Taverna Sicilia

  • Meljska cesta 39, 2000 Maribor
  • 104.5 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

Redna tedenska ponudba

a. ričet s kranjsko klobaso in prekajenim mesom

b. piščančji trakci v pivskem testu, ocvrt krompirček, hišna omaka

c. piščančji polnjen zrezek na žaru, dvobarvne testenine z šampinjoni v naravni omaki

O nas

Taverna Sicilia je restavracija, ki daje italijanski kuhinji moderen pridih. V naši ponudbi se najde nekaj za vsak izbran okus. Vsak delovnik se na našem meniju najde dnevna ponudba malic in kosil, ponujamopa tudi pizze, testenine, njoke, jedi izpod peke, burgerje z black angus govedino, steake in solatne krožnike. Na željo gosta izvajamo tudi pogostitve na oddaljenih poljubnih lokacijah.

Nudimo

Dostava na dom
Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Za s sabo
Taverna Sicilia Taverna Sicilia je restavracija, ki daje italijanski kuhinji moderen pridih. V naši ponudbi se najde nekaj za vsak izbran okus. Vsak delovnik se na našem meniju najde dnevna ponudba malic in kosil, ponujamopa tudi pizze, testenine, njoke, jedi izpod peke, burgerje z black angus govedino, steake in solatne krožnike. Na željo gosta izvajamo tudi pogostitve na oddaljenih poljubnih lokacijah. /upload/restaurant/restaurant5f2fadc233cce0b.jpg
Meljska cesta 39 2000 Maribor
2 +386 70 400 099 Taverna Sicilia

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 357 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim tednom

5

Super dobro hrana, zelo prijazna postrežba in zgodbe cene ☺️, priporočam 👍

| v zadnjem tednu

3

Hrana solidna,postrežba tudi,ampak se ne vrnema več.

| pred 3 meseci

1

Danes sem drugič naročal iz vaše restavracija. Naročil sem potato con pollo na študentske bone. Ko sem hrano naročil prvič sem bil zelo zadovoljen, porcija je bila velika hrana pa zelo ukusna. Tokrat sem dobil katastrofalno dostavo. Omaka je bila tekoča kot juha, v njej je bilo mogoce najti tudi nekaj testenin. Meso ne bilo premalo pečeno, popolnoma brez okusa, da krompiraj sploj ne omenjam,ves prepojen s tekočo omako in neprečen. V omaki ni bilo brokolija. Porcija pa je bila občutno manjša,kot zadnič. Res porazno, hrane ne rad mečem vsran ampak tega res nisem mogel jesti.

| pred enim letom

4

Super okusna hrana, zelo hitro postrezena in lepega izgleda. Prvi obisk natakarja k mizi bi lahko bil hitrejsi.

| pred 6 meseci

1

veliko razočaranje. včasih je bila pizza odlična, to kar so mi dostavili danes pa ni za drugam kot za v smeti. natričetrt kuhana, četrt pečena, ogabna paradižnikova omaka (po okusu sodeč bi rekla, da je šla iz tube direktno na zmazek od pizze), nekaj kar bi naj bila slanina pa to vsekakor ni bila in ob dostavi ledena. tudi soli ni videla od blizu, o kakšni drugi začimbi da sploh ne govorim. pa še to, čakalna doba je ura in pol, kar me ne bi motilo, če bi bila pizza ok. ali vsaj povprečna in ne popolnoma zanič. globoko odsvetujem.

Več mnenj