Gostilna Prosnik

  • Hardek 34/e, 2270 Ormož
  • 133.4 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

V gosilni je prostora za 50 gostov, če pa ste raje na svežem zraku, vam nudimo teraso ki sprejme 40 gostov.
Obilo okusnih domačih specialitet.

O nas

Življenje brez praznikov je kakor dolga pot brez gostiln, pravi star pregovor. Obisk gostilne je lahko pravi praznik, ki ga človek počasti sam, v dvoje ali v družbi znancev in prijateljev. Ob pristnih jedeh iz Prlekije je prijetno kramljati o doživetjih ob vinski cesti, o vinu in vinskih kleteh ali o lepotah Slovenskih goric in Ormoža. Dobro razpoloženi lahko noč ob izbrani plesni glasbi podaljšate v našem nočnem klubu "Nocturno". Pri nas pa lahko tudi prespite.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna Prosnik Življenje brez praznikov je kakor dolga pot brez gostiln, pravi star pregovor. Obisk gostilne je lahko pravi praznik, ki ga človek počasti sam, v dvoje ali v družbi znancev in prijateljev. Ob pristnih jedeh iz Prlekije je prijetno kramljati o doživetjih ob vinski cesti, o vinu in vinskih kleteh ali o lepotah Slovenskih goric in Ormoža. Dobro razpoloženi lahko noč ob izbrani plesni glasbi podaljšate v našem nočnem klubu "Nocturno". Pri nas pa lahko tudi prespite. /upload/restaurant/gostilna-prosnik-ormoz.jpg
Hardek 34/e 2270 Ormož
2 +386 2 740 18 21 Gostilna Prosnik

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 410 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim letom

5

Res dobra gostilna! Tu smo se zaustavili po pohodu, tako da sva bila res lačna. Osebje je bilo prijazno in postrežba hitra, sedaj imajo veliko špargljevih specialitet, ki so nam jih predstavili. Odločila sva se, da probava kremno špargljevo juho, ki je bila zelo okusna. Z malo velikimi očmi sva naročila še hišno ploščo za dve osebi, ki je ena največjih plošč kar smo jih dosedaj videli, brez problema se tu do sitega najedo trije lačni, tako da je bila za naju prevelik izziv (so nama prijazno prinesli posodo, da sva pobrala kar je ostalo za kosilo naslednji dan). Meso s prilogo je bilo lepo pečeno in vse zelo dobro, z obrokom sva bila zelo zadovoljna. Za konec sva naročila še prleško gibanico za s seboj, ki je tudi zelo okusna in vredna za poskusiti (je pa kos podobno kot plošca - zelo velik). Še prideva, ko bova v bližini!

| pred enim letom

4

Ugodne cene, dobra hrana in zelo prijazno osebje. Tudi sobe so v redu, le klimatizirane niso.

| pred enim letom

5

Vrhunska hrana, prijazno osebje. Za nas obvezen postanek vsaj enkrat letno, ko se vračamo z dopusta, oz. vedno, ko smo v bližini.

| pred enim letom

5

Kadar hočeš v Ormožu dobro jesti, greš k Prosniku. Meniji so pestri, iz domače kuhinje, okusni in ugodni. Priporočene so tudi velike skupine. Na raznih festah, ki jih prirejajo, so ljudje zelo zadovoljni. Velikokrat sem bila med povabljenimi in lahko potrdim, da smo bili z vsem zelo zadovoljni.

Več mnenj