Hotel Leonardo

  • Leonova ulica 18, 2310 Slovenska Bistrica
  • 89.5 km
  • Zaprto

O nas

Domačnost, eleganca, tradicija - tako bi lahko s tremi besedami opisali Hotel Leonardo, družinski hotel s tremi zvezdicami. Odlična lokacija v neposredni bližini avtoceste in mestnega središča, lastno parkirišče in vse udobje, ki ga od takšnega hotela pričakujete, so lastnosti, zaradi katerih se boste pri nas dobro počutili. Ponosni smo na naše kuharske mojstre, ker imajo dober občutek tako za gosta, ki v okusih pričakuje tradicionalnost, kot tudi za tistega, ki išče drugačno in prefinjeno.

Nudimo

Invalidski dostop
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Hotel Leonardo Domačnost, eleganca, tradicija - tako bi lahko s tremi besedami opisali Hotel Leonardo, družinski hotel s tremi zvezdicami. Odlična lokacija v neposredni bližini avtoceste in mestnega središča, lastno parkirišče in vse udobje, ki ga od takšnega hotela pričakujete, so lastnosti, zaradi katerih se boste pri nas dobro počutili. Ponosni smo na naše kuharske mojstre, ker imajo dober občutek tako za gosta, ki v okusih pričakuje tradicionalnost, kot tudi za tistega, ki išče drugačno in prefinjeno. /upload/restaurant/hotel-leonardo-slovenska-bistrica.jpg
Leonova ulica 18 2310 Slovenska Bistrica
+386 2 80 50 710 Hotel Leonardo

Skupna ocena: 4,3

(Skupna ocena je seštevek 483 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 tedni

5

Prijazno osebje. Dobra hrana po ugodnih cenah.

| pred enim mesecem

5

Prenovljena terasa je vrhunska. Hrana odlicna. Poskusite gobovo juho !

| pred enim tednom

3

Dobra lokacija, vredu soba, zajtrk skromen.

| pred 3 meseci

5

Odlična hrana in prijazno osebje

| pred 9 meseci

5

Najboljsi kurbnhouse na stajerskem. Mamut se lahko skrije. Slacipunce so kr dobre, ko pridem so ze lepo na sobni temperaturi, pojstle udobne pa se spucat nisn rabo za sabo 10/10 še pridem;)

Več mnenj