Gostilna Šiker

  • Močna 7, 2231 Pernica
  • 112.8 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

Ponujamo pestro ponudbo afriško-ameriških jedi.

O nas

Ob nekdanji furmanski cesti med Radgono in bližnjim Mariborom stoji gostilna, kjer se lahko odžejaš in dobro naješ. Vse se je pričelo 1870, ko sta Mihael in Ana Schiker začela zgodbo o domači furmanski gostilni, ta pa je kmalu postala priljubljena med domačini in popotniki. Bogato znanje se prenaša iz roda v rod, zato lahko pripravljamo stalne preizkušene tradicionalne jedi. Hiša je zunaj še zmerom »kmečka« in starožitna, znotraj pa seveda na diskreten in primeren način sodobna in modernizirana.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Gostilna Šiker Ob nekdanji furmanski cesti med Radgono in bližnjim Mariborom stoji gostilna, kjer se lahko odžejaš in dobro naješ. Vse se je pričelo 1870, ko sta Mihael in Ana Schiker začela zgodbo o domači furmanski gostilni, ta pa je kmalu postala priljubljena med domačini in popotniki. Bogato znanje se prenaša iz roda v rod, zato lahko pripravljamo stalne preizkušene tradicionalne jedi. Hiša je zunaj še zmerom »kmečka« in starožitna, znotraj pa seveda na diskreten in primeren način sodobna in modernizirana. /upload/restaurant/gostilna-siker-pernica.jpg
Močna 7 2231 Pernica
2 +386 2 720 69 21 Gostilna Šiker

Skupna ocena: 4,7

(Skupna ocena je seštevek 531 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Zelo dobra hrana .Posebna sladica ki je bila otrokom in odraslim odlicna v pohvali.Lokal je izredno estetsko opremljen z ohranjeno tradicijo.Vrt ali terasa v zelenju zracen in prijeten.Sanitarni prostori so cisti za odlicno 10.Pohistvo je v stilu nasih non izredno lepo postavljeno.Veliko je podpisov znanih in uglednih gostov, .Cez cesto je tudi muzej znane kmetije.Zame je bilo presenecenje.Lep pozdrav in srecno vsem!

| pred enim mesecem

5

Odlična hrana, super ambient, prijazno osebje! Priporočam.

| pred enim tednom

5

Odlična gostilna.. enkratno doživetje kulinarike... priporočam..

| pred 2 mesecema

5

Odlična hrana, vrhunska postrežba, prijazno osebje.

| pred enim mesecem

5

Super posrtrežba,dobro vino Jeruzalem ,rumeni muškat z tramincem,odlična hrana. Priporočam.

Več mnenj