X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Trojane gostišče s tradicijo

  • Trojane 11, 1222 Trojane
  • 54.3 km
  • €€
  • Odprto

O nas

Ni naključje, da smo si naziv "Gostišče s tradicijo" izbrali za svoj slogan.
Gostišče na Trojanah je namreč eno izmed tistih slovenskih gostišč, ki so nastala iz dobre stare gostilne in ki so njena izročila in tradicijo ohranila vse do današnjih dni.

Nudimo

Invalidski dostop
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
WI-FI
Trojane gostišče s tradicijo Ni naključje, da smo si naziv "Gostišče s tradicijo" izbrali za svoj slogan.
Gostišče na Trojanah je namreč eno izmed tistih slovenskih gostišč, ki so nastala iz dobre stare gostilne in ki so njena izročila in tradicijo ohranila vse do današnjih dni.
/upload/restaurant/trojane-gostisce-s-tradicijo-trojane.jpg
Trojane 11 1222 Trojane
2 +386 1 723 36 00 Trojane gostišče s tradicijo

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 8825 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 tedni

3

Krofi odlični, osebje v restavraciji pa tako zdolgočaseno, da to kar ne moreš verjet. Res je ogromno gostov, vendar je tudi natakarjev zelo veliko. Saj ne, da nisi hitro postrežen, ampak način, kako nekdo postreže, je pa tudi pomembno. V gostilni se ustavim do dvakrat letno in še nikoli nisem naletela na natakarja, ki bi imel prijazen, če tudi lahko zaigran Miheličev nasmeh. Tokrat je ob brezosebnem pristopu natakar del naročila pozabil, prinešeno zložil, kot da nam nekaj šenkuje, potem pa po dolgem času le prinesel pozabljeno vodo in jo na trdo postavil na seredo mize (čeprav je vedel, komu ni še prinesel naročenega), kot: tukaj imate, pa se poserte od te vode.

| pred enim mesecem

5

Že dober obisk gostišča je sam po sebi reklama. Postrežba in hrana kot bi si jo človek lahko samo želel. Do zdaj še nisem bil v podobni gostilni, takšni, ki bi lahko naenkrat postregla toliko naključnih obiskovalcev brez kakršnihkoli izgovorov. Naj tako tudi ostane.

| pred 2 tedni

3

Neprijazno osebje, res da smo prisli zelo pozno vendar smo bili skoraj edini in smo zeleli na hitro nekaj pojesti. Natakarja je zmotilo dejstvo, da sem sama vzela jedilnik 😕 in nam je drzal kratko predavanje, da take goste obicajno odslovijo

| pred enim mesecem

5

Gostisce s tradicijo, vedno cisto in urejeno. Zelo prijazno in hitro osebje. Cene normalne! Urejeno osebje. Ciste sanitarije. Vedno vse sveze. Kljub velikem prometu smo bili hitro na vrsti in postrezeni. Tudi okolica gostisca je vedno cista in skrbno urejena. Priporocam obisk ko ste na poti proti Štajerski ali Ljubljani.

| v zadnjem tednu

5

Super. Hrana fenomenalna. Velike porcije. Postrežba na nivoju. Krofi,kremšnite in gibanica brez besed.😋😀

Več mnenj