Gostilna pri mačku

  • Usnjarska cesta 7, 1275 Šmartno pri Litiji
  • 26.2 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

Jedi iz moje kuhinje so domače, preproste, skuhane iz kvalitetnih sestavin, svežih sestavin v veliki meri lokalnega izvora, močno se nagibam k jedem slovenske tradicionalne kuhinje, v določenih segmentih pa ji dodajam pridih, novega malo drugačnega.

So zelo polnih okusov, saj sem velik ljubitelj začimb iz celega sveta. Ob določenih mesecih v letu, pa v njih ne manjka sveže zelenjave in začimb iz domačega vrta. Še posebej smo ponosni na naš vodilni zrezek »Maček«, saj je to zrezek, ki je v naši ponudbi že dobrih 3o let in se ne spreminja. Poseben je zato, ker se v celoti pripravi v pečici in je po mojem mnenju edinstven v slovenskem kulinaričnem svetu. Njegov blag smetano čebulni okus pa je prepričal že mnogo burbončič tako velikih, kot malih gurmanov. Telečja krača se mu prav tako pridružuje, saj je kombinacija različnih vrst peke in v kombinaciji z dušenjem in pečenjem, soli in začimbe so dodane že 24 ur pred peko, sveže zelenjavnih okusov pa se meso navzame pri sami peki. Moj ponos in pa velika ljubezen, ki ji posvečam veliko pozornosti pa je govejo starano meso med tremi in petimi tedni lokalnega izvora, ki ga za vas pripravimo na željen okus in stopnjo peke. Se pa v moji kuhinji najde tudi velik del mediteranske kuhinje. Odlične rižote in dnevno sveže testenine. Pa tudi veliko za tako imenovane »klasike« se bo kaj našlo pri nas.

O nas

Nahajamo se v centru Šmartna pri Litiji, Pri cerkvi levo 50m.
Smo gostilna s tradicijo saj je v naši lasti že več kot 100 let.
Slovimo po tradicionalni slovenski kuhinji, kjer hrano pripravljamo na star klasičen slovenski način, s pridihom modernosti glavnega kuharja Matevža.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna pri mačku Nahajamo se v centru Šmartna pri Litiji, Pri cerkvi levo 50m.
Smo gostilna s tradicijo saj je v naši lasti že več kot 100 let.
Slovimo po tradicionalni slovenski kuhinji, kjer hrano pripravljamo na star klasičen slovenski način, s pridihom modernosti glavnega kuharja Matevža.
/upload/restaurant/gostilna-pri-macku-smartno-pri-litiji.jpg
Usnjarska cesta 7 1275 Šmartno pri Litiji
2 +386 1 898 73 70 Gostilna pri mačku

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 284 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 tedni

5

Zelo lepo urejeno. Postrežba na visoki ravni...hrana zelo dobra.

| pred 3 meseci

5

Vsa pohvala kuharju prijaznemu osebju in res kvalitetna hrana in lep ambient

| pred 11 meseci

5

Imeli smo se super, vse pohvale kuharju in njegovim stvaritvam. Prekrasna vinska klet in tudi ponudba. Poskrbljeno tudi za otroke!

| pred 2 mesecema

5

Vrhunska hrana in postrežba,fotk ni ker smo bili prehitri

| pred 6 meseci

5

Definitivno najboljša gostilna daleč okoli, zelo okusna hrana in super postrežba, le tako naprej🏆vredno obiska😁

Več mnenj