X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Mengeška koča

  • Ogrinovo 1, 1234 Mengeš
  • 76.3 km
  • Odprto

O nas

Mengeška koča na Gobavici stoji na 433m nadmorske višine in ponuja oddih med zeleno, z gozdom obdano okolico in neokrnjeno naravo. Gostinska ponudba sestoji iz kvalitetne in cenovno dostopne domače hrane, okusnih sobotnih in nedeljskih kosil, slastnega ocvrtega piščanca, sezonskih jedi z žara, kravic, pečenic, narezkov ter slastnih krofov, jabolčnega zavitka in sirovih štrukljev.

Nudimo

Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Mengeška koča Mengeška koča na Gobavici stoji na 433m nadmorske višine in ponuja oddih med zeleno, z gozdom obdano okolico in neokrnjeno naravo. Gostinska ponudba sestoji iz kvalitetne in cenovno dostopne domače hrane, okusnih sobotnih in nedeljskih kosil, slastnega ocvrtega piščanca, sezonskih jedi z žara, kravic, pečenic, narezkov ter slastnih krofov, jabolčnega zavitka in sirovih štrukljev. /upload/restaurant/mengeska-koca-menges.jpg
Ogrinovo 1 1234 Mengeš
+386 1 72 37 333 Mengeška koča

Skupna ocena: 4,3

(Skupna ocena je seštevek 352 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim tednom

5

Prijeten lokal v naravi z kar nekaj domacimi zivalmi, ki navdusujejo otroke. Zelo popularna destinacija, ki je dostopna tako po priljubljeni pespoti kakor tudi po cesti z avtom. Zato je pogosto gneca.

| pred 2 tedni

5

Več odličnih pešpoti vodi na Mengeško kočo kjer te osebje prijazno postreže z pijačo in jedačo v lepem zelenem okolju. Ob igralnih za otroke in nekaj domačih živalih je tudi odličen kraj za druzine

| pred 2 mesecema

5

Odlicno tako za druzino kot tudi posameznika.. Mize z igrali za otroke je locena od dela z ostalimi mizami.... Za otroke je hiska z toboganom, poleg sta 2 gugalnici. Od zivali imajo koze, osle, kokosi, petelina in purana. Strezejo tudi joto, ricet,.. Domaci strudelj.. Zelo prijazno osebje.. Priporocam obisk.

| pred 4 tedni

4

Luštno...prijetno domače in prijazno osebje👍

Več mnenj