Domačija Firbas

  • Cogetinci 60, 2236 Cerkvenjak
  • 127.2 km
  • Zaprto

O nas

Okusi, ki nam jih narava daje, vas pričakajo na mizah domačije Firbas. Z lastnega vrta, iz sadovnjaka in hleva vam bomo postregli domač mladi sir, pašteto, meso in iz tünke, kislo juho, knedlčke iz kvašenega testa, koline in pečenke, dušenega zajca, gibanico, kruh, marmelade, sadje, bučno olje in druge dobrote.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Domačija Firbas Okusi, ki nam jih narava daje, vas pričakajo na mizah domačije Firbas. Z lastnega vrta, iz sadovnjaka in hleva vam bomo postregli domač mladi sir, pašteto, meso in iz tünke, kislo juho, knedlčke iz kvašenega testa, koline in pečenke, dušenega zajca, gibanico, kruh, marmelade, sadje, bučno olje in druge dobrote. /upload/restaurant/domacija-firbas-cerkvenjak.jpg
Cogetinci 60 2236 Cerkvenjak
+386 041 746 174 Domačija Firbas

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 86 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Enkratna ponudba (e-kolesa, možnost vožnje s traktorjem in starim motorjem, bazen, džakuzi), še boljša hrana, za katero skrbi mama. Zelo prijazno osebje, še posebej Bojan, ki zna svetovati, kam naj se gostje odpravijo in kaj naj si ogledajo. Domačija je tudi čudovito izhodišče za kolesarjenje po Slovenskih in Radgonskih goricah, pa tudi proti Prekmurju. Ne nazadnje pa so tu še domače živali (konji, krave, ovce, kure, zajci). Gost se počuti kot, da je doma.

| v zadnjem tednu

5

Od začetka do konca počitnic....fenomenalno! Vzdušje pravega kmečkega življenja. Hrana odlična, sveže pripravljena...iz vrta na krožnik!! Domači sokovi, hišna vina, izvrstno!! Priporočam tudi družinam z otroki!

| pred 7 meseci

3

Ali nimam sreče, ali pa prihajam v nepravih trenutkih. Prijaznost je njihova vrlina, tudi pridnost. Ambient v notranjosti, bi morali zasnovati drugače, z mnogo svetlobe, več prostora in svetlejše enostavne izdelave. Tako bi prihranili delo s čiščenjem in prinesli svežo energijo v prostore. Hrana mi je preveč domača in draga.

| pred 10 meseci

4

Spoštovana ekipa kmetije Firbas. Hvala za zelo lepo doživetje, ki sva ga skupaj z ženo preživela pri vas. Marija in Franc Hribar

Več mnenj