X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Ancora

  • Jurčičeva ulica 7, 2000 Maribor
  • 67.9 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

Pizze

Juhe

Solatni krožniki

Morske jedi

Testenine

Razno

Za najmlajše

Vegetarijanske jedi

Solate

Priloge

Sladice

O nas

Si želite hrano dobre stare italijanske kuhinje? Se vam ob mislih na hrustljave pizze iz krušne peči kar sline pocedijo? Morda imate radi ribe, okusne lignje, morske rižote, solate,... Ali pa želite le kaj prigrizniti, posedeti v prijetnem vzdušju in popiti dobro kavico?

Zato in še več je tukaj za vas ANCORA.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Ponudba za vegetarijance
Študentski boni
Ancora Si želite hrano dobre stare italijanske kuhinje? Se vam ob mislih na hrustljave pizze iz krušne peči kar sline pocedijo? Morda imate radi ribe, okusne lignje, morske rižote, solate,... Ali pa želite le kaj prigrizniti, posedeti v prijetnem vzdušju in popiti dobro kavico?

Zato in še več je tukaj za vas ANCORA.
/upload/restaurant/ancora-maribor.jpg
Jurčičeva ulica 7 2000 Maribor
2 +386 2 250 20 33 Ancora

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 2067 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 mesecema

4

Prijeten ambient in prijazna postrežba. Naročili smo mesno in ribjo ploščo za 2 osebi. Ribja plošča je bila okusna in raznolika. Razočaran sem bil pa nad mesno. Na plošči so bili piščančji dunajski zrezek, piščančji zrezek na pariški način, naravni piščančji zrezek in dve zelo tanki rezini slanine. Manjkalo je raznolikega mesa, pogrešal sem kakšno pečenko, govedino, žar meso... Tudi zraven je poleg priloge strežena gorčica in ajvar, kar zagotovo ne paše k ocvrtemu mesu.

| pred enim tednom

5

Dobra postrezba in hrana. Ce prav sma bila z sinom po 12h uri je bila kar veliko gostov. Vsakic ko se vrnem je dobera hrana. Je primerno za velike druzbe oz zakljucke. Vsakogar pa je primerno za romanticno vecerjo. Priporocam za rezervacijo mize saj v primeru kaksnih posebnih praznikov - valentinovo je dobro imeti priskrbljeno mizo.

| pred enim mesecem

3

Baje bi naj bila dobra hrana, pa nismo imeli sreče z postrežbo. Po 20minufah smo odšli. Ni bilo gužve. Mogoče se jim ni dalo.

Več mnenj