Gostilna Eder

  • Sv. Ana v Slov. goricah 16A, 2233 Sv. Ana v Slov. goricah
  • 122.3 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

Naša razvejana gostinska ponudba se prepleta tudi z domačim vinom, ki ga z obdelavo približno dveh hektarjev vinogradov vsako leto pridelujemo za vas.
Naša dvorana je idealna za zaključne družbe in praznovanja, na katerih vas pogostimo z izbrano kulinariko, po vaših željah. Pri večjih družbah lahko pogostimo do 150 gostov.
Vrhunec naša terasa doživi poleti, ko ob petkih in sobotah prirejamo žar večerje po principu ”all you can eat”, kjer se lahko pogostite na bifeju specialitet iz žara, pečenega mesa ter rib z spremljavo prilog in solat. Tudi čez leto pa za vas organiziramo tematizirane večere kot so ponovoletni ples, ali dalmatinski večer, da je z nami vroče in živahno tudi v hladnih delih leta.
V naših treh vinogradih pridelujemo vina različnih sort. Bela in rdeča. Zadnja leta pa smo na klasičen, šampanjski način začeli proizvajati še penine, ki smo jih poimenovali kar po naši Sveti Ani, saj zrcalijo Slovenijegoriško sonce, žlahtnost ter razgibanost okusov. Vsa naša vina imamo v redni ponudbi, za nakup pa so vam dosegljiva v naši gostilni.

O nas

V osrčju Slovenskih goric, na Sveti Ani se že dolga leta odvija gostinska zgodba, od leta 1972 pa zgodovina restavracije, ki jo je takrat prevzela družina Eder.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Gostilna Eder V osrčju Slovenskih goric, na Sveti Ani se že dolga leta odvija gostinska zgodba, od leta 1972 pa zgodovina restavracije, ki jo je takrat prevzela družina Eder. /upload/restaurant/gostilna-eder-sv-ana-v-slov-goricah.jpg
Sv. Ana v Slov. goricah 16A 2233 Sv. Ana v Slov. goricah
2 +386 27 032 002 Gostilna Eder

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 397 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 10 meseci

3

Res je da je na ta dan bila velika gužva (žegnanje) a ob 15 uri že veliko manj ljudi, solatni bife je bil skoraj prazen, sploh da nas je nekdo opazil je trajalo zelo dolgo. Cena pa ne ravno nizka ker tja nismo prišli lačni ampak pač nekaj malega pojesti se plača enotna cena na osebo...

| pred enim letom

3

Bili na kosilu. Meni klasičen, zrezki sem in tja, tipičen gril in lignji, skratka nič posebnega in nič takšnega, da bi še enkrat zavil k njim. Solata v malem krožničku glede na izbiro (pre)draga. Ampak ok, pač prilagojeno avstrijcem, katerim je to priljubljena destinacija, kjer se za zwanzig ojro lahko najedo. Ampak čebulna bržola, ki je zame ena bolj priljubljenih jedi, je popolnoma razočarala. Po moje je kuhar še enkrat popekel goveji zrezek, ki je ostal na neki plošči od prej omenjenih gostov, ali pa se mu je nekje zalomilo in bo moral še malo povaditi pripravo govedine.... Ker bržola naj bi bila sočna, debela vsaj 1,5 cm in v omaki s čebulo, ki poudari okus, ne pa da z njo skriva zanič pripravljen zrezek. So pa natakarice zelo prijazne in obvladajo svoje delo. Tu čista petka.

| pred 8 meseci

5

Odlično gostišče z dobro hrano, prijaznim osebjem, nadvse primerno za praznovanje rojstnega dne, obletnice ali poroke.

| pred enim letom

5

Gostilno Eder smo obiskali , ker s nam priporočali prijatelji .....🙂zelo zadovolni z profesionalno postrežbo, dobro in zelo okusno hrano . Glede cen pa čisto normalne !!!!.Hvala vam za dobro družbo .

Več mnenj
Imate svojo spletno stran? Malice in kosila lahko enostavno prikažemo tudi tam. Pišite nam na mail: