Restavracija Štatenberg

  • Štatenberg 89, 232 Makole
  • 95 km
  • Zaprto

Ponudba

V restavraciji ponujamo slavnostna kosila in večerje po predhodnem dogovoru (vse dni v tednu). Poskrbimo za poslovna srečanja, zabave za zaključene družbe, potrudimo se pri izvedbi civilnega obreda, poročnega slavja in drugih oblik praznovanj (krsti, obhajila, birme, sedmine, obletnice idr.).

Kapacitete restavracije

Restavracija sprejme do 200 gostov, od tega 100 gostov v velikem salonu (v primeru plesišča je število omejeno na največ 80 oseb). V treh manjših salonih lahko postrežemo do 35 gostov, v večjem pa do 40. Možnost pa nudimo tudi v veliki Viteški dvorani, katera sprejme do 130 ljudi (v primeru plesišča do 110 gostov).

Rezervacije

Rezervacije pričakujemo na telefonski številki ali preko elektronske pošte. Za kosila, večerje ali zaključene družbe je potrebna predhodna rezervacija, vsaj en teden pred izbranim terminom.

Poletna vikend ponudba

V poletnih mesecih se lahko osvežite s sveže pripravljeno limonado, posladkate z grajskimi vročimi malinami ali uživate ob kavici na grajski letni terasi.

O nas

Grajska restavracija deluje v dvorcu že iz časa pred vojno, ko so dvorec preuredili v ugledno letovišče in penzion. Žal po drugi svetovni vojni restavracija lep čas ni obratovala, v osemdesetih pa so jo modernizirali in na novo opremili. Prostori restavracije se razprostirajo v pritličju glavnega, južnega krila. Saloni z baročnim pohištvom in še nekaterimi ohranjenimi slikami so na voljo zaključenim družbam in individualnim gostom.

Nudimo

Invalidski dostop
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Restavracija Štatenberg Grajska restavracija deluje v dvorcu že iz časa pred vojno, ko so dvorec preuredili v ugledno letovišče in penzion. Žal po drugi svetovni vojni restavracija lep čas ni obratovala, v osemdesetih pa so jo modernizirali in na novo opremili. Prostori restavracije se razprostirajo v pritličju glavnega, južnega krila. Saloni z baročnim pohištvom in še nekaterimi ohranjenimi slikami so na voljo zaključenim družbam in individualnim gostom. /upload/restaurant/restavracija-statenberg-makole.jpg
Štatenberg 89 232 Makole
+386 40 870 835 Restavracija Štatenberg

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 26 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 11 meseci

5

Vedno znova rad obiščem..

| pred 2 letoma

5

Lepo vreme, lep dvorec, zanimiv kolesarski izlet iz Rogaške

| pred 11 meseci

5

Lep in urejen prostor za poroke.

| pred 5 leti

5

Lepo urejeno, prijetno vzdusje, primerno za dogodke.

| pred enim letom

5

Zelo prijazno in strokovno osebje!

Več mnenj
Imate svojo spletno stran? Malice in kosila lahko enostavno prikažemo tudi tam. Pišite nam na mail: