X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Trojane gostišče s tradicijo

  • Trojane 11, 1222 Trojane
  • 7228.2 km
  • €€
  • Zaprto

O nas

Ni naključje, da smo si naziv "Gostišče s tradicijo" izbrali za svoj slogan.
Gostišče na Trojanah je namreč eno izmed tistih slovenskih gostišč, ki so nastala iz dobre stare gostilne in ki so njena izročila in tradicijo ohranila vse do današnjih dni.

Nudimo

Invalidski dostop
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
WI-FI
Trojane gostišče s tradicijo Ni naključje, da smo si naziv "Gostišče s tradicijo" izbrali za svoj slogan.
Gostišče na Trojanah je namreč eno izmed tistih slovenskih gostišč, ki so nastala iz dobre stare gostilne in ki so njena izročila in tradicijo ohranila vse do današnjih dni.
/upload/restaurant/trojane-gostisce-s-tradicijo-trojane.jpg
Trojane 11 1222 Trojane
2 +386 1 723 36 00 Trojane gostišče s tradicijo

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 7856 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

4

V sami restavraciji je res veliko prostora. Izbira jedi je velika, okusi pa - nekako povprečni in v skladu s pričakovanji. Z obiskom sicer ne zgrešiš. Obvezni tudi krofi. 😁 Krofi so sicer njihov tradicionalni izdelek, ki ga prodajajo v nenormalnih količinah. Po okusu ni ravno najboljši, prav tako pa je prevelik (če nič drugega, ga v avtu težko ješ :-)). Vseeno pa ga velja poskusiti. Na voljo je veliko parkirišče (tudi z redarji zavarovan del za avtobuse), ki pa je ob top dnevih vseeno povsem polno.

| pred 2 mesecema

4

▪️Trojane gostišče s tradicijo ▪️lokacija, Trojane 11, občina Lukovica. Deli se na: mini market, krofarno, restavracijo. Krofarna, ki jo obiščem vedno ko grem na dopust, izlet, itd je odprta pon-pet od 5.30 do 23.00 in sob-ned od 6.00 do 23.00, odprti vsak dan 😎👌 Prodajalna krofov je vedno na polno zasedena, velike kolone ljudi, pa vendar so zaposlene že tako uigrane, da zelo hitro postrežejo svoje stranke. Pohvalno! Nudijo krofe z marelično marmelado (cena 1,30€), krofe oblite s čokolado, posute s kokosovo moko in polnjene z vanilijevo kremo (cena 1,40€), krofe z borovničevo kremo, veliko izbiro sladic itd. Za 6 kupljenih krofov pa dobite 7 brezplačno 😉 Za parkiranje je poskrbljeno, ponavadi fantje usmerjajo na parkirna mesta, mest je cca 130. Zadnji obisk, 1. maj in nato 5. maj. Super 😋🥧

| pred 2 tedni

4

Hitra in prijazna postrežba. Velik izbira raznovrstnih jedi, tudi na žlico. Odlična je naprimer telečja obara. Ogromne porcije. Potem pa seveda sladice. Ogromna kremsnita, prekmurska gibanica in seveda trojanski krof. Krof je tako legendaren, se mi pa zdi da je z leti zrasel...

| v zadnjem tednu

5

Že po polnem parkirišču se vidi, da je to res gostišče s tradicijo, zelo dobra hrana z zmerno ceno in hitro postrežbo, da o slastnih krofih in drugih sladicah sploh ne govorim.

| v zadnjem tednu

5

Zelo organizirani. Ponosni smo da je naš Weebee KONOPLJIN MED prisoten na njihovih policah. Hvala Trojane....

Več mnenj