Gostišče Jezero

  • Zbilje 30, 1215 Medvode
  • 13.6 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

Jedi po izbiri – ala carte

Hladne in tople predjedi:
Kraški pršut z olivami, Hladna plošča, Šunka z hrenom, domača klobasa z zaseko, tatarski biftek s toastom, hobotnica v solati …
Praženi jurčki, jurčki z jajcem, jurčki z gorgonzolo, ocvrt sir z tatarskoomako, šampinjoni z gorgonzolo, ocvrti šampinjoni, polži z panceto in maslom, bikovi prašniki …

Juhe in domače jedi
Goveja juha, juha z jurčki, dnevna juha, bujon juha, zelenjavna juha.
Ajdovi žganci, telečja obara, belokranjski matevž, Kmečka pojedina za 2 (dve) ali 3 (tri) osebe.

Jedi po naročilu in jedi na žaru
Telečji, svinjski in puranovi zrezki na naravni, dunajski ali pariški način, z jurčki ali šampinjoni, puranov zrezek z sirom.
Vrtnarski in ljubljanski zrezek, goveji ali žrebičkov biftek obložen z jajcem, z zelenim poprom ali z jurčki, nadevani goveji file z jurčki, čebulna buržola, žrebičkov rostbif z jurčki ali poprom, ocvrt piščanec.
Mešano meso na žaru, svinjski kotlet, svinjska ribica, ražnjiči, rumpsteak, kraški zvitki, goveji in žrebičkov biftek, žrebičkov rostbif.

Ribje jedi
Veliki in običajni škampi, kovač, romb, zobatec, brancin, orada, morski list, postrv, ribja plošča za dve osebi, lignji na žaru, ocvrti ali nadevani.
Večino ribjih jedi pripravimo na žaru.

Priloge in solate
Mlad pečen krompir, pražen krompir, pomesfrites, kuhan krompir, riž, zelenjavna priloga, zelenjavni krožnik.
Solate vseh vrst.

Sladice
Prekmurska gibanica, sirovi štruklji, tiramisu s smetano, ajdova rezina s hruško, razne palačinke, sadna kupa, sladoledna kupa, casatta, ledena kava, palačinka Jezero, grmada, jagodna kupa.

O nas

Gostišče Jezero se nahaja v neposrednji bližini Zbiljskega jezera. V prijetnem ambientu s pogledom na jezersko idilo boste lahko uživali v izbranih jedeh in pijači v intimi ob soju sveč ali pa se poveselili z Vam dragimi prijatelji v večji družbi.

Nudimo

Invalidski dostop
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Gostišče Jezero Gostišče Jezero se nahaja v neposrednji bližini Zbiljskega jezera. V prijetnem ambientu s pogledom na jezersko idilo boste lahko uživali v izbranih jedeh in pijači v intimi ob soju sveč ali pa se poveselili z Vam dragimi prijatelji v večji družbi. /upload/restaurant/gostisce-jezero-medvode.jpg
Zbilje 30 1215 Medvode
2 +386 1 361 80 01 Gostišče Jezero

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 420 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 tedni

5

Odlične sladice, prijazna postrežba, lep razgled na jezero in labode. Prijetno za družine, romantične pare, fotografske navdušence. Dpstopno tudi invalidom. V neposredni bližini izposoja čolnov z vesli, otroška igrala in fitnes naprave v naravi.

| pred enim mesecem

4

Bilo je zanimivo Zbiljsko jezero smo obiskali z vnuki bilo jima je všeč.

| pred 2 tedni

3

Prijazno osebje, hrana okusna, okolica goatilne slabo negovana.

| pred enim mesecem

5

Zelo lep družinski izlet. Zagotovo še pridemo.

| pred enim mesecem

5

Dobrete za pregriznit in lep razgled na jezero

Več mnenj