Gostilna Pri Lešniku

  • Dupleška cesta 49, 2000 Maribor
  • 5313.9 km
  • €€
  • Zaprto

Aktualna ponudba

Ni dnevne ponudbe? Sporoči ponudniku, da želiš njegovo aktualno ponudbo na Malcajt.com.

O nas

Naj vas pot popelje do Lešnikovih, kjer že četrta generacija vodi gostilno in motel. Stoletna tradicija znane mariborske gostilne se uspešno dopolnjuje z modernim motelom, primernim za miren počitek in sprostitev. Ponudba gostilne bo zadovoljila okuse in zahteve manjših in večjih družb, poslovnih in zasebnih srečanj, od porok do romantičnih večerov v dvoje.

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
WI-FI
Gostilna Pri Lešniku Naj vas pot popelje do Lešnikovih, kjer že četrta generacija vodi gostilno in motel. Stoletna tradicija znane mariborske gostilne se uspešno dopolnjuje z modernim motelom, primernim za miren počitek in sprostitev. Ponudba gostilne bo zadovoljila okuse in zahteve manjših in večjih družb, poslovnih in zasebnih srečanj, od porok do romantičnih večerov v dvoje. /upload/restaurant/gostilna-pri-lesniku-maribor.jpg
Dupleška cesta 49 2000 Maribor
2 +386 2 47 12 322 Gostilna Pri Lešniku

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 582 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

S sobo katera nam je bila dodeljena, smo bili več kot zadovoljni. Lepa, čista, prostorna, primerno ohlajena s klimo. Hrana vrhunska! Tukaj ni da ni! Tudi z zajtrkom smo bili zelo zadovoljni. Samopostrežni z zelo veliko izbire. Urejeno parkirišče z možnostjo parkiranja pod nadstreškom. Lep vrt na katerim so postavljena igrala tudi za najmlajše, ter mini golf. In pa prav tako tudi lepo pohvaljeno osebje! So nas lepo sprejeli in postregli. Na vsa morebitna vprašanja smo prijazno dobili odgovore. Vredno in nepozabno! Nam bo vse skupaj ostalo v prijetnem spominu!

| pred enim mesecem

5

Prespali 3 noči v suiti. Moderna in lepa soba. Vključen zajutrk. Dovolj parkirnega prostora. Osebno prijazno in ustrežljivo. V wellnes sobi ni delala parna savna. Hrana v restavraciji na nivoju, lepo aranžirana.

| pred enim mesecem

5

Odlična izbira hrane in še okusno, prijazno osebje brez pripomb 🍜👌🍻

| pred 3 meseci

5

Zelo okusna in dobra hrana ter prijazno osebje👌

| pred 3 tedni

4

Prijazni ter dobra hrana in postrežba!

Več mnenj