Gostilna Eder

  • Sv. Ana v Slov. goricah 16A, 2233 Sv. Ana v Slov. goricah
  • 122.3 km
  • €€
  • Odprto
Evidenca delovnega časa Evidenca delovnega časa

Ponudba

Naša razvejana gostinska ponudba se prepleta tudi z domačim vinom, ki ga z obdelavo približno dveh hektarjev vinogradov vsako leto pridelujemo za vas.
Naša dvorana je idealna za zaključne družbe in praznovanja, na katerih vas pogostimo z izbrano kulinariko, po vaših željah. Pri večjih družbah lahko pogostimo do 150 gostov.
Vrhunec naša terasa doživi poleti, ko ob petkih in sobotah prirejamo žar večerje po principu ”all you can eat”, kjer se lahko pogostite na bifeju specialitet iz žara, pečenega mesa ter rib z spremljavo prilog in solat. Tudi čez leto pa za vas organiziramo tematizirane večere kot so ponovoletni ples, ali dalmatinski večer, da je z nami vroče in živahno tudi v hladnih delih leta.
V naših treh vinogradih pridelujemo vina različnih sort. Bela in rdeča. Zadnja leta pa smo na klasičen, šampanjski način začeli proizvajati še penine, ki smo jih poimenovali kar po naši Sveti Ani, saj zrcalijo Slovenijegoriško sonce, žlahtnost ter razgibanost okusov. Vsa naša vina imamo v redni ponudbi, za nakup pa so vam dosegljiva v naši gostilni.

O nas

V osrčju Slovenskih goric, na Sveti Ani se že dolga leta odvija gostinska zgodba, od leta 1972 pa zgodovina restavracije, ki jo je takrat prevzela družina Eder.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Gostilna Eder V osrčju Slovenskih goric, na Sveti Ani se že dolga leta odvija gostinska zgodba, od leta 1972 pa zgodovina restavracije, ki jo je takrat prevzela družina Eder. /upload/restaurant/gostilna-eder-sv-ana-v-slov-goricah.jpg
Sv. Ana v Slov. goricah 16A 2233 Sv. Ana v Slov. goricah
2 +386 27 032 002 Gostilna Eder

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 241 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Zelo dobra hrana in domače vzdušje, to se že na daleč vidi!!

| pred enim mesecem

5

Gostilna Eder-Kramberger je lepa,prijetna,gostoljubna gostilna pri sveti Ani.

| pred 2 mesecema

5

Prijazno osebje in prijetna klima,skratka lepo

| pred 6 meseci

5

Priporočam, prijazna postrežba, dobra hrana in lep ambient. Cene solidne.

| pred 6 meseci

5

Lepi in prijazne kelnarce edino premale porcije za malce in skoda da je samo en meni za malco ni izbire vec malc

Več mnenj
Evidenca delovnega časa