Ancora

  • Jurčičeva ulica 7, 2000 Maribor
  • 104.4 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

Pizze

Juhe

Solatni krožniki

Morske jedi

Testenine

Razno

Za najmlajše

Vegetarijanske jedi

Solate

Priloge

Sladice

O nas

Si želite hrano dobre stare italijanske kuhinje? Se vam ob mislih na hrustljave pizze iz krušne peči kar sline pocedijo? Morda imate radi ribe, okusne lignje, morske rižote, solate,... Ali pa želite le kaj prigrizniti, posedeti v prijetnem vzdušju in popiti dobro kavico?

Zato in še več je tukaj za vas ANCORA.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Ponudba za vegetarijance
Študentski boni
Ancora Si želite hrano dobre stare italijanske kuhinje? Se vam ob mislih na hrustljave pizze iz krušne peči kar sline pocedijo? Morda imate radi ribe, okusne lignje, morske rižote, solate,... Ali pa želite le kaj prigrizniti, posedeti v prijetnem vzdušju in popiti dobro kavico?

Zato in še več je tukaj za vas ANCORA.
/upload/restaurant/ancora-maribor.jpg
Jurčičeva ulica 7 2000 Maribor
2 +386 2 250 20 33 Ancora

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 2181 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

5

Ko ne veš kam bi odšel v prijeten ambient in okusno hrano greš v Ancoro. Vendar natakarica pri zadnjem obisku ne bi potrebovala bit odbijajoča. Pripomnil sem samo da "kako ne dajete menijev na mize ko pa jih daje vsa Ljubljana". In po tem se prične dret da ona ne bo plačala inšpektorja. Ker imate eno natakatico ki zgolj servira krožnike, naju pa kar nekaj časa nihče ni postregel, sem jo seveda vprašal če dela tu ko je prišla po nekaj časa le vprašat (tista druga je namreč rekla da ne dela) Nadalje me še prekine ko sem poskusil pri mojem sogovorniku podat opombo. Nikoli se gosta ne prekine z "puste me. se bova že midva zmenila". Glede na takšen prostaški stavek pa sem dodal "gost ima vedno prav". Ona pa povzdignila glas da se s tem ne strinja. Da obrazložim zakaj velja ta fraza "gost ima vedno prav". 1 - velja s strani lastnika/restavracije 2 - ta fraza onemogoča kakršen koli prepir med natakarjem in gostom 3 - fraza deluje v smer dolgoročnega delovanja restavracije 4 - preprečuje, da bi omenjeno prostaško ravnanje prišlo v navado ostalim natakarjem in odnosi med ljudmi ne bi bili več na nivoju. 5 - gost bo storitev plačal in zato sme (V MEJAH NORMALE KAJ PRIPOMNITI, SE ODLOČITI ZA NAROČILO KO SE BO PAČ ŽELEL) v manjših odmikih s kakšnim nasvetom ali pripombo priti v pogovor. Glede na to da je ista natakarica čez 5min se preobleka in zaključila z delom pa je deloma razumljivo - če je imela slab dan - da kdaj s takšnim odnosom sme postreči gosta. Natakar ki je prišel za njo mu namreč ni bilo težko ničesar, slog pa je imel bistveno bolj ustrežljiv. Mimogrede pazite raje da razkužujete mize s sredstvom za dezinfekcijo - to pa je element za inšpektorat.

| pred enim mesecem

3

Drugače dobra hrana, čeprav špageti carbonara so res slabi (bo treba pogledat po drugih gostilnah, saj to ni samo mleko in makaroni in pizza šunka). Terasa ok ampak ne bi smeli pustiti kajenja. Tako pa ješ in v vsake strani ti kadilci pihajo smrad pod nos. Zaposleni pridni in zelo prijazni. Po mojem malo šepa pri vodstvu. Zrihtajte pravo pančeto ali pečen pršut v carbonari in prepovejte kajenje. Šele takrat lahko dobite 4 zvezdice.

| pred 3 tedni

5

Predjed hobitnica v solati je bila odlična. Glava jed morska plošča za 2 osebe tudi super. Priporočamo!

| pred 2 mesecema

5

Super prijazni natakar, restavracija zelo urejena, hrana odlična, fine limonade in domači osvežilni čaji. Hrano smo dobili takoj.👍✨🙌

| pred 2 mesecema

5

Dobra hrana, super postrežba, pohvale za glavnega natakarja.

Več mnenj