena... Sem "pozabila" napisati, da so steze v zelo slabem stanju (krogle so obtolčene in se ne vračajo, keglji se ne postavljajo pravilno ali pa izredno počasi). Zaposleni se je zelo trudil, da je sproti odpravljal napake, vendar en človek ni dovolj da bi bil na več mestih hkrati.

| pred 2 tedni

2

Super za iti na bowling. Sicer je pa že zelo zastarelo vse, kugle so kar mastne, čevlji vsi raztrgani, steze dosti pokvarjene, program tudi zastarel. Vendar kljub temu z dobro družbo to nič ne moti. :)

| pred enim mesecem

3

Ob petkih se bowling zapre ob 10ih ceprav so bile vse steze polne.

| pred enim mesecem

3

Malo se bo treba v roke vzeti,malo sanirati steze,pa še bi se našlo😉

| pred enim mesecem

1

Steze ne delujejo kot bi morale.Potrebna bo prenova.

Več mnenj