X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Restavracija Orient Express

 • Kolodvorska ulica 11, 1000 Ljubljana
 • 77.6 km
 • Zaprto
 • Četrtek, 20. Februar
 • Piščančji zrezek s špinačo i, sirom in smetanovo omako, priloga
  Govedina po mongolsko s rižem
  Rižota z gamberi in bučko
  Svinjski segedin
  Špargljev narastek s dimljenim sirom
  Lečini polpeti z zelenjavo
 • Petek, 21. Februar
 • Piščančji souvlaki s tzazikijem in prilogo
  Ocvrti svinjski trakci z zelišči in prilogo
  Čevapčiči s prebrancem
  Jajčna omleta s špinačo
  Sardelice na žaru s krompirjevo solato

Ponudba

Dnevno pripravljamo različne menije, ki so skrbno in sveže pripravljeni ter raznovrstnih okusov, ustvarjamo tipično slovensko domačo hrano, drznemo pa si pogledati tudi v tuje kuhinje vsega sveta. dnevne menije dopolnjujemo s stalno ponudbo, nudimo različne solatne krožnike, ki si jih lahko sestavite po svoji želji iz bogatega solatnega bara ali pa se prepustite naši domišljiji. ne manjka poslovnih kosil, ki jih pripravimo ob predhodnem naročilu, obenem pa ne bomo pozabili na sezonsko ponudbo in cateringe po vaših željah. naj omenimo še, da so tako sladice, kot različne vrste kruha delo naših rok in kreativnosti.

Naša restavracija sprejme do 60 ljudi, na voljo pa imamo še dvorano v kateri je prostora za 40 ljudi in je primerna za zaključene družbe, kot tudi poslovna kosila in sestanke, saj je odmaknjena od glavne dela restavracije in tako nudi poleg lepega ambienta tudi umirjeno okolje.

O nas

Restavracija Orient Express se nahaja v poslovni stavbi Slovenskih železnic in je bila prvotno namenjena zgolj zaposlenim, vendar smo sedaj omogočili obisk naše restavracije tudi zunanjim gostom z novim vhodom s Pražakove ulice.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
Restavracija Orient Express Restavracija Orient Express se nahaja v poslovni stavbi Slovenskih železnic in je bila prvotno namenjena zgolj zaposlenim, vendar smo sedaj omogočili obisk naše restavracije tudi zunanjim gostom z novim vhodom s Pražakove ulice. /upload/restaurant/restavracija-orient-express-ljubljana.jpg
Kolodvorska ulica 11 1000 Ljubljana
1 +386 70 594 566 Restavracija Orient Express

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 48 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

3

Prva in edina izbira za malico ali kosilo v mestu in v neposredni bližini avtobusne in železniške postaje. Prijazno osebje izpolnjuje želje še tako zahtevnega uporabnika. Kuharji si upajo sestaviti zanimive kombinacije arom in okusov. Domača in intimna atmosfera. Pogrešam večje porcije.

| pred 3 meseci

4

Med pozitivne lastnosti lokala je prav gotovo mogoče šteti vsaj: razmerje med ceno in kakovostjo, samopostrežni solatni bar z veliko izbiro solat, izjemno prijazno in učinkovito postrežbo. Hrana je okusna, skuhana sproti, primerne količine in z možnostjo kombinacije dnevnih menijev. Nekoliko je pa moteč sam prostor (ki je v lasti železnic in verjetno tudi najemnik nima posebnega vpliva na njegovo obnovo), ki je nekoliko arhaičen in slabo prehoden na nekaterih mestih (čeprav je vse skupaj kar precej veliko). Vsekakor zelo dobra izbira za malico med službo.

| pred 6 meseci

5

Odlična hrana, prijazno osebje. Same pohvale.

| pred enim letom

3

zelo prijazno osebje. domač kruh, a lokal potreben obnove

| pred 8 meseci

4

Prijetno,hitro....

Več mnenj