X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Dobenski hram

  • Dobeno 7, 1234 Mengeš
  • 78 km
  • Zaprto

O nas

V gostilni Dobenski hram vam med tednom nudimo dnevno sveže jedi, tople malice, enolončnice, jedi po naročilu in domače sladice (Dobenska grmada,domače torte, jabolčni zavitek, domači sirovi štruklji, palačinke itd..). Ob sobotah in nedeljah imamo v ponudbi poleg klasičnih kosil tudi kosila izpod peke; Teletina, odojek, svinjska rebrca, jagenjček in govedina po furmansko. Po naročilu vam lahko pripravimo tudi Hobotnico izpod peke (min. 6 oseb).

Nudimo

Malice
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Dobenski hram V gostilni Dobenski hram vam med tednom nudimo dnevno sveže jedi, tople malice, enolončnice, jedi po naročilu in domače sladice (Dobenska grmada,domače torte, jabolčni zavitek, domači sirovi štruklji, palačinke itd..). Ob sobotah in nedeljah imamo v ponudbi poleg klasičnih kosil tudi kosila izpod peke; Teletina, odojek, svinjska rebrca, jagenjček in govedina po furmansko. Po naročilu vam lahko pripravimo tudi Hobotnico izpod peke (min. 6 oseb). /upload/restaurant/dobenski-hram-menges.jpg
Dobeno 7 1234 Mengeš
+386 41 996 384 Dobenski hram

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 330 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Domače vzdušje, domača hrana, domače osebje. Odlično za praznovanja in večje družbe, ali pa za okrepčilo na poti z Rašice.

| pred 3 meseci

4

Se kar ne popuščajo. Če imare radi domač kosila, juhe, pečenke, krompir, ne morete zgrešiti.

| pred 3 tedni

5

Odlična martinova pojedina.

| pred 4 meseci

4

Odlična lokacija,dobra domača hrana,prijazno usebje,domač zoo ter ogromno izletniških pešpoti,za kolesarje...toplo priporočam,telečja pečenka božanska,cene pa vam bodo dale vedeti,da se splača.

Več mnenj