Žito Ljubljana Železniška

  • Trg OF 7, 1000 Ljubljana
  • 900 m
  • Zaprto
Izdelava spletnih strani Izdelava spletnih strani

Ponudba

Vsak 3. prehrambeni izdelek v slovenskem gospodinjstvu je Žitov in vsi Slovenci poznajo in uporabljajo najmanj en Žitov izdelek. 
www.zito.si

O nas

S hrustljavo zapečeno skorjico in vabljivo mehko sredico. Prav vsi izdelki iz naših pekarn so izdelani iz skrbno izbranih, naravnih sestavin, po receptih izkušenih kuharskih mojstrov in nagrajeni s številnimi priznanji kakovosti. Priljubljene Žitove krušne dobrote boste prepoznali po mamljivi aromi, rustikalnem videzu in polnem okusu. Danes, tako kot nekoč, z enako mero ljubezni, znanja in po izbranih tradicionalnih receptih, pripravljamo slasten kruh in pekovsko pecivo.

Nudimo

Odprto ob vikendih
Ponudba za vegetarijance
Študentski boni
Žito Ljubljana Železniška S hrustljavo zapečeno skorjico in vabljivo mehko sredico. Prav vsi izdelki iz naših pekarn so izdelani iz skrbno izbranih, naravnih sestavin, po receptih izkušenih kuharskih mojstrov in nagrajeni s številnimi priznanji kakovosti. Priljubljene Žitove krušne dobrote boste prepoznali po mamljivi aromi, rustikalnem videzu in polnem okusu. Danes, tako kot nekoč, z enako mero ljubezni, znanja in po izbranih tradicionalnih receptih, pripravljamo slasten kruh in pekovsko pecivo.
/upload/restaurant/restaurant40228a4352a3a3e.jpg
Trg OF 7 1000 Ljubljana
+386 1 430 43 68 Žito Ljubljana Železniška

Skupna ocena: 2,5

(Skupna ocena je seštevek 2 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 7 meseci

4

Več mnenj
Evidenca delovnega časa