Novi svet pri Stolnici

  • Slomškov trg 5, 2000 Maribor
  • 104.2 km
  • €€
  • Odprto

O nas

Gostje so se v tej stavbi zbirali že v 18. stoletju. Pomnimo jo kot prvo kavarno v mestu, tukaj je služboval tudi zaslužni general Rudolf Maister. Pri nas vsak najde udobje zase, v toplih in manj toplih mesecih. Na letnem vrtu z mediteranskim pridihom in senco znamenite, 250 let stare trte, ali ob prasketanju ognja iz kamina. V štirih notranjih prostorih imamo sto sedežev, letni vrt sprejme tudi do 90 ljudi, tako da sprejemamo rezervacije za večje skupine.

Nudimo

Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Za s sabo
Novi svet pri Stolnici Gostje so se v tej stavbi zbirali že v 18. stoletju. Pomnimo jo kot prvo kavarno v mestu, tukaj je služboval tudi zaslužni general Rudolf Maister. Pri nas vsak najde udobje zase, v toplih in manj toplih mesecih. Na letnem vrtu z mediteranskim pridihom in senco znamenite, 250 let stare trte, ali ob prasketanju ognja iz kamina. V štirih notranjih prostorih imamo sto sedežev, letni vrt sprejme tudi do 90 ljudi, tako da sprejemamo rezervacije za večje skupine. /upload/restaurant/novi-svet-pri-stolnici-maribor.jpg
Slomškov trg 5 2000 Maribor
2 +386 22 500 486 Novi svet pri Stolnici

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 463 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 meseci

5

Resnično zelo lep ambient, tako znotraj kot na terasi, kjer dobiš občutek, da si na morju. Osebje je tudi zelo prijazno in ustrežljivo. Hrana je zelo okusna in res se splača poskusiti, vse iz jedilnega lista. Se že veselim, da naslednjič spet poskusim eno iz dobrot na jedilnem listu.

| v zadnjem tednu

5

Dobra hrana, lepi abijent

| pred 2 mesecema

5

Odlična restavracija. Dobra hrana, dobra postrežba, malce dražje ampak na mestu. Super ambient.

Več mnenj