Trojane gostišče s tradicijo

  • Trojane 11, 1222 Trojane
  • 32.9 km
  • Odprto

O nas

Ni naključje, da smo si naziv "Gostišče s tradicijo" izbrali za svoj slogan.
Gostišče na Trojanah je namreč eno izmed tistih slovenskih gostišč, ki so nastala iz dobre stare gostilne in ki so njena izročila in tradicijo ohranila vse do današnjih dni.

Nudimo

Invalidski dostop
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
WI-FI
Trojane gostišče s tradicijo Ni naključje, da smo si naziv "Gostišče s tradicijo" izbrali za svoj slogan.
Gostišče na Trojanah je namreč eno izmed tistih slovenskih gostišč, ki so nastala iz dobre stare gostilne in ki so njena izročila in tradicijo ohranila vse do današnjih dni.
/upload/restaurant/trojane-gostisce-s-tradicijo-trojane.jpg
Trojane 11 1222 Trojane
+386 1 723 36 00 Trojane gostišče s tradicijo

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 10939 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 tedni

4

Krofi ogromni in dobri, kremšnite pa še večje in še boljše. Da ne govorimo o hrani, ki je vsa res dobra! Ker je mesto nadvse prehodno, ima najhitrejšo strežbo, kar sem jih kdaj videl, nikoli ne čakaš, pa je lahko še taka gneča. Kot vmesna točka na Domžalski poti spominov imajo za šankom tudi njen žig. Dobro izhodišče za Špilk in lepoto njegovih gozdov, pa čeprav greste le po cesti ali pa raziskujete brezpotni greben. Dobro izhodišče tudi za Reber, ki ima razgledni stolp. Na Čemšeniško greste pa tudi tu mimo. Krofi in kremšnite torej čakajo!

| pred 3 meseci

3

Zelo dobro zorganizirano delo v prodajalni.Kljub gneči prides hitro na vrsto.Krofi so nam všeč,težko pa bi pohvalila gibanico.Pravzaprav smo bili zelo razočarani,saj smo pričakovali odlično sladico.Gibanica pa se nam je zdela brez pravega okusa,v njej je prevladovala skuta,ki pa je bila neokusna.Ostale sestavine so bile zgolj v sledeh.Verjetno obstajajo neki normativi in klasicni recepti po katerih se pripravlja neka jed z zascitenim in tako prepoznavnim imenom. Škoda, glede na to,da je gostisce zelo obiskano,da turist dobi napacno mnenje o Prekmurski gibanici.

| pred 2 tedni

5

Super postanek na poti domov za kosilo za primerno ceno in hitra in prijazna postrežba... Zelo dobra vroča gobova in goveja juha. Svinjski zrezek v goboci omaki z restanim krompirjem zelo dober in okusen in super mešana solata. Prav tako zelo dober pariški puranji zrezek z ocvrti krompirjem. Tiramisu sladica zelo dobra. Priporočamo 😁

| pred 2 tedni

3

Imajo svoje ime ze od nekdaj, hrana standard je bila ze boljsa! Krofi veliki, mogece so bili nenoc majnsi in vcasih je manj vec....

Več mnenj