X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna Mihovec

  • Zgornje Pirniče 54, 1215 Medvode
  • 7199.7 km
  • €€
  • Zaprto

O nas

Družinska gostilna s tradicijo na obrobju Ljubljane. Na hišni kmetiji pridelamo le najbolj kakovostne pridelke, ki so temelj naše kuhinje.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Gostilna Mihovec Družinska gostilna s tradicijo na obrobju Ljubljane. Na hišni kmetiji pridelamo le najbolj kakovostne pridelke, ki so temelj naše kuhinje.
/upload/restaurant/gostilna-mihovec-medvode.jpg
Zgornje Pirniče 54 1215 Medvode
2 +386 1 362 30 60 Gostilna Mihovec

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 298 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 tedni

4

Izredno okusna hrana, tudi postrežba na nivoju, vendar se občuti pomanjkanje neke notranje organizacije - med juho in glavno jedjo je minilo 2 uri. Hrana je sicer izredno okusna, tudi koncept prepletanja tradicionalnih slovenskij okus z modernimi je zanimiv! Sanitarije izredno zanimive. Za obisk te restavracije si je potrebno vzeti čas...

| pred 2 mesecema

3

Odlocili smo se za druzinsko kosilo v tej gostilni,vendar,na moje razocaranje,nismo dobili tistega po kar smo prišli. Od narocila,pa do postrezbe je trajalo debelo uro,porcije premale,saj smo se odlocili le za glavno jed,z juho in sladico. Porcija gl.jedi je bila primerna za strezbo z vec hodim menujem. Okusi so bili nekaj posebnega,to je res..,vendar smo odsli iz gostilne z napol praznim zelodckom😛

| pred 2 mesecema

5

Prijetna gostilna, krasna postrežba. Urejen parking, toalete na nivoju. Hrana dobra pijača super.

| pred 7 meseci

3

Poletni sečni vrt čudovit, sanitarije čiste in lepe. Za otroško zabavo je poskrbljeno. Pozdrav iz kuhinje zelo okusen. Glede hrane, hja, preveč okraskov, premalo okusa in skoraj ne bi rabili zob; celo štruklji so bili tako mehki (beri razkuhani), da bi rabili prej žlico kot vilice. Ampak, od vsega me je najbolj motila postrežba. Gospod je že mogoče domač, vendar si kljub vsemu ne sme dovoliti vsega. Med drugim, naročili smo recimo pomarančno torto, ki jo je zelo ponujal, prinesel pa samovoljno iz mešanega jagodičja, češ pomarančne ni, saj iz jagodičja je itak boljša. Sladice (spet vse mehko, puhasto, nobene teksture) bi morali dobiti vsi za omizjem hkrati, to se spodobi, pa so torte in sladoled za otroke prišli na mizo šele 15 minut za strnjenko. Kave nismo niti dočakali. Skratka, tu si morate vzeti čas.

Več mnenj