Gostilna Mihovec

  • Zgornje Pirniče 54, 1215 Medvode
  • 11.6 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

Pestra in obila ponudba domačih, izvrstnih jedi.

O nas

Družinska gostilna s tradicijo na obrobju Ljubljane. Na hišni kmetiji pridelamo le najbolj kakovostne pridelke, ki so temelj naše kuhinje.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Gostilna Mihovec Družinska gostilna s tradicijo na obrobju Ljubljane. Na hišni kmetiji pridelamo le najbolj kakovostne pridelke, ki so temelj naše kuhinje.
/upload/restaurant/gostilna-mihovec-medvode.jpg
Zgornje Pirniče 54 1215 Medvode
2 +386 13 623 060 Gostilna Mihovec

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 321 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim letom

4

Hrana je na precej visokem nivoju, pijača še vedno dobra, organizacija pa milo rečeno nerodna. Vsaj ob našem obisku je bilo tako in dam možnost, da so imeli zgolj nesrečen dan. Dobili smo skupaj dve okrogli mizi, naša večja skupina je pristala na tuji rojstnodnevni zabavi, zaračunali so pomotoma še sosednjo mizo, ... Nič ne rečem, da niso bili prijazni do nas, so se trudili. Ambienti so lepi, ocena za vse ambiente je 68/100. Ali se bom vrnil? Ker imam dokaj trdo kožo, in ker imajo veliko posluha do otrok, puščam tudi to opcijo. Nekdo drug se morda celo nebi, a jaz nisem ta.

| pred 11 meseci

4

Lepo prenovljena gostilna. Terasa nudi obilo sence v poletnih mesecih, mize lepo pogrnjene. Znotraj prav tako vse ok. Sanitarije nove, zelo čiste. Hrana je sicer dobra, ni pa vrhunska. Ocvrt piščanec premalo začinjen, a svež in okusen. Ramstek okusen a malce pretrd, drugače lepo pripravljen (rožnat v sredini kot se spodobi). Domači štruklji rahli in slastni.

| pred 7 meseci

4

Izredno okusna hrana, tudi postrežba na nivoju, vendar se občuti pomanjkanje neke notranje organizacije - med juho in glavno jedjo je minilo 2 uri. Hrana je sicer izredno okusna, tudi koncept prepletanja tradicionalnih slovenskij okus z modernimi je zanimiv! Sanitarije izredno zanimive. Za obisk te restavracije si je potrebno vzeti čas...

| pred 2 letoma

5

Odlična hrana in vino, kjer se lahko počutiš domače in zaželeno.

Več mnenj