X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Hotel Leonardo

  • Leonova ulica 18, 2310 Slovenska Bistrica
  • 47.6 km
  • Zaprto

O nas

Domačnost, eleganca, tradicija - tako bi lahko s tremi besedami opisali Hotel Leonardo, družinski hotel s tremi zvezdicami. Odlična lokacija v neposredni bližini avtoceste in mestnega središča, lastno parkirišče in vse udobje, ki ga od takšnega hotela pričakujete, so lastnosti, zaradi katerih se boste pri nas dobro počutili. Ponosni smo na naše kuharske mojstre, ker imajo dober občutek tako za gosta, ki v okusih pričakuje tradicionalnost, kot tudi za tistega, ki išče drugačno in prefinjeno.

Nudimo

Invalidski dostop
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Hotel Leonardo Domačnost, eleganca, tradicija - tako bi lahko s tremi besedami opisali Hotel Leonardo, družinski hotel s tremi zvezdicami. Odlična lokacija v neposredni bližini avtoceste in mestnega središča, lastno parkirišče in vse udobje, ki ga od takšnega hotela pričakujete, so lastnosti, zaradi katerih se boste pri nas dobro počutili. Ponosni smo na naše kuharske mojstre, ker imajo dober občutek tako za gosta, ki v okusih pričakuje tradicionalnost, kot tudi za tistega, ki išče drugačno in prefinjeno. /upload/restaurant/hotel-leonardo-slovenska-bistrica.jpg
Leonova ulica 18 2310 Slovenska Bistrica
Hotel Leonardo

Skupna ocena: 4,3

(Skupna ocena je seštevek 432 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 meseci

5

Najboljsi kurbnhouse na stajerskem. Mamut se lahko skrije. Slacipunce so kr dobre, ko pridem so ze lepo na sobni temperaturi, pojstle udobne pa se spucat nisn rabo za sabo 10/10 še pridem;)

| pred 6 meseci

5

Odlična postrežba, vrhunska hrana in zelo prijazno osebje. V hotelski restavraciji smo se ustavili, ker sta oče in mama imela že eno čudovito izkušnjo. Takrat sta bila prehitra za kosilo in jima je natakar priskrbel ogromen kos jabolčnega zavitka. Tokrat smo bili trije in oče je težek bolnik, ki nima več teka, zato smo naročili dva menija in prosili, da enega razdelijo. Porciji sta bili tako bogati, da smo bili presenečeni nad obloženostjo krožnika. Oče je z užitkom jedel in natakar nas je presenetil še s sladico. Vse pohvale za odnos, dobro voljo in odlično hrano.

| pred 3 meseci

5

Fenomenalna hrana Super postrežba ter zelo hitra postrežba👏👏👏‼‼

| pred enim tednom

4

Zelo fajn!

| v zadnjem tednu

5

V redu postrežba

Več mnenj