X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Trojane gostišče s tradicijo

  • Trojane 11, 1222 Trojane
  • 54.3 km
  • €€
  • Odprto

O nas

Ni naključje, da smo si naziv "Gostišče s tradicijo" izbrali za svoj slogan.
Gostišče na Trojanah je namreč eno izmed tistih slovenskih gostišč, ki so nastala iz dobre stare gostilne in ki so njena izročila in tradicijo ohranila vse do današnjih dni.

Nudimo

Invalidski dostop
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
WI-FI
Trojane gostišče s tradicijo Ni naključje, da smo si naziv "Gostišče s tradicijo" izbrali za svoj slogan.
Gostišče na Trojanah je namreč eno izmed tistih slovenskih gostišč, ki so nastala iz dobre stare gostilne in ki so njena izročila in tradicijo ohranila vse do današnjih dni.
/upload/restaurant/trojane-gostisce-s-tradicijo-trojane.jpg
Trojane 11 1222 Trojane
2 +386 1 723 36 00 Trojane gostišče s tradicijo

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 10138 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 meseci

4

Že samo ime gostišča pove vse. Imajo tradicijo. 😉 Verjamem, da se redko najde kdo, ki še ni poizkusil njihovih krofov ali kakšne druge slaščice. Njihova trgovina je vredno oblegana, zato včasih ne uspejo niti dovolj hitro peči in se njihova sicer široka ponudba malček skrči in ostanejo na voljo le običajni krofi z marelično marmelado, tistih z borovničevo marmelado ali vaniljevo kremo pa zna tudi zmanjkati. Imajo tudi ponudbo za večji nakup. Trenutno vam ob nakupu šestih krofov, sedmega podarijo. 👍

| pred enim mesecem

5

Dobra, okusna in poceni hrana ter izredno hitra in prijazna postrežba. Da o dobrih krofih in vljudnem osebju ne izgubljam besed.

| pred 4 meseci

3

Hrana zadovoljiva moti pa me zelo sestava jedilnega lista kajti v vasih navedbah pise da kosilu pripada sladica kar je pa z sinom nisma bila delezna pa ne gre za kos peciva ampak za zavajanje gostov kajti jaz sem brez pripomb poravnala racun ceprav nise bila z vase strani nic obvescena da se je sladice polastil negdo drug seveda naj mu tekne .Zato sem vam tudi v knjigo pritozb navedla da spremenite jedilni list in ne zavajate gostov ki vam za vase lazi posteno placa. Hvala

Več mnenj