X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Steakhouse Argentino

  • Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana
  • 74.8 km
  • €€€
  • Zaprto

O nas

Restavracija Argentino je zrasla ob južnem vhodu v BTC, nasproti Emporiuma. Tisoč kvadratnih metrov velika hiša z izredno prostornim vrtom, ki je grajena v stilu tipične argentinske haciende, lahko gosti tudi do 400 obiskovalcev hkrati. Osebje, opravljeno v tradicionalno argentinsko nošo, vas prijazno postreže vsak dan med deveto uro zjutraj in polnočjo - vse dni v letu, razen ob nedeljah ter praznikih, ko je restavracija odprta med dvanajsto in peto uro popoldan.

Nudimo

Invalidski dostop
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Tedenska kosila
Steakhouse Argentino Restavracija Argentino je zrasla ob južnem vhodu v BTC, nasproti Emporiuma. Tisoč kvadratnih metrov velika hiša z izredno prostornim vrtom, ki je grajena v stilu tipične argentinske haciende, lahko gosti tudi do 400 obiskovalcev hkrati. Osebje, opravljeno v tradicionalno argentinsko nošo, vas prijazno postreže vsak dan med deveto uro zjutraj in polnočjo - vse dni v letu, razen ob nedeljah ter praznikih, ko je restavracija odprta med dvanajsto in peto uro popoldan. /upload/restaurant/steakhouse-argentino-ljubljana.jpg
Šmartinska cesta 152 1000 Ljubljana
3 +386 1 523 36 30 Steakhouse Argentino

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 822 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

3

Dobra hrana, a ne ljubo presenečenje, ker so si lastniki zamislili, da bodo lokal razdelili na 2 ali 3 dele z različno vsebino strežbe hrane in se torej kljub zgolj nekaj gostom (4 ali 5 zasedenih miz) nisva smela usesti tam v prijetnejsi senčni del potem, ko se nisva ze pred vhodom opredelila za steake ampak za sestavljeno kosilo iz a la carte menija. Osebje pa zgolj skomigne z rameni in pove, da pač morajo ubogati nove ukaze lastnikom. Ker sva z zeno in družino bila kar dostikrat gosta, po novem zaradi grenkega priokusa ne več z veseljem.

| pred 2 mesecema

3

Tokrat sva bila s partnerjem razočarana nad obiskom Argentinota, pa ne toliko zaradi hrane (ki je bila res odlična, pohvale kuharju), ampak zaradi postrežbe. Prvo to, da mate znotraj restavracije neke oddelke - lounge itd, se mi zdi totalno zgrešeno. In da ti potem, ker se vsedeš v lounge in želiš jesti natakar streže ko da smo best frendi. Te tika, kaže thumbs up ko kaj naročiš, pozabi pijačo in hrano, ga je potrebno konstantno opominjat kaj vse si še naročil. Če pridem v neko ugledno in na nivoju restavracijo pričakujem skladno s tem tudi ugleden nivo postrežbe, ki pa je tukaj ni bilo. Predlagam, da se osebju dvigne plača, da bodo delali z večjim veseljem ;)

| pred enim mesecem

5

Hrana, jedli smo meso je bila odlična. Vino super (Malbec Saver). Redko naletiš na natakarja, ki veliko ve o vsem, kar postavi na mizo. Super in hvala.

| pred 3 tedni

5

Vse 5.... hrana,postrežba 5+ in ambient

| pred 3 meseci

3

Enkrat sem sestradana z mamo in druzino cakala 1 ceeelo uro na hrano, ko so bli nabito polni. Jih razumem samo bi mogoce potem lahko zaposlili vec ljudi in ne skoparili pri tem ?? Po tej izkusnji nisem sla nikdar vec. Hrana mislim da je bila ok in da sem snedla vse sicer pa ne greeem za nobeno ceno tja !!

Več mnenj