X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna Mihovec

  • Zgornje Pirniče 54, 1215 Medvode
  • 85.5 km
  • €€
  • Zaprto

O nas

Družinska gostilna s tradicijo na obrobju Ljubljane. Na hišni kmetiji pridelamo le najbolj kakovostne pridelke, ki so temelj naše kuhinje.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Gostilna Mihovec Družinska gostilna s tradicijo na obrobju Ljubljane. Na hišni kmetiji pridelamo le najbolj kakovostne pridelke, ki so temelj naše kuhinje.
/upload/restaurant/gostilna-mihovec-medvode.jpg
Zgornje Pirniče 54 1215 Medvode
2 +386 1 362 30 60 Gostilna Mihovec

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 220 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

3

Poletni sečni vrt čudovit, sanitarije čiste in lepe. Za otroško zabavo je poskrbljeno. Pozdrav iz kuhinje zelo okusen. Glede hrane, hja, preveč okraskov, premalo okusa in skoraj ne bi rabili zob; celo štruklji so bili tako mehki (beri razkuhani), da bi rabili prej žlico kot vilice. Ampak, od vsega me je najbolj motila postrežba. Gospod je že mogoče domač, vendar si kljub vsemu ne sme dovoliti vsega. Med drugim, naročili smo recimo pomarančno torto, ki jo je zelo ponujal, prinesel pa samovoljno iz mešanega jagodičja, češ pomarančne ni, saj iz jagodičja je itak boljša. Sladice (spet vse mehko, puhasto, nobene teksture) bi morali dobiti vsi za omizjem hkrati, to se spodobi, pa so torte in sladoled za otroke prišli na mizo šele 15 minut za strnjenko. Kave nismo niti dočakali. Skratka, tu si morate vzeti čas.

| pred 3 meseci

4

Hrana je na precej visokem nivoju, pijača še vedno dobra, organizacija pa milo rečeno nerodna. Vsaj ob našem obisku je bilo tako in dam možnost, da so imeli zgolj nesrečen dan. Dobili smo skupaj dve okrogli mizi, naša večja skupina je pristala na tuji rojstnodnevni zabavi, zaračunali so pomotoma še sosednjo mizo, ... Nič ne rečem, da niso bili prijazni do nas, so se trudili. Ambienti so lepi, ocena za vse ambiente je 68/100. Ali se bom vrnil? Ker imam dokaj trdo kožo, in ker imajo veliko posluha do otrok, puščam tudi to opcijo. Nekdo drug se morda celo nebi, a jaz nisem ta.

| pred enim mesecem

5

Gostoljubnost, prijaznost, odlična hrana, čudovit vrt, vrhunsko osebje. Toplo priporočam. Pražena jetrca pa za 100 točk

| pred 2 mesecema

5

Odlična hrana, prijazno osebje, lep ambient. Zelo lušten igralni kotiček za otročke z veliko različnimi igračami, tudi didaktičnimi. Top. Še bomo prišli razvajat svoje brbončice.

| pred 3 meseci

5

Vse jedi ne samo da so lepe za oko, ampak so tudi zelo okusne. Osebje je zelo prijazno in cene niso preveč visoke.

Več mnenj