Žito Ljubljana Vodnik

  • Vodnikov trg 5, 1000 Ljubljana
  • 300 m
  • Odprto
Evidenca delovnega časa Evidenca delovnega časa

Ponudba

Vsak 3. prehrambeni izdelek v slovenskem gospodinjstvu je Žitov in vsi Slovenci poznajo in uporabljajo najmanj en Žitov izdelek. www.zito.si

O nas

S hrustljavo zapečeno skorjico in vabljivo mehko sredico. Prav vsi izdelki iz naših pekarn so izdelani iz skrbno izbranih, naravnih sestavin, po receptih izkušenih kuharskih mojstrov in nagrajeni s številnimi priznanji kakovosti. Priljubljene Žitove krušne dobrote boste prepoznali po mamljivi aromi, rustikalnem videzu in polnem okusu. Danes, tako kot nekoč, z enako mero ljubezni, znanja in po izbranih tradicionalnih receptih, pripravljamo slasten kruh in pekovsko pecivo.

Nudimo

Odprto ob vikendih
Ponudba za vegetarijance
Študentski boni
Tedenska kosila
Žito Ljubljana Vodnik S hrustljavo zapečeno skorjico in vabljivo mehko sredico. Prav vsi izdelki iz naših pekarn so izdelani iz skrbno izbranih, naravnih sestavin, po receptih izkušenih kuharskih mojstrov in nagrajeni s številnimi priznanji kakovosti. Priljubljene Žitove krušne dobrote boste prepoznali po mamljivi aromi, rustikalnem videzu in polnem okusu. Danes, tako kot nekoč, z enako mero ljubezni, znanja in po izbranih tradicionalnih receptih, pripravljamo slasten kruh in pekovsko pecivo.
/upload/restaurant/restaurantd92660e66a6c8da.jpg
Vodnikov trg 5 1000 Ljubljana
+386 1 231 20 59 Žito Ljubljana Vodnik

Skupna ocena: 3,8

(Skupna ocena je seštevek 6 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 letoma

5

Dobra kava in prijazna natakarica! Good coffee and nice staff!

| pred 4 leti

4

Good modern site to take a coffee.

| pred 4 leti

4

Buen sitio para tomar café y un pastel

| pred 6 meseci

5

Več mnenj
Evidenca delovnega časa