X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Restavracija Mango

  • Turnerjeva ulica 17, 2000 Maribor
  • 68.1 km
  • €€
  • Odprto

Aktualna ponudba

Ni dnevne ponudbe? Sporoči ponudniku, da želiš njegovo aktualno ponudbo na Malcajt.com.

O nas

Restavracija, v kateri vam ob prijetnem vzdušju nudimo zelo zanimivo in okusno kombinacijo azijsko-mediteranske kuhinje. Od slastnih testenin, rižot in mesnih jedi z recepti iz daljnega vzhoda do gurmanskih solat, morskih jedi in vegetarijanskih poslastic, boste lahko izbirali tudi med pestrimi orientalskimi specialitetami. Ob koncu dneva sprememba ambienta v najbarvitejši lounge bar, kjer vam bodo naši barmani mešali cocktaile, postregli z več kot 15 vrst piva.

Nudimo

Invalidski dostop
Malice
Možnost rezervacije
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Študentski boni
Tedenska kosila
Restavracija Mango Restavracija, v kateri vam ob prijetnem vzdušju nudimo zelo zanimivo in okusno kombinacijo azijsko-mediteranske kuhinje. Od slastnih testenin, rižot in mesnih jedi z recepti iz daljnega vzhoda do gurmanskih solat, morskih jedi in vegetarijanskih poslastic, boste lahko izbirali tudi med pestrimi orientalskimi specialitetami. Ob koncu dneva sprememba ambienta v najbarvitejši lounge bar, kjer vam bodo naši barmani mešali cocktaile, postregli z več kot 15 vrst piva. /upload/restaurant/restavracija-mango-maribor.jpg
Turnerjeva ulica 17 2000 Maribor
2 +38631 374 375 Restavracija Mango

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 293 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Super zdrava hrana, navedeni tudi vsi alergeni.

| pred 5 meseci

2

Sicer dokaj dobra hrana, priporocam purana v plesnivo sirovi omaki. Relativno drago, neprijazni natakarji, na racun se caka 15 minut, ampak vse to se se da oprostiti. Najvecji problem so juhe. Vsak dan lahko dobis drugacnen a enako katastrofalen izgovor za juho, ki jo lahko najlazje opiseno kot vroca voda v kateri plava prekuhana zelenjava. Vsaka juha iz vrecke je boljsa (in cenejsa). PS: Nasvet za kuharja. Juho zmiksajte in dodajte malo moke. PPS: Plesnivo sirova omaka je res top, lepo bi jo bilo videti tudi v drugih jedeh.

| pred 3 tedni

5

Top postrezba, super hrana ☺️

| pred enim mesecem

5

Fajn postrežba pa hrana tudi ^^

| pred 8 meseci

4

Večkrat sem jedla morsko ploščo, včasih je bila dobra vmes pa zelo zanič (tako zanič da me je bolel želodec, okus ni bil pravi), kot če bi skuhali stare sestavine. Poskušajo biti fancy, potem pa se sprašuješ kaj na meniju pomeni dollar chips (navaden krompir). Drugače je dobra hrana Edit namesto odgovora: ne morem dati točnega datuma ker je bilo to že kar nekaj mesecev nazaj (poleti/jeseni lani?), je bilo pa kar nekajkrat tako. Če kaj pomaga sem vedno hodila jest pozno, okoli 5h ali pozneje.

Več mnenj