Restavracija Rdeče jabolko

  • Tržaška 116, 1000 Ljubljana
  • 2.8 km
  • Zaprto

O nas

Kitajska restavracija HUA SHEN - Rdeče jabolko že od leta 2008 deluje na prepoznavni lokaciji na Tržaški cesti v Ljubljani. Svojim gostom nudi kakovostno in pestro ponudbo sečuanske, kantonske in šanghajske kulinarike.

Nudimo

Dostava na dom
Invalidski dostop
Malice
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Študentski boni
Tedenska kosila
Restavracija Rdeče jabolko Kitajska restavracija HUA SHEN - Rdeče jabolko že od leta 2008 deluje na prepoznavni lokaciji na Tržaški cesti v Ljubljani. Svojim gostom nudi kakovostno in pestro ponudbo sečuanske, kantonske in šanghajske kulinarike. /upload/restaurant/restavracija-rdece-jabolko-ljubljana.jpg
Tržaška 116 1000 Ljubljana
+386 1 5190 666 Restavracija Rdeče jabolko

Skupna ocena: 4

(Skupna ocena je seštevek 69 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 letoma

5

Hrana je fantastična!! In imajo v ponudbu bubble tea!!

| pred 7 meseci

3

Hrana ni slaba, ni pa tudi nič posebnega. Pač kitajska kot kitajska. Odnos do strank je korekten in prijeten. Problematično je parkiranje med delovnim časom. Takrat je skoraj nemogoče dobit parkirišče. Če bi bila hrana nekaj posebnega, bi se še splačalo čakati na parkirišče, tako se pa pomojem ne. Pomojem je primerna za tiste, ki tam v bližini živijo ali delajo. Imajo tudi nameski prostor za otroke, kar je ok, vendar so igrače uničene in neuporabne, tako da otroci več ali manj ignorirajo prostor.

| pred 9 meseci

5

Če obožuješ kitajsko hrano, pravo mesto! Nikoli gneče, hitra postrežba.

Več mnenj