Restavracija Orient Express

 • Kolodvorska ulica 11, 1000 Ljubljana
 • 700 m
 • Odprto
 • Petek, 18. September
 • Piščančji file v smetanovi omaki z rukolo
  Svinjski zrezek po švicarsko, krompirček
  Bolonjski špageti, parmezan
  Sataraš
  Ocvrt file skuše, priloga

Ponudba

Dnevno pripravljamo različne menije, ki so skrbno in sveže pripravljeni ter raznovrstnih okusov, ustvarjamo tipično slovensko domačo hrano, drznemo pa si pogledati tudi v tuje kuhinje vsega sveta. dnevne menije dopolnjujemo s stalno ponudbo, nudimo različne solatne krožnike, ki si jih lahko sestavite po svoji želji iz bogatega solatnega bara ali pa se prepustite naši domišljiji. ne manjka poslovnih kosil, ki jih pripravimo ob predhodnem naročilu, obenem pa ne bomo pozabili na sezonsko ponudbo in cateringe po vaših željah. naj omenimo še, da so tako sladice, kot različne vrste kruha delo naših rok in kreativnosti.

Naša restavracija sprejme do 60 ljudi, na voljo pa imamo še dvorano v kateri je prostora za 40 ljudi in je primerna za zaključene družbe, kot tudi poslovna kosila in sestanke, saj je odmaknjena od glavne dela restavracije in tako nudi poleg lepega ambienta tudi umirjeno okolje.

O nas

Restavracija Orient Express se nahaja v poslovni stavbi Slovenskih železnic in je bila prvotno namenjena zgolj zaposlenim, vendar smo sedaj omogočili obisk naše restavracije tudi zunanjim gostom z novim vhodom s Pražakove ulice.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
Restavracija Orient Express Restavracija Orient Express se nahaja v poslovni stavbi Slovenskih železnic in je bila prvotno namenjena zgolj zaposlenim, vendar smo sedaj omogočili obisk naše restavracije tudi zunanjim gostom z novim vhodom s Pražakove ulice. /upload/restaurant/restavracija-orient-express-ljubljana.jpg
Kolodvorska ulica 11 1000 Ljubljana
1 +386 70 594 566 Restavracija Orient Express

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 49 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 11 meseci

4

Med pozitivne lastnosti lokala je prav gotovo mogoče šteti vsaj: razmerje med ceno in kakovostjo, samopostrežni solatni bar z veliko izbiro solat, izjemno prijazno in učinkovito postrežbo. Hrana je okusna, skuhana sproti, primerne količine in z možnostjo kombinacije dnevnih menijev. Nekoliko je pa moteč sam prostor (ki je v lasti železnic in verjetno tudi najemnik nima posebnega vpliva na njegovo obnovo), ki je nekoliko arhaičen in slabo prehoden na nekaterih mestih (čeprav je vse skupaj kar precej veliko). Vsekakor zelo dobra izbira za malico med službo.

| pred 6 meseci

5

Raznolike malice, odličnega okusa. Izbira jedi presega običajno malico. Resnično odlično.

| pred 7 meseci

3

Prva in edina izbira za malico ali kosilo v mestu in v neposredni bližini avtobusne in železniške postaje. Prijazno osebje izpolnjuje želje še tako zahtevnega uporabnika. Kuharji si upajo sestaviti zanimive kombinacije arom in okusov. Domača in intimna atmosfera. Pogrešam večje porcije.

| pred enim letom

5

Odlična hrana, prijazno osebje. Same pohvale.

| pred enim letom

3

zelo prijazno osebje. domač kruh, a lokal potreben obnove

Več mnenj