Gostilna Havlas

  • Kerenčičev trg 9, 2270 Ormož
  • 132.5 km
  • Zaprto

Aktualna ponudba

Ob sobotah in nedeljah nudimo dnevna kosila.

Ponudba

Vsak dan od ponedeljka do petka nudimo dva menija malic, zraven tega pa za ceno malice nudimo še več vrst pizz, ribje jedi, različne testenine, hitro hrano in 6 hišnih krožnikov, kar je potrebno predhodno naročiti na telefonsko št. 070-641-320. vsak dan nudimo tudi jedi na žlico (vampi, pasulj, kisla juha, golaž). malice nudimo od ponedeljka do petka do 14. ure, kasneje in ob vikendih pa vam je na voljo stalna ponudba hrane (mesne jedi, ribje jedi, jedi na žlico, hitra hrana, različne testenine, različne solate). 

Gostilna havlas se lahko pohvali tudi z najboljšo kavo v mestu, ki jo lahko vzamete tudi za na pot. v toplih poletnih dnevih se na naši terasi lahko osvežite z domačimi sirupi agropošta, svežo limonado, ledeno kavo, hladnim pivom ali domačim špricarjem, posladkate s kepico sladoleda, sadno kupo ali banana splitom. v mrzlih zimskih dneh pa se lahko skrijete v naš topel kotiček, odigrate partijo šaha ali biljarda, spijete skodelico domačega zeliščnega čaja, pogrejete z kuhanim vinom ali vročo čokolado. 

Nudimo tudi catering za zaključene družbe. 

Za razne informacije smo vedno dosegljivi na telefonski št. 070-641-320

Obiščite nas!

O nas

Vsak dan od ponedeljka do petka nudimo dva menija malic, zraven tega pa za ceno malice nudimo še več vrst pizz, ribje jedi, različne testenine, hitro hrano in 6 hišnih krožnikov, kar je potrebno predhodno naročiti na telefonsko št. 070-641-320. Vsak dan nudimo tudi jedi na žlico (vampi, pasulj, kisla juha, golaž). Malice nudimo od ponedeljka do petka do 14. ure, kasneje in ob vikendih pa vam je na voljo stalna ponudba hrane (Mesne jedi, ribje jedi, jedi na žlico, hitra hrana, testenine).

Nudimo

Invalidski dostop
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna Havlas Vsak dan od ponedeljka do petka nudimo dva menija malic, zraven tega pa za ceno malice nudimo še več vrst pizz, ribje jedi, različne testenine, hitro hrano in 6 hišnih krožnikov, kar je potrebno predhodno naročiti na telefonsko št. 070-641-320. Vsak dan nudimo tudi jedi na žlico (vampi, pasulj, kisla juha, golaž). Malice nudimo od ponedeljka do petka do 14. ure, kasneje in ob vikendih pa vam je na voljo stalna ponudba hrane (Mesne jedi, ribje jedi, jedi na žlico, hitra hrana, testenine). /upload/restaurant/gostilna-havlas-ormoz.jpg
Kerenčičev trg 9 2270 Ormož
+386 70641320 Gostilna Havlas

Skupna ocena: 4

(Skupna ocena je seštevek 7 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim letom

4

Zelo lep ambient, dobra postrežba,dostopno!

| pred enim letom

5

| v zadnjem tednu

3

| pred enim letom

5

| pred 7 meseci

5

Več mnenj