Gostilnica Polenta

  • Ljubljanska cesta 73, 2310 Slovenska Bistrica
  • 89.7 km
  • Zaprto

Aktualna ponudba

Ni dnevne ponudbe? Sporoči ponudniku, da želiš njegovo aktualno ponudbo na Malcajt.com.

O nas

Gostilnica Polenta je butik - raj za brbončice. V kuhinji chef Damjan sledi vrednotam: sveže, okusno in pripravljeno z dušo. Med tednom vam pripravi okusne malice, kosilca ali drugo ponudbo. Ob vikendih se v Polenti lahko razvajate s slastnim kosilcem.
V gostilnici je prostora za družbo max. 24 oseb.

Nudimo

Invalidski dostop
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
Gostilnica Polenta Gostilnica Polenta je butik - raj za brbončice. V kuhinji chef Damjan sledi vrednotam: sveže, okusno in pripravljeno z dušo. Med tednom vam pripravi okusne malice, kosilca ali drugo ponudbo. Ob vikendih se v Polenti lahko razvajate s slastnim kosilcem.
V gostilnici je prostora za družbo max. 24 oseb.
/upload/restaurant/gostilnica-polenta-slovenska-bistrica.jpg
Ljubljanska cesta 73 2310 Slovenska Bistrica
+386 41 922 393 Gostilnica Polenta

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 68 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim letom

5

Malice/kosila na sodoben nacin z pridihom visoke kulinarike. Bi lahko rekli fine dining malce 😁

| pred enim letom

3

zal,hamburger prepecen, meso drobljivo, bombetka je takoj ob prijemu bila debela samo se 0.5cm... mi je bilo zal, da nisem narocila cesa drugega, ki je izgledalo super...no, tudi hamburger je izgledal super, pa je bil pod povprecjem... Kljub temu si primoran placati polno ceno in poslusati opravicilo, da drugi se ne pritozujejo, da to kuha res dober kuhar, da sem ravno naletela na slabse pecenega, da se nobeden ni se pritozil... Raje recite, da se opravicujete, da kuhar v zameno poklanja sladico, popust, pac neko pozornost. Osebje drugace prijazno, ambient prijeten

| pred enim letom

5

Zelo dobre malce (juha, solata, glavna jed) po ugodni ceni. Tudi dobra kava in prijazno osebje, edino pri iskanju parkirišča morete biti potrpežljivi.

| pred enim letom

5

Gostilna s kuharjem, ki ima smisel za kuhanje. Okusni obroki, zelo ugodne cene za kvaliteto, ki jo nudijo. Količinsko ni prav obilno, vendar za povprečno lačno osebo povsem dovolj. Včasih gre tudi kaj po zlu, tako njihove juhe niso nek presežek, zelenjava oz. karkoli že plava v juhi, je večinoma razkuhano. Pozor: pod 10 evrov sprejemajo le gotovinska plačila.

| pred enim letom

5

Vrhunska hrana in postrezba.

Več mnenj