Gurmanski hram

  • Zagrebška cesta 92, 2000 Maribor
  • 103.9 km
  • Zaprto

Ponudba

Vljudno vabljeni vsi študenti in tudi dijaki, da nas obiščete v Gurmanskem hramu. Za vas smo pripravili raznolik jedilnik, kjer smo prepričani, da bo vsak od vas našel nekaj zase. Izbirate lahko med picami, testeninami, mesnimi, morskimi, domačimi in vegetarijanskimi jedmi in še bi lahko naštevali. Po želji vam hrano tudi dostavimo.

O nas

Izhajamo iz okolja nekdanje tovarne TAM in naše usluge postopno širimo tudi izven industrijskega območja Tezno. Na področjih gostinske dejavnosti razvijamo širšo mrežo prehrane za delavce zaposlene v večjih podjetjih, šolah in drugih ustanovah.

Nudimo

Malice
Parkirni prostor
Študentski boni
Gurmanski hram Izhajamo iz okolja nekdanje tovarne TAM in naše usluge postopno širimo tudi izven industrijskega območja Tezno. Na področjih gostinske dejavnosti razvijamo širšo mrežo prehrane za delavce zaposlene v večjih podjetjih, šolah in drugih ustanovah. /upload/restaurant/restaurantb3be2fd8f08e59a.jpg
Zagrebška cesta 92 2000 Maribor
+386 24 605 220 Gurmanski hram

Skupna ocena: 3,8

(Skupna ocena je seštevek 44 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 11 meseci

5

Kaj naj rečem da je vse okej saj je res lep dan moji sodelavci

| pred enim letom

3

Dostava hrane na dom. Hrana okusna, juha vodena in urnik dostave je točen. Dogovorjena cena za plačilo je bila nižja, kot so jo dejansko na koncu obračunali za določeno obdobje.

| pred enim letom

5

Restavracija Gurmanski hram. Odlične malice in kosila. Samopostrežna restavracija, kjer lahko vsak dan izbirate med širokim izborom dobre hrane. Praktično za vsakogar se najde nekaj, kar mu bo všeč. V sezoni tudi odličen izbor solat v solatnem bifeju. Vse to po izredno ugodni ceni. Dodatno, restavracija je zelo primerna tudi za dogodke in zaključene družbe.

| pred enim letom

5

Super za narocanje in dostavo kosil na delovno mesto. Dostava hitra, hrana zelo dobra, cene super.

Več mnenj