Restavracija Ronin

  • Vodnikov trg 5, 1000 Ljubljana
  • 300 m
  • €€€
  • Odprto

Ponudba

Hladne predjedi
Tople predjedi
Solate
Testenine
Glavne jedi
Priloge, dodatki
Kuhe
Zvitki
Sladice
Pijače

O nas

Romansa 1971 je restavracija z dolgoletno tradicijo in slovi kot priljubljena izbira za poslovna kosila. Odlična ponudba kosil in malic v edinstvenem vzdušju na izjemni lokaciji v centru mesta so dober razlog za obisk.

Nudimo

Kreditne kartice
Odprto ob vikendih
Ponudba brez glutena
Restavracija Ronin Romansa 1971 je restavracija z dolgoletno tradicijo in slovi kot priljubljena izbira za poslovna kosila. Odlična ponudba kosil in malic v edinstvenem vzdušju na izjemni lokaciji v centru mesta so dober razlog za obisk.

/upload/restaurant/restaurant32a01b8d426067d.png
Vodnikov trg 5 1000 Ljubljana
3 +386 59 041 111 Restavracija Ronin

Skupna ocena: 3,9

(Skupna ocena je seštevek 294 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim letom

4

Zelo okusne girice, sardele na žaru malo manj, bile so slabo očiščene in so grenile. Imajo zanimiv izbor sushijev, ki jih pripravijo na različne načine. Kruh pečejo sami. Postrezba hitra.

| pred enim letom

4

Valentin, naj bi zdaj bil RONIN. Na nedeljo sem se odločil, da se povabim na kosilo. Imel sem od Kuponko-ta kupon, za večhodni meni. Juha je bila odlična, mislim da je bila bučna, za glavno jed je bila rižota z lignji. Bili so odlični. Zraven je bila zelena solata. Meni se je porcija zdela majhna, namreč sam obožujem rižoto, pa upam da ni zato majhna, ker sem imel kupon. Za sladico, pa njihov jabolčni zavitek. Tudi tuki porcija majhna. Drugače nimam pripomb, osebje prijazno, bil takoj postrežen, res pa je da sem bil tam sam ( bilo je 20 minut po odprtju ). Nimam pripomb, razen glede imena in po mojem mnenju majhnih porcij. Sicer prilagam slike.

| pred enim letom

5

Okusna hrana. Glede količine glavne jedi ter sladice razočarana, ker je bilo res okusno.

| pred enim letom

3

Žal sem sedel zunaj, kjer sem gledal, kako vrabčki skačejo po mizah in stolih, ter sem ter tja spustijo kak kakec. Proti naravi ne moremo nič, svetujem pa previdnost pri naslanjanju v stolu, saj lahko "potlačite" kakšen kakec. Imel sem tudi smolo, saj sem bil tam v popoldanskem času, ko so pričeli s stroji čistiti tržnico, kar je precej glasno in moteče. Smola. Sama jed (solata z gamberi) je bila OK, pa vendar nič posebnega in za solato postrežena kar pozno. Morda gneča, katero sem opazil po vstopu v lokal, kamor sem šel plačat naročeno, ker k mizi ni bilo nikogar.

| pred enim letom

5

Simpatična ribja restavracija, prijeten ambient, solidna hrana. Izbor jedi sicer ni zelo obširen, vendar za vsak okus nekaj. Nudijo tudi kosila po zmernih cenah.

Več mnenj