Restavracija Evergreen

  • Smlednik 200, 1216 Smlednik
  • 12 km
  • €€
  • Odprto

Aktualna ponudba

Ni dnevne ponudbe? Sporoči ponudniku, da želiš njegovo aktualno ponudbo na Malcajt.com.

O nas

Restavracija Evergreen je postavljena v idilično naravno okolje. Nahaj se v brunarici golfkluba Smlednik. Skozi njena okna se razpira pogled na Šmarno Goro in Kamniške Alpe. Je del koncepta Diners Golf & Country Club Ljubljana, ki ga dopolnjuje z večžanrsko kulinarično zgodbo, v kateri najdete elemente slovenske, provansalske, toskanske in mediteranske kuhinje.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Tedenska kosila
Restavracija Evergreen Restavracija Evergreen je postavljena v idilično naravno okolje. Nahaj se v brunarici golfkluba Smlednik. Skozi njena okna se razpira pogled na Šmarno Goro in Kamniške Alpe. Je del koncepta Diners Golf & Country Club Ljubljana, ki ga dopolnjuje z večžanrsko kulinarično zgodbo, v kateri najdete elemente slovenske, provansalske, toskanske in mediteranske kuhinje. /upload/restaurant/restavracija-evergreen-smlednik.png
Smlednik 200 1216 Smlednik
2 +386 592 11743 Restavracija Evergreen

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 172 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 mesecema

5

Vrhunska hrana in postrežba, izbrani okusi, kateri so se med sabo odlično dopolnjevali. Tako lokacija kot sam ambient sta prav tako izredno lična, lep pogled na travnike na eni strani, na drugi pa golf igrišče ter gore v ozadju. Prijazni natakarji so odlično opisali samo jed ter sugestirali hrani primerno kapljico. Edina manjša minusa sta bila slabši dovoz, ter neosvetljen prehod do parkirišča v večernih urah. Vse ostalo vrhunsko, tako da vredno obiska!!

| pred 10 meseci

5

Super hrana, ambient, vinska karta!

| pred 8 meseci

5

Odlična restavracija z raznovrstno ponudbo hrane, ki je odlične kvalitete in prijazno postrežena.

| pred 2 letoma

4

Predvsem cudovita lokacija in prelep ambijent.Osebje vrhunsko ponudba odlicna.

| pred enim letom

1

S PRIJATELJICAMI SMO SE DOBILE DA BI NEKAJ DOBREGA POJEDLE, ZAL PA SMO ODSLE DOMOV RAZOCARANE. V PONUDBI LOKALA JE BILO MOC NAROCITI SAMO SLOW FOOD, KI PA SVOJEGA DENARJA NI BIL VREDEN, DA O APERITIVU NA KONCU, KI GA OB TAKO VISOKEM RACUNU PONAVADI POSTREZEJO GRATIS, MI PA SMO GA DRAGO PLACALE NE IZGUBLJAMO BESED...POHVALE SAMO PRIJAYNEMU OSEBJU.

Več mnenj