X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna Mihovec

  • Zgornje Pirniče 54, 1215 Medvode
  • 85.5 km
  • €€
  • Odprto

O nas

Družinska gostilna s tradicijo na obrobju Ljubljane. Na hišni kmetiji pridelamo le najbolj kakovostne pridelke, ki so temelj naše kuhinje.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Gostilna Mihovec Družinska gostilna s tradicijo na obrobju Ljubljane. Na hišni kmetiji pridelamo le najbolj kakovostne pridelke, ki so temelj naše kuhinje.
/upload/restaurant/gostilna-mihovec-medvode.jpg
Zgornje Pirniče 54 1215 Medvode
2 +386 1 362 30 60 Gostilna Mihovec

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 262 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

4

Lepo prenovljena gostilna. Terasa nudi obilo sence v poletnih mesecih, mize lepo pogrnjene. Znotraj prav tako vse ok. Sanitarije nove, zelo čiste. Hrana je sicer dobra, ni pa vrhunska. Ocvrt piščanec premalo začinjen, a svež in okusen. Ramstek okusen a malce pretrd, drugače lepo pripravljen (rožnat v sredini kot se spodobi). Domači štruklji rahli in slastni.

| pred 3 meseci

3

Poletni sečni vrt čudovit, sanitarije čiste in lepe. Za otroško zabavo je poskrbljeno. Pozdrav iz kuhinje zelo okusen. Glede hrane, hja, preveč okraskov, premalo okusa in skoraj ne bi rabili zob; celo štruklji so bili tako mehki (beri razkuhani), da bi rabili prej žlico kot vilice. Ampak, od vsega me je najbolj motila postrežba. Gospod je že mogoče domač, vendar si kljub vsemu ne sme dovoliti vsega. Med drugim, naročili smo recimo pomarančno torto, ki jo je zelo ponujal, prinesel pa samovoljno iz mešanega jagodičja, češ pomarančne ni, saj iz jagodičja je itak boljša. Sladice (spet vse mehko, puhasto, nobene teksture) bi morali dobiti vsi za omizjem hkrati, to se spodobi, pa so torte in sladoled za otroke prišli na mizo šele 15 minut za strnjenko. Kave nismo niti dočakali. Skratka, tu si morate vzeti čas.

| pred enim mesecem

5

Zelo okusna hrana prijazno osebje. Zelo priporočam. Morda so kažipoti majčkeno Nerodno označeni za tiste, ki pridejo prvič.

| pred 5 meseci

5

Odlična hrana, prijazno osebje, lep ambient. Zelo lušten igralni kotiček za otročke z veliko različnimi igračami, tudi didaktičnimi. Top. Še bomo prišli razvajat svoje brbončice.

Več mnenj