X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna Bajc

  • Sinja Gorica 12a, 1360 Vrhnika
  • 92.1 km
  • Odprto

O nas

Gostilna Bajc, ki sprejme do 120 gostov, se ponaša z vedno dobro ponudbo po ugodnih cenah. Z veseljem vam dnevno pripravljamo malice in kosila, ob posebnih priložnostih pa se restavracija spremeni v čudovitno dvorano za zaključene družbe. Na voljo je tudi 14 sodobno opremljenih sob.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Gostilna Bajc Gostilna Bajc, ki sprejme do 120 gostov, se ponaša z vedno dobro ponudbo po ugodnih cenah. Z veseljem vam dnevno pripravljamo malice in kosila, ob posebnih priložnostih pa se restavracija spremeni v čudovitno dvorano za zaključene družbe. Na voljo je tudi 14 sodobno opremljenih sob. /upload/restaurant/gostilna-bajc-vrhnika.jpg
Sinja Gorica 12a 1360 Vrhnika
+386 1 755 34 77 Gostilna Bajc

Skupna ocena: 4,3

(Skupna ocena je seštevek 260 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

5

Tradicionalna Slovenka...... Tradicionalna Slovenska kuhija...... Odlična restavracija, ponudba majhna a kar ponujajo je vrh..... Fantazija srnin hrbet v brusnični omaki sočno..... Njoki tartufi proporcionalno top..... Štruklji, ajdovi žlikrofi, kruhovi cmoki, rižota z gamberi in bučkami famtazija......en čudovit dan v čudovitem okolju z najlepšim rojstnodnevnim željami..... Toplo priporočilo.. 🥰🥰🥰🥂🥂🥂

| v zadnjem tednu

5

Prijazno osebje. Lep ambient. Dobra hrana in prijetna postrezba....

| pred 2 mesecema

5

Sobotni večer je bil na sploh prijeten. Ob čestitkah slavljencu in priložnostnem programu smo lahko uživali v vrhunski postrežbi z odlično hrano in pijačo. V tem lokalu nismo bili prvič, zanesljivo pa ne zadnjič.

| pred 2 mesecema

4

Okusna hrana, prijazno osebje, preživet lep večer ob živi glasbi. Priporočam...

| pred 3 meseci

4

Lepo urejen in miren lokal, dobra postrežba. Kljub pozni uri za kosilo, so nam ponudili dnevni meni , ki se je izkazal za dobri izbor. Le ponujeno buteljčno vino na kozarec ni dosegalo nivo kvalitete hrane.

Več mnenj