X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna Šiker

  • Močna 7, 2231 Pernica
  • 70.9 km
  • €€
  • Odprto

O nas

Ob nekdanji furmanski cesti med Radgono in bližnjim Mariborom stoji gostilna, kjer se lahko odžejaš in dobro naješ. Vse se je pričelo 1870, ko sta Mihael in Ana Schiker začela zgodbo o domači furmanski gostilni, ta pa je kmalu postala priljubljena med domačini in popotniki. Bogato znanje se prenaša iz roda v rod, zato lahko pripravljamo stalne preizkušene tradicionalne jedi. Hiša je zunaj še zmerom »kmečka« in starožitna, znotraj pa seveda na diskreten in primeren način sodobna in modernizirana.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Gostilna Šiker Ob nekdanji furmanski cesti med Radgono in bližnjim Mariborom stoji gostilna, kjer se lahko odžejaš in dobro naješ. Vse se je pričelo 1870, ko sta Mihael in Ana Schiker začela zgodbo o domači furmanski gostilni, ta pa je kmalu postala priljubljena med domačini in popotniki. Bogato znanje se prenaša iz roda v rod, zato lahko pripravljamo stalne preizkušene tradicionalne jedi. Hiša je zunaj še zmerom »kmečka« in starožitna, znotraj pa seveda na diskreten in primeren način sodobna in modernizirana. /upload/restaurant/gostilna-siker-pernica.jpg
Močna 7 2231 Pernica
2 +386 2 720 69 21 Gostilna Šiker

Skupna ocena: 4,7

(Skupna ocena je seštevek 503 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 4 meseci

5

Izredno okusna domača hrana. Tudi sokovi.Pestra izbira in ugodne cene, zlasti kosil. Več ali manj vse doma pridelano in zares odlično. Porcije so velike in gotovo ne ostaneš lačen. Prijazno osebje. Objekt, ki ima za sabo veliko let, dolgo zgodovino in pestro paleto tudi zelo prominentnih obiskovalcev. Samo dobro je rezervirati mizo, ker je velik obisk. Priporočam.

| pred 5 meseci

5

Super hrana,hitra in prijazna postrežba kljub gužvi. Priporočam 🙂👍

| pred 5 meseci

5

Srečanje, ki smo ga imeli pod pokrovitelstvom St. Georg orden je uspelo tudi zaradi tradicionalne prijaznosti vseh iz osebja in zelo okusne hrane. Čestitke kot že desetletja nazaj.

| pred 4 meseci

4

Kot vedno kakor mora biti. Le tako naprej.

| pred 5 meseci

5

Več kot 100 letna koncentracija čudovitih okusov. Nostalgija babičine kuhinje. TOP

Več mnenj