Domačija Firbas

  • Cogetinci 60, 2236 Cerkvenjak
  • 127.2 km
  • Zaprto

Ponudba

Iz naše zemlje na vaš krožnik.

Firbas je sinonim za 100% sveže. Zagotavljamo popolno sledljivost vseh sestavin z lastne domačije, ki se jim smejo pridružiti le še izbrane z bližnjih kmetij. Najboljše slovenske domače dobrote – v simfonijo okusov smo združili suho salamo, meso iz tünke, potrebušino, zaseko, pašteto, skutin namaz, lük, drobnjak in baziliko ter nepozabno šunkarico. Poskrbimo za svežo zelenjavo iz vrta, domača jajca in ostale lokalne dobrote, ob katerih se vam bodo cedile sline.

O nas

Okusi, ki nam jih narava daje, vas pričakajo na mizah domačije Firbas. Z lastnega vrta, iz sadovnjaka in hleva vam bomo postregli domač mladi sir, pašteto, meso in iz tünke, kislo juho, knedlčke iz kvašenega testa, koline in pečenke, dušenega zajca, gibanico, kruh, marmelade, sadje, bučno olje in druge dobrote.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Domačija Firbas Okusi, ki nam jih narava daje, vas pričakajo na mizah domačije Firbas. Z lastnega vrta, iz sadovnjaka in hleva vam bomo postregli domač mladi sir, pašteto, meso in iz tünke, kislo juho, knedlčke iz kvašenega testa, koline in pečenke, dušenega zajca, gibanico, kruh, marmelade, sadje, bučno olje in druge dobrote. /upload/restaurant/domacija-firbas-cerkvenjak.jpg
Cogetinci 60 2236 Cerkvenjak
+386 41 746 174 Domačija Firbas

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 89 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 mesecema

5

Enkratna ponudba (e-kolesa, možnost vožnje s traktorjem in starim motorjem, bazen, džakuzi), še boljša hrana, za katero skrbi mama. Zelo prijazno osebje, še posebej Bojan, ki zna svetovati, kam naj se gostje odpravijo in kaj naj si ogledajo. Domačija je tudi čudovito izhodišče za kolesarjenje po Slovenskih in Radgonskih goricah, pa tudi proti Prekmurju. Ne nazadnje pa so tu še domače živali (konji, krave, ovce, kure, zajci). Gost se počuti kot, da je doma.

| pred enim mesecem

5

Od začetka do konca počitnic....fenomenalno! Vzdušje pravega kmečkega življenja. Hrana odlična, sveže pripravljena...iz vrta na krožnik!! Domači sokovi, hišna vina, izvrstno!! Priporočam tudi družinam z otroki!

| pred enim tednom

3

V tem casu masovni turizem.

| pred enim tednom

4

Bili smo zadovoljni z hrano in osebjon.

Več mnenj