X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Mengeška koča

  • Ogrinovo 1, 1234 Mengeš
  • 76.3 km
  • €€
  • Zaprto

O nas

Mengeška koča na Gobavici stoji na 433m nadmorske višine in ponuja oddih med zeleno, z gozdom obdano okolico in neokrnjeno naravo. Gostinska ponudba sestoji iz kvalitetne in cenovno dostopne domače hrane, okusnih sobotnih in nedeljskih kosil, slastnega ocvrtega piščanca, sezonskih jedi z žara, kravic, pečenic, narezkov ter slastnih krofov, jabolčnega zavitka in sirovih štrukljev.

Nudimo

Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Mengeška koča Mengeška koča na Gobavici stoji na 433m nadmorske višine in ponuja oddih med zeleno, z gozdom obdano okolico in neokrnjeno naravo. Gostinska ponudba sestoji iz kvalitetne in cenovno dostopne domače hrane, okusnih sobotnih in nedeljskih kosil, slastnega ocvrtega piščanca, sezonskih jedi z žara, kravic, pečenic, narezkov ter slastnih krofov, jabolčnega zavitka in sirovih štrukljev. /upload/restaurant/mengeska-koca-menges.jpg
Ogrinovo 1 1234 Mengeš
2 +386 1 72 37 333 Mengeška koča

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 473 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Zelo pestra in cenovno ugodna ponudba. Hrana zelo okusna. Čudovit pogled na Kamniške in Julijce. Osebje nadvse prijazno. Priporočam enourni pohod iz Šinkovega turna do Mengeške koče.

| pred enim mesecem

5

Super izlet za male otroke, v koči fina hrana in na dvorišču mini živalski vrt.

| pred 4 meseci

5

Do koče se lahko pripelje z avtomobilom, vsekakor pa se splača na pot podati peš, sploh če radi hodite v naravi. Peš pot primerna tudi za manjše otroke. Ob vznožju dosti urejenih parkirišč. Peš se gre lahko gozni poti ali alsfaltirani cesti. Na vrhu Mengeška koča kjer lahko v miru pojeste, spijete kavo, za otroke pa veliko živali od oslov, pujska, kokoši, koz, purana. Poleg so seveda tudi igrala. Po potu nekaj lepih razglednih točk. Najde se tudi nekaj zanimivosti v okolici, od velikega kriza do zidu postavljenega ob 800 letnici Mengšu. Pohvalno.

| pred 3 meseci

5

Odlično za sprehod v naravi. Na vrhu pa topel čaj in živali

| pred 3 tedni

5

Slastni domaci krofi, odlicna kavica, otroci se zamotijo z zivalmi...super za kratek nedeljski sprehod

Več mnenj